Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------
yorumların cogunda millet hükümet e yüklenmiş hükümet daha ne yapsın tezkere yi cıkardı diger ülkelerle görüşme halinde ama şu önyargı denen illet yüzünden tarafsız bakamıyorsunuz koskoca bir ülkenin başka bir ülkeye girmesi kolay birşey degil şu küreselleşen dünyada kimbilir kaç kişinin menfaati vardır bu olaylardan bu nedenle agır davranıyorlar bence...
-----------------------------Sana katılıyorum abi hükümetin bence hiç bir suçu yok. Ama dik görüşlülük işte
-----------------------------Hoca sizin kafalarınız mi guzel? gecmis tarihi ne çabuk unutuyorsunuz TSK birşeyleri öngörmüş ki böyle bir talepte bulunulmuş şimdi sorarim?
TSK’nın nisan ayından itibaren, sınır ötesi harekat için çıkarılmasını istediği tezkere, Meclis’e gönderildi sonra noldu?
Şimdi noldu?
Aklınızı başınıza toplayin.
-
ismail hoca aynı şeyler yaşanacaktı...
Madem cevapladım ırak haber sitesinde rastladım bi haber; ingilizcem pek iyi değil. Ama şunları anladım:
Pkk'lılardan direnişçi olarak bahsediyorlar ve 12 şehit 16 yaralı askerimizin haberini vermişler. Sunnisi, kürdü, şiisi hepsi bize karşı olacak yine işimiz zor...
Kaynak: http://www.iraq.net/
İngilizinede böyle yapmıştı araplar şerefsiz kansız imansızlar..
-
oruspu cocugu kürtler yaptılar gene yapacaklarını köklerini kazımak lazım
-
askerizime polisimize kurşun sıkanın talabaninin barzaninin ve bunlara destek verenlerin gelmişini geçmişini anasını bacısını yedi ceddini s.....yim o..ç .. ları
-
Abi yukarıdaki ırak sitesinde direnişçi olarak bahsediyorlar pkk'dan! BBC bile isyancı diye geçiyo bu şerefsizliktir yaa... Bbc nin anasayfasından bi kesit; anladığım kadarıyla en az 12 türk askerinin şehit olduğunu yazıyor; 32 kürt isyancının öldüğünü yazıyor:
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------ismail hoca aynı şeyler yaşanacaktı...
Madem cevapladım ırak haber sitesinde rastladım bi haber; ingilizcem pek iyi değil. Ama şunları anladım:
Pkk'lılardan direnişçi olarak bahsediyorlar ve 12 şehit 16 yaralı askerimizin haberini vermişler. Sunnisi, kürdü, şiisi hepsi bize karşı olacak yine işimiz zor...
Kaynak: http://www.iraq.net/
İngilizinede böyle yapmıştı araplar şerefsiz kansız imansızlar..
-----------------------------Hoca sen benim dedigimi anladin mi? hükümete hiç kimse burada suçsuz diyemez !
Yine aynı şeylerin olucağı, bu kadar şehit verileceği muamma belki hiç olmazdi. zamanında tezkere çıksaydı.
Burada hiç kimsenin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin taktik ve manevra kabiliyetini, gücünü bildiklerini
sanmıyorum! özellikle Hükümetin.
-
ya anlamıyorum onca tezkere cıktı verın elmıze sılahı ben tek gıtmeyede razıyım ama karışık işler abı ya su serefsızlerın bıle ıstıhbaratları var allah topunu kahretsın bunların abı ne bilim toprak istemez tükürü bu kansız şerefi hayseyetı olmayanları allah topunu kahretsın ! erefsiz köpekler cıkamaz olsunlar gırdıklerı yerden !
-
Az once kopegi gezdirmeye cikardim ,birtane konvoy vardi sari kirmizi yesil bayraklar sallaniyordu ,poliste onlara eskortluk edip yol aciyordu ...iste adama bu koyuyor amk.
-
şerefsiz kansız çakallar ibneler kalleşler sabahtan beri içim kan aglıyo bırakın artık verin emri temizleyin bu şerefsizleri topraklarımızdan yeter artık.. kalleş orospu çocukları alayınız a.q.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Az once kopegi gezdirmeye cikardim ,birtane konvoy vardi sari kirmizi yesil bayraklar sallaniyordu ,poliste onlara eskortluk edip yol aciyordu ...iste adama bu koyuyor amk.
O nasıl oluyo abi ya böyle şey mi olur?Başka bayraktır ya emin misin!Abi o kadarda değildir ya!Çok koyar öyleyse