folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]

Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

şerefsiz köpekler.. adi pislikler! orospu çocukları sabah sabah zaten sinirliydim bunu görünce şalterlerim attı lan.... şimdi çağırsınlar koşa koşa giderim!!!!!!!

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

orospu cocukları 150 kişi saldırmıslar??Nasıl iş bu a.q 150 kişi az bi rakam degil nasıl toplandı bunlar Tsk ne yapıyor

anlamıyorum..Referandumunda a.q hukumet gitsin boyle bos işlerle ugrassın evet miymiş hayır mıymıs...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

12 şehit...

başımız sağolsun...

hakkari-yüksekova'Da trabzondaki üsse gitmek için hazırlanan askerlerimize 150-200 KİŞİ ARASI terörist orospu çocukları saldırı düzenlemiş

14 yaralı 12 ölü başımız sağolsun....

kahrolsun pkk orospu çocuğu pkk

anlayamadıgım şey 150-200 kişilik bu grup a.qmun yüksekovasında nasıl farkedilmiyor...onu geçtim bu adamlar bir taburun trabzona geçecegini nerden öğreniyo!!!tam binip giderken nasıl saldırılıyor!!!

nerden bilecekler dostum askeryedeki kürt subaylardan bazı o.ç ları haber sızdırıyopr, daha geçenlerde orospu ç. bir subayın telefonla bilgi verdi anlaşıldı ya.. aynı durum işte .. .allah rahmet eylesin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kartallar_76 bunu yazdı:

nerden bilecekler dostum askeryedeki kürt subaylardan bazı o.ç ları haber sızdırıyopr, daha geçenlerde orospu ç. bir subayın telefonla bilgi verdi anlaşıldı ya.. aynı durum işte .. .allah rahmet eylesin

hepsinin ANASINI AVRADINI SOYUNU SOPUNU SÜLALESİNİ SİKİM!!! yeter artıkı a.qmun AKP'sİ ya siktir git yada çıkardıgın tezkereyi uygula...orospu çocuklugu yapma hergün onlarca anne ağlıyor...sen hala sikinin keyfine rewferandumlarla onlarla bunlaral ugrasıyosun...referandum götüne girsin....a.qmun oğlu...kahrolsun pkk...kahrolsun orospu çocukları...yeter lan artık tak dedi canımızza hergün 12 şehit 14 şehit nereye kadar böyle....

işbirlikcilere lanet olsun!!!!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    a.q haberleri hiç birbirini tutmuyoki kanal d 12 ölü 10 yaralı diyo...neyse 1 kişi de olsa şehit şehittir

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_genclik06
    asi_genclik06's avatar
    Erkek
    gece işe gittim malum iletişim yopk sabah bir gazeteye baktım lanet olsun sabah sabah moral fılan kalmadı 20 sinde gencecık arkadaslar şehit oluyo aslında ne hayaleeri vardır kımı evlenecek kımı nısanlanacak nkımı babasının karsısına cıkıp bak baba vatan borcumuda odedim bak ben adam oldun dıyecekken 9 şehit haberi yazıklar  olsun bu ülkeyi avrupa birliği ve insan haklarına aihm denen yavşaklara satanlara yazıklar olsun ama unutmayalım arkadaşlar bu dünyada kalıcı değil
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    bir darbe her şeyi çözer...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    siktiğimin piçleri , tayyip çıkar der yine sabrımız taşmak üzere diye ak mun çocuğu

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Gözlerime inanamıyorum daha yeni onca şehit verdik nasıl olurda 13 şehit şimdi verdik bunun hesabını kim vericek ?? yeter artık canımıza tak etti..! onlar referandum referandum derken şu olanlara bak konvoy ordan oraya gidiyor ve bu teroristlerin haberleri var böyle birşey olurmu ne demek bu..?!! yetti artık yetti yeter yeter..! 150-200 kişilik teroristleri bunlar nasıl görmüyolar böyle birşey mümkünmü görmedik demek..! gözlerime inanamadım konuyu görünce..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    OROSPU ÇCOUKLARI YHAA :@ sinirlerim nasıl bozuldu ya sikicem böyle işi yaaa:@ amına koduklarım

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
Toplam Hit: 24305 Toplam Mesaj: 201