Sizce Gireyim Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Başlık çelişkili

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

mortyr516 bunu yazdı:
    -----------------------------
    eywallah hocam bende bunu düşünüorm iyi bi komutan olmak felan
    eğer gerçekten askerliği seviyorsan bencede git kardesım hayatın kurtulur ben 2 sene once kara astsubaylıgı öss yüzünden kaybettım benım torpilim yoktu fakat spor ve sözlü mülakattan cok rahat gectım  sözlü mülakatta maç muabbeti yaptılar maçlara gidiyormusun felan diye..sıkıştırıyorlar işte biraz birazda senin rahat olmana baglı.Okula girdikten sonrada biraz zorluyorlar intibakta (ilk başlangıctaki egitim) ondan sonrası kolay senin alışmana sevmene kalmış.Arada bir kılçıklık yapan olsada askeri öğrenciligin hali başkadır arkadaşlarımdan biliyorum...Ayrıca beden saglık kontrolünde 100 kişi ile aynı ortamda soyunup saglık taramasından gecmek dısında hersey cok süperdi =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

askeriye de hele hele hakimlik savcılıkta dönen torpillerden sonra bu memlekette yaşanmaz gibi :|

git tutan yok diyen olabilir şimdiden cevap: Sana mı soracam..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    tarzan bunu yazdı:

askeriye de hele hele hakimlik savcılıkta dönen torpillerden sonra bu memlekette yaşanmaz gibi :|

git tutan yok diyen olabilir şimdiden cevap: Sana mı soracam..

askeriyede daha şahit olmadım direk ama ehliyeti alınan adamın  telefon edip ehliyetini geri aldıgını gördüm :D ülkemizin sonu hayrolsun özellikle egitimin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Bir ömür emir ver emir al.. Akıl işimi bu hocam :)

Efendi efendi git fen lisesine ne istiyorsan olursun.Fen lisesi potansiyelin varsa öss dede yıkar geçersin ne işin var askeriyede..

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

askeriye çok sağlam yer tesisleri neredeyse beleş ii bir maaş + karizma olayı var ben yüzbaşıyım-üsteğmenim demenin bir havası var ama işte seçim senin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    XpertVision bunu yazdı:

askeriye çok sağlam yer tesisleri neredeyse beleş ii bir maaş + karizma olayı var ben yüzbaşıyım-üsteğmenim demenin bir havası var ama işte seçim senin

bencede dogru :) hem alt rütbedekiler gibi sıkıntı çekmezsin.kuzenim urfada asker kulaklarının arkası yanmış millet güneş kremi sürüyormuş:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    askeriyede daha şahit olmadım direk ama ehliyeti alınan adamın  telefon edip ehliyetini geri aldıgını gördüm :D ülkemizin sonu hayrolsun özellikle egitimin...

bknz: ilk mesaj "az torpil var" diyo eleman ayrıca "mülakatlarda çok kolay" olacak da diyo..ayrıcada ben gözümle gördüm 2004 deniz ast subayı alımları.. mülakata ve spora girmeden hastane seçmeye gidenleri boşa yazmadım yani ;) 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    hocam askeriye iyidir aslında ama sunuda unutma subayda olsan yani üsteğmen-yüzbası bir üstün mutlaka var senide onlar zorluyor...eger ki sivil bi meslek sansın varsa önce onu dene yinede bence....2. ihtimalinde harp okulu olabilir...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    tarzan bunu yazdı:

cordelian bunu yazdı:

bknz: ilk mesaj "az torpil var" diyo eleman ayrıca "mülakatlarda çok kolay" olacak da diyo..ayrıcada ben gözümle gördüm 2004 deniz ast subayı alımları.. mülakata ve spora girmeden hastane seçmeye gidenleri boşa yazmadım yani ;) 

dogrudur hocam yalan demiyorum:) insanoglu belli olmaz heleki ülkemizde:)

Toplam Hit: 7762 Toplam Mesaj: 64