folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı

Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

yüzük takmak istemiyoruz ama ben en iyisi gidip güzel bi yüzük alıp sürpriz yapayım abi başka yolu yok herhangi bi durumda okulların açılmasından 3 ay sonra buraya yazıcam durumu ayrıldık veya ayrılmadık zaten ayrılmazsak sonra sonuna kadar sanırım inşallah yani..

yorumlarınız için teşekkürler gerçekten içimi kararttınız ama dost acı söyler 

3 aydan sonrası önemli zaten kızların geneli üni'nin ilk dönemlerinde ne gösteririm ne elletirim modunda

2.dönem eteklerindeki taşlar dökülür 2.sene olaylar meydana gelir zaten böyle bi korkun varsa bu iş çok zor

karşılıklı güven önemli ve kızın bazı hareketleri ister istemez bilinçaltına yerleşmiş böyle birşey yapacağını bekliyorsun

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

uykusuz her gece :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

3 yillik ciddi iliskim vardi universiteyi kazandim gittim degistim kizi terkettim haha :D niye ciddi iliskiyi biraktim yenisini buldum soyleyim sende bunu kendi iliskine gore uyarla daha guzel , daha guzel bakiyor,daha anlayisli ,daha guzel giyiyor, daha cok ilgi gosteriyor daha daha dah gidio boyle kisacasi senden daha iyisini bulunca birakacaktir .

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Ne olur ne olmaz.

Cupofcoffee tarafından 04/Eyl/12 16:33 tarihinde düzenlenmiştir

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Kreyzi bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

yüzük takmak istemiyoruz ama ben en iyisi gidip güzel bi yüzük alıp sürpriz yapayım abi başka yolu yok herhangi bi durumda okulların açılmasından 3 ay sonra buraya yazıcam durumu ayrıldık veya ayrılmadık zaten ayrılmazsak sonra sonuna kadar sanırım inşallah yani..

yorumlarınız için teşekkürler gerçekten içimi kararttınız ama dost acı söyler 

3 aydan sonrası önemli zaten kızların geneli üni'nin ilk dönemlerinde ne gösteririm ne elletirim modunda

2.dönem eteklerindeki taşlar dökülür 2.sene olaylar meydana gelir zaten böyle bi korkun varsa bu iş çok zor

karşılıklı güven önemli ve kızın bazı hareketleri ister istemez bilinçaltına yerleşmiş böyle birşey yapacağını bekliyorsun

hocam kızdan bi korkum yok benim korkum dışarıdaki insanlar 
    Bosluk:Abi ne diyim sana yani güzel giyindiğinden,güzel baktığından sevdiğinden vazgeçilir mi ? vazgeçilirse bu ciddi midir? ne kadar değişik bi düşünce yapın var ,

forumda 1 arkadaş daha vardı ciddi ilişkisi varmış ama bi kaşarla yatmış felan felan abi ciddiysen niye yatıyorsun yani 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Vurgulamak istedigim senden daha iyisini bulmasidir ,ask yoktur.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Bosluk bunu yazdı

hocam pardon o zaman sert çıkmışım herhalde biraz,

Görecelidir aşk : bana göre vardır ona göre de vardır ama sana göre yoktur aynı zaman gibi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Aynen bu. tartışmaya bile gerek yok. zaten uzakta olacaksın bir adım geriden başlayacaksın. yanındayken aşktan gözü görmeyen sevgili, uzakta olup milleti sarmaş dolaş görünce özenecek. sonra denyonun biri gelecek ve aklını çelmeye başlayacak. kız sen kızma, zaten mesafenin verdiği soğukluğa bir debu eklenmesin diye ilk gün bahsetmeyecek sana. işte burada ip kopacak. sana bahsetmeyerek kendi kafasını karıştırmaya başlamış olacak. gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten.

şimdi konuyu açmışsın, ayrıl desek de dinlemeyeceksin belli. en iyisi kendini alıştır. 7 sayfa olumsuz yorumun niyeti bu. bir kazık girecek şimdiden uyandırmaya çalışıyoruz. :D

"Görecelidir aşk : bana göre vardır ona göre de vardır ama sana göre yoktur aynı zaman gibi."

işte demek istediğimiz, kız arkadaşının üniversite hayatıyla aşk görecesinin değişeceği. bir üst seviyeye geçiyor hayatında ve sen çoğu zaman yanında olamayacaksın. 

evliliğin ve romantik ilişkilerin amacı da zaman ve şartlar değişirken bir arada olmak değil mi?

ulquiorra tarafından 04/Eyl/12 02:07 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

yanında olmak her zaman yanında olmakmıdır hocam ? illa fiziken mi yanında olmak gerekir ? 

haklısınız şuan ayrıl deseniz bile ayrılamam kazık batıcak ama ya batmazsa işte battığı zaman düşünücez ama batmıycak sadece korkuyorum 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

olm bu marmara üniversitesinin amk ben. kaç yıllık ilişkimi piç etti :|  niye gönderiyosun olm oraya.!! neyse geçmiş olsun kardeşim şimdiden. 

..
Toplam Hit: 15999 Toplam Mesaj: 139