Sokakta Laf Adan Dürzüler
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------ilk önce plan çok basit balıkçıya gidip balık malzemesi alır gibi bıçaklar satırlar falan alacaksın sonra elemanlardan birinin evine gizlice girip odasının her yerine muşamba sereceksin duvarlarıda kapatacaksın sonra odanın kapısının yanına gelip bekliyeceksin elinde felç etkisi yapan sakinleştirici bi iğneyle adam girince boğazına sokacaksın iğneyiki etkisi çabuk olsun sonra adamı şu muşambadan folyolarla(ismini bilemedim bi an) saracaksın . sonra odanın her bi yanına elemanın laf attığı insanların fotolarını koyup durmadan laf atacaksın bağlıyken durmadan rencide edeceksin sonra çekip gideceksin
ulen bıçakları niye aldık dersen bende bilmiyorum yöntem büyük üstad dexter morgandan özenilme olup tüm hakları sobelenmiştir
-----------------------------piskopatça ben bile burdan tırstım :D:D:D
-
oldu olacak adam saw serisini izlesin orda daha yaratıcı fikirler var. Ben yinede en güzeli git polise şikayet et derim. İlgilenmiyormu daha yüksege et.Daha fazla kişi edin.Egm sitesinden mail atın defalarca mutlaka ilgileneceklerdir
-
belinde silahinla gez.
tavsiye etmem okadar ama benim icin en rahati o olurdu Türkiyede ya$asaydim.
-
Hocalar şimdiden sağolun + olarak zbde ben kgd var..
Biber gazını düşünüyorum
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar şimdiden sağolun + olarak zbde ben kgd var..
Biber gazını düşünüyorum
-----------------------------len hiç gerek yok tbt buluşmasını sizin orda ayarlayın bi dövüp gelin
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------len hiç gerek yok tbt buluşmasını sizin orda ayarlayın bi dövüp gelin
----------------------------Hoca sanmıyorum aynı yerde kalıcaklarını zaten bu 2. oldu ilkinde başka lavuklar vardı 18-19 yaşında bunlar benim yaşlardaydı
-
Mr_Dark bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------denedik polis geldi dağıttı sonraki gün yine aynı
-----------------------------hocam yine çağırcan polisi, onlar toplandıkça sen çağırcan en sonda polisler o toplananlara dicek ki,
"lan s*kikler sizlemi uğraşcaz hergün g*tünüze cop sokarız eğer bir daha buraya gelirsek"
bak bidaha toplanabiliyorlar mı :)
-
tanıdık sivil polis varsa analarını bile siker :D
not düşeyim : bizde köşebaşında takılıyoruz ama yanında erkek olan'a ne laf atarız nede bakarız.
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------tanıdık sivil polis varsa analarını bile siker :D
not düşeyim : bizde köşebaşında takılıyoruz ama yanında erkek olan'a ne laf atarız nede bakarız.
-----------------------------Helal olsun bizde öyleyiz herkes böyle olacak! Yoksa millet birbirini doğrar!
-
Mr_Dark bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
----------------------------Hoca sanmıyorum aynı yerde kalıcaklarını zaten bu 2. oldu ilkinde başka lavuklar vardı 18-19 yaşında bunlar benim yaşlardaydı
-----------------------------buralarda olsan ben tek başıma hepsini hal ederimde ist uzak bea dostum