Sokakta Laf Adan Dürzüler
-
Hocalar bu bizim buralarda moda oldu her köşe başında bi kaç sütü bozuk gelene geçene laf atıyo biraz önce sokaktaydım 4 kişi arkamdan bağırıyolar şimdi 4 tek biraz zor duymamazlıktan geldim ama fena sinirlendim böyle oğlan çocuklarına yapılabilcek ne var ?
-
Hocam 5 kişi olup dalmak :D 1'i yedek :)
Bizim burda da var. Kızlara hava yaptıgını sanan gerzek zihniyet böyle sokak başları , park bahçe başlarında sap gibi dikilirler; çekemedikleri erkek cinsine laf atarlar gerekirse kavga edip dayak yerler, kızlara asılırlar. Yani anlayacağın acımıcan böyle boklara.
-
hacı nere ora ?
-
tbt varken sen tek değilsin hoca
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar bu bizim buralarda moda oldu her köşe başında bi kaç sütü bozuk gelene geçene laf atıyo biraz önce sokaktaydım 4 kişi arkamdan bağırıyolar şimdi 4 tek biraz zor duymamazlıktan geldim ama fena sinirlendim böyle oğlan çocuklarına yapılabilcek ne var ?
-----------------------------Ulan varya böyle adamlara bir sinir olurum! Yanında bacın oluyo nişanlın oluyo afersiniz bu piçler laf atarlarya yanındaki insana rezil olmamak için sesini çıkaramazsın kafamı duvarlara vururum birşey yapamadığım olduğunda! Ama tek olduğumda önümdeki bacılara laf atanı bi görüyüm varya kafasını duvara sürter kıvılcım çıkartırım!
Ulan Mertlikte bozuldu1'e 4 giriyolar bide namussuzlar bıçak sopa ne varsa kullanıyo teke tek çıkacaklar ben varya..
-
Arkan sağlamsa eğer gelecekte oluşacak kavgalar için;
Sallamayı al beline tekar geç birşey dediklerinde dön arkanı ne var de baktın hırt geliyorlar sende çıkart sallamayı yaklaş.
-
götün warsa hepsini tek tek sıkıştırıp , adam akıllı korkutursun sorun çözülür.
-
hacı hepsini farklı günlerde sıkıştır tek oalrak ağız burun gir hatta jop falan varsa jopla hatta bi taraflarına sok bak o zaman bi daha toplaşcak mı köşebaşında
-
media_center bunu yazdı:
götün warsa hepsini tek tek sıkıştırıp , adam akıllı korkutursun sorun çözülür.
-----------------------------sen saniye arayla erken yazmışın :D
aynı kanıdayım.
-
hocalar burası zeytinburnu sıkıştırma işi biraz zor böyle itler tek takılmaz
-
Mr_Dark bunu yazdı:
hocalar burası zeytinburnu sıkıştırma işi biraz zor böyle itler tek takılmaz
hocam o zaman ergenekon olayı yapacan :) içlerine gircen sonra bi darbede hepsi foloş olur x)