folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sokakta Laf Adan Dürzüler

Sokakta Laf Adan Dürzüler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Hocalar bu bizim buralarda moda oldu her köşe başında bi kaç sütü bozuk gelene geçene laf atıyo biraz önce sokaktaydım 4 kişi arkamdan bağırıyolar şimdi 4 tek biraz zor duymamazlıktan geldim ama fena sinirlendim böyle oğlan çocuklarına yapılabilcek ne var ?

!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam 5 kişi olup dalmak :D 1'i yedek :)

Bizim burda da var. Kızlara hava yaptıgını sanan gerzek zihniyet böyle sokak başları , park bahçe başlarında sap gibi dikilirler; çekemedikleri erkek cinsine laf atarlar gerekirse kavga edip dayak yerler, kızlara asılırlar. Yani anlayacağın acımıcan böyle boklara.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    hacı nere ora ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    tbt varken sen tek değilsin hoca

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocalar bu bizim buralarda moda oldu her köşe başında bi kaç sütü bozuk gelene geçene laf atıyo biraz önce sokaktaydım 4 kişi arkamdan bağırıyolar şimdi 4 tek biraz zor duymamazlıktan geldim ama fena sinirlendim böyle oğlan çocuklarına yapılabilcek ne var ?

Ulan varya böyle adamlara bir sinir olurum! Yanında bacın oluyo nişanlın oluyo afersiniz bu piçler laf atarlarya yanındaki insana rezil olmamak için sesini çıkaramazsın kafamı duvarlara vururum birşey yapamadığım olduğunda! Ama tek olduğumda önümdeki bacılara laf atanı bi görüyüm varya kafasını duvara sürter kıvılcım çıkartırım!

Ulan Mertlikte bozuldu1'e 4 giriyolar bide namussuzlar bıçak sopa ne varsa kullanıyo teke tek çıkacaklar ben varya..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Arkan sağlamsa eğer gelecekte oluşacak kavgalar için;

Sallamayı al beline tekar geç birşey dediklerinde dön arkanı ne var de baktın hırt geliyorlar sende çıkart sallamayı yaklaş. 

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    götün warsa hepsini tek tek sıkıştırıp , adam akıllı korkutursun sorun  çözülür.

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    hacı hepsini farklı günlerde sıkıştır tek oalrak ağız burun gir hatta jop falan varsa jopla hatta bi taraflarına sok bak o zaman bi daha toplaşcak mı köşebaşında

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:
    götün warsa hepsini tek tek sıkıştırıp , adam akıllı korkutursun sorun  çözülür.

sen saniye arayla erken yazmışın :D

aynı kanıdayım.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    hocalar burası zeytinburnu sıkıştırma işi biraz zor böyle itler tek takılmaz

!!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı:
    hocalar burası zeytinburnu sıkıştırma işi biraz zor böyle itler tek takılmaz
    hocam o zaman ergenekon olayı yapacan :) içlerine gircen sonra bi darbede hepsi foloş olur x)

....
Toplam Hit: 9727 Toplam Mesaj: 72