folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Şeyh Anasayfaya Çetbaks Bişey Koy Da Muhabbet Edelim Ya?



Şeyh Anasayfaya Çetbaks Bişey Koy Da Muhabbet Edelim Ya?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Şubat/2009
    Erkek

    Forumu ortadan kaldırmaya ben de katılmıyorum. Ama web arayüzünde kalmamız herkesin yaşı ilerlediği işi gücü vakti daraldığı için sorun oldu bence.

    Zor bir şey mi bilmiyorum ama en azından forum ruhunu bozmadan uygulama geçişinde bulunsak nefis olacak :d


    Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek

    Tutmuşu tutmamişla degistirmenin anlami yok eldeki daldakinden iyidir, reddit falan tarzı tutmaz TR ortaminda. Buradaki samimiyette yok olur , buradaki veri akışındaki yoğunluğa dahi ulaşılmaz.

     

    Shoutbox u ben 2004 te de diyordum yapmak istemiyor holy.

    Bir ara çok kadim zamanlarda koyulmuştu geçici olarak sanki mini chatbox şekli. O da tutmadı millet sayıklayıp kendi kendine çekip gidiyordu ( telesekretere not birakir gibi )

     

    Keza 2003 lerde tbt irc 'te açıkçası tutamadi, botlarla konusan denyo doluydu kanal bir de sevimsiz bir user , mod kitles vardi o ara anmayayim simdi adlarini. Millet akici yazmaya useniyor sanirim bu sekil cozumlerde


    Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Forum yerine Reddit tarzı bir sosyal fikrini şeyhe bende özelden söyledim. Aklımda daha güzel ve farklı projeler var onları hayata geçireceğim diye cevap verdi. Coin projesini kast etmişti büyük ihtimalle.

    Şeyhin kabul etmek istemediği nokta forum mantığı 2010'ların başında bitti. Yeni nesil zaten yazı okumakla kim uğraşacak Youtube'tan videosunu izlerim veya dinlerim kafasında. Üyelikleri açınca o yüzden gelen tipler ya eskiden siktiri yemiş ezikler yada salak salak troll yapmaya çalışan tipler.

    Şuan Reddit, Twitter tarzı fazla uzun yazılı yazılar olmayan, diğer kullanıcılar ile etkileşime geçebileceğiniz, paylaştığınız yazının sizi veya hakkında yazdığınız konuyu takip edenlerin önüne düştüğü platformlar revaçta. 

    Bakın yılların ekşi sözlüğü bile can çekişiyordu. Eskiden yazar olmak çok zordu. Ancak şuan çok kolay. Sitedeki teröristlere, Aktrollere vs vs bilerek dokunmuyorlar ki millet bunların yazdıklarına cevap yazsında site aktif gözüksün kafasındalar. Eskiden trollük yapanları hemen uçuruyorlardı. 

    Hocam biraz tuhaf olmadı mı :d 2010ların başında bittiği dediğin şey dediğin tarihin üzerine 14 yıldır yaşamaya devam ediyor

    İnsanların aktifliği ya da ilgisi forum yüzünden değil büyümeleri yüzünden azaldı. Yaşlandınız, boomer oldunuz hep söylüyorum

    Sen de oldun maalesef hocam, yaşlandın çöktün.. Önceleri hep en günceli takip ederdin ama artık en günceli kendi akranın olarak görüyorsun

    Nasıl facebookta dayılar varsa twitter da 35 yaş bunalıma girmiş insanların ortamı, senin twitter benzeri sistemin var diye yine kimse gelmez.

    Senin bahsettiğin forumun en mükemmel yılları denilen yıllar internet kullanıcısı yoktu, kullanıcılar da cidden zor şartlarda erişmiş olduklarından kaliteye çok önem veriyordu. frmtr 1m kullanıcıya ulaştık diye 5 sene banner koyduydu

    Oysa bu yıllarda hele bahsettiğin twitter, reddit vb yerlerde 1 milyon dediğin nedir

    İnternete erişim kolay, eskisi gibi zor şartlar yok e kalite arayışı da yok. Kaliteli yerler ise spesific sitelere sahip. Az insan aktif ve istediğini alıyor çıkıyor. ve hala bu yerlerde forumlar, soru & cevap panelleri vb var. aktifleştikleri yerler ise discord telegram vb

    Şuan tahribatın aktifliğinden hiçbir şey değişmedi. Bir coin muhabbeti oldu 2002 vb kayıtlıların yazıları havada uçuşuyor. Çünkü bu bunamış amcaların heyecanlanması çok zor. coin bi tık heyecanlandırdı onları işte

    Özet geç; bunadınız ve şeyh gerçekten her şeyi çok iyi bildiği gibi isabetli bir iş yapmış


    iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek

    -hep- forum olarak kalsin.

    tahribatin nedeni tahribat isminin kendisi, ismin kendiliginden harekete gecirici ilk hareket ettiren olma vasfi yok, dolayisi ile devinimi temas ve artirilmis guncel kapsayicilik ile harekete gecirilmeye muhtac.

    tahribatin yaninda daha kosmopolit bir domain uzerinden de buraya erisim olabilmeli.

    uye sayisinda nicelik, forum kategorilerinde niteliksel zenginlik tatminkardir.

    hack mack, bilgisayar, katma degeri olmayan gunluk zimbirtilar ve deli laflardan ziyade artik felsefe, tarih, din, muzik, sinema, edebiyat, cografya gibi alt basliklarla harmanlanmali, degerlenmeli icerik, boylece hem mevcut uyelerin etkilesimi artar, hem disaridan faydanlanmak, fayda saglamak uzere yeni katilimcalara yol yapilir.

    eskiyoruz, eksiyoruz, curuyoruz da yine ayni ben, sen, o, bizler buradayiz, kendine hitap eden iceriklere dair duzenli paylasimlar yapsin uyeler, yazsinlar, cizsinler, ogretsinler, ogrensinler alakadar olduklari ve baska forumlarda, internet ortamlarinda takipcisi olduklari konulari buraya tasisinlar. google moogle yurur gider, gelen giden yurur gider.


    C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fly_on_the_shit
    fly_on_the_shit's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2007
    Erkek

    forumda iyi kotu gonder'e basmadan once bi goz atiyorsun yazdigina, chat olursa boku cikar + kaliciligi olmaz.

    tahribat bundan sonra fazla bir yere gitmez, ama yeni projeler baslatilabilir coin olayinda oldugu gibi.

    ne olursa olsun 22 yillik forumu oldurmek yaziktir, sirf tarihi degeri icin kimse yazmasa bile korunmasi lazim bence.


    Copyright (c) 2012
Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 16
şeyhhhh şıh çetbaks