Sevgilim İstanbulda Üniversite Kazandı
-
Ka1nsha bunu yazdı
yüzük takmak istemiyoruz ama ben en iyisi gidip güzel bi yüzük alıp sürpriz yapayım abi başka yolu yok herhangi bi durumda okulların açılmasından 3 ay sonra buraya yazıcam durumu ayrıldık veya ayrılmadık zaten ayrılmazsak sonra sonuna kadar sanırım inşallah yani..
yorumlarınız için teşekkürler gerçekten içimi kararttınız ama dost acı söyler3 aydan sonrası önemli zaten kızların geneli üni'nin ilk dönemlerinde ne gösteririm ne elletirim modunda
2.dönem eteklerindeki taşlar dökülür 2.sene olaylar meydana gelir zaten böyle bi korkun varsa bu iş çok zor
karşılıklı güven önemli ve kızın bazı hareketleri ister istemez bilinçaltına yerleşmiş böyle birşey yapacağını bekliyorsun
-
uykusuz her gece :D
-
3 yillik ciddi iliskim vardi universiteyi kazandim gittim degistim kizi terkettim haha :D niye ciddi iliskiyi biraktim yenisini buldum soyleyim sende bunu kendi iliskine gore uyarla daha guzel , daha guzel bakiyor,daha anlayisli ,daha guzel giyiyor, daha cok ilgi gosteriyor daha daha dah gidio boyle kisacasi senden daha iyisini bulunca birakacaktir .
-
Ne olur ne olmaz.
Cupofcoffee tarafından 04/Eyl/12 16:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
yüzük takmak istemiyoruz ama ben en iyisi gidip güzel bi yüzük alıp sürpriz yapayım abi başka yolu yok herhangi bi durumda okulların açılmasından 3 ay sonra buraya yazıcam durumu ayrıldık veya ayrılmadık zaten ayrılmazsak sonra sonuna kadar sanırım inşallah yani..
yorumlarınız için teşekkürler gerçekten içimi kararttınız ama dost acı söyler3 aydan sonrası önemli zaten kızların geneli üni'nin ilk dönemlerinde ne gösteririm ne elletirim modunda
2.dönem eteklerindeki taşlar dökülür 2.sene olaylar meydana gelir zaten böyle bi korkun varsa bu iş çok zor
karşılıklı güven önemli ve kızın bazı hareketleri ister istemez bilinçaltına yerleşmiş böyle birşey yapacağını bekliyorsun
hocam kızdan bi korkum yok benim korkum dışarıdaki insanlar
Bosluk:Abi ne diyim sana yani güzel giyindiğinden,güzel baktığından sevdiğinden vazgeçilir mi ? vazgeçilirse bu ciddi midir? ne kadar değişik bi düşünce yapın var ,
forumda 1 arkadaş daha vardı ciddi ilişkisi varmış ama bi kaşarla yatmış felan felan abi ciddiysen niye yatıyorsun yani -
Vurgulamak istedigim senden daha iyisini bulmasidir ,ask yoktur.
-
Bosluk bunu yazdı
hocam pardon o zaman sert çıkmışım herhalde biraz,
Görecelidir aşk : bana göre vardır ona göre de vardır ama sana göre yoktur aynı zaman gibi. -
Bosluk bunu yazdı
Aynen bu. tartışmaya bile gerek yok. zaten uzakta olacaksın bir adım geriden başlayacaksın. yanındayken aşktan gözü görmeyen sevgili, uzakta olup milleti sarmaş dolaş görünce özenecek. sonra denyonun biri gelecek ve aklını çelmeye başlayacak. kız sen kızma, zaten mesafenin verdiği soğukluğa bir debu eklenmesin diye ilk gün bahsetmeyecek sana. işte burada ip kopacak. sana bahsetmeyerek kendi kafasını karıştırmaya başlamış olacak. gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten.
şimdi konuyu açmışsın, ayrıl desek de dinlemeyeceksin belli. en iyisi kendini alıştır. 7 sayfa olumsuz yorumun niyeti bu. bir kazık girecek şimdiden uyandırmaya çalışıyoruz. :D
"Görecelidir aşk : bana göre vardır ona göre de vardır ama sana göre yoktur aynı zaman gibi."
işte demek istediğimiz, kız arkadaşının üniversite hayatıyla aşk görecesinin değişeceği. bir üst seviyeye geçiyor hayatında ve sen çoğu zaman yanında olamayacaksın.
evliliğin ve romantik ilişkilerin amacı da zaman ve şartlar değişirken bir arada olmak değil mi?
ulquiorra tarafından 04/Eyl/12 02:07 tarihinde düzenlenmiştir -
yanında olmak her zaman yanında olmakmıdır hocam ? illa fiziken mi yanında olmak gerekir ?
haklısınız şuan ayrıl deseniz bile ayrılamam kazık batıcak ama ya batmazsa işte battığı zaman düşünücez ama batmıycak sadece korkuyorum -
olm bu marmara üniversitesinin amk ben. kaç yıllık ilişkimi piç etti :| niye gönderiyosun olm oraya.!! neyse geçmiş olsun kardeşim şimdiden.