Son Sewgilinizden Neden Ayrıldınıss???
-
ewt cewaplarınızı bekliyorumm arkadaşlarr...
-
Fransada tanışmıştık, belçikada yaşıyor. Yerden uzak olunca gönüldende uzak oluyor. Aradan 3-4 ay geçti arayışlar içindeyim.
-
vallaha allahın kürdü sıfatını taşımamdan dolayı doru dürüst hiç sevgilim olmadı hatta hiç olmadı. bide asosyalizm felsefesi ruhumuza işlemiş. kim çıkar bizlen. ama şu günlerde sanırım ilk defa ciddi manada aşık oldum :S şarkılar artık ağlatma raddesine geliyor, şiirler daldırıyor hayalleri (nicksizinkiler bile)... bilemiyorum bu seferde hüsrana uğrarmıyım.
-
bence o kişi seni sewmiyosa kendini yıpratmanın anlamı yok...ben de geçtim o yollardan. inan sonunda üzülen sen oluyosun
ama eğer onda da sana karşı bişi warsa bi şansını denemelisin
-
Asik oldugum kizi(su anki kiz arkadasim) kiskandirmak icin cikmistim isede yaradi sonrada soleyince tokadi yedim ama ossun :)
Sonucda ise yaradimi yaradi
Simdi sevgilimle cok mutluyuz arada hala guleriz buna :)
-
gerizekali+beyinsiz+salak+kultursuz oldugu icin.
-
Kaşar peynirini severmisiniz???Ben artık sevmiyorum....
-
allah rahmet eğlesin kaybettim :(
-
uzun zamandır bi sevdiğim vardı en iyi dostumla bunu paylaşırdım oda bana birinden bahsederdi sonunda ikimizde karar aldık gidip sevdiklerimize sölücektik ama sonunda ne oldu meger günlerdir birbirimize anlattıgımız kız aynı kızmış ve dostum benden önce sölemiş ve şimdi çıkıyorlar
benmi dostuma kim oldugunu sölüyemedim bile. anlıcagınız çıkamadan mecburiyetten kalbimize gömdük!!!
-
Yemin Ederim daha Ayrılalı 2 Gün oluyo!.. Ve ayrılma sebebmizde 5 gün içinde ne o beni ne ben onu aramadıK diye gurur yapan hanfendi beni TEl. Rehberinden sildigini bana söyledi ve! Bende Kendine iyi baK DemeKLe KaldıM!.... ASLINDA DAHA COK ŞEY VAR!.. ANLATILCAK AMA! BosVeR!.. Kısaca YazdıM!...
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
vallaha allahın kürdü sıfatını taşımamdan dolayı doru dürüst hiç sevgilim olmadı hatta hiç olmadı. bide asosyalizm felsefesi ruhumuza işlemiş. kim çıkar bizlen. ama şu günlerde sanırım ilk defa ciddi manada aşık oldum :S şarkılar artık ağlatma raddesine geliyor, şiirler daldırıyor hayalleri (nicksizinkiler bile)... bilemiyorum bu seferde hüsrana uğrarmıyım.
la real ben kız olsam senle çıkardım bide üstüne werirdim maksat kürt-türk ayrıma yapmadan bi denyonun gönlü olsun
Toplam Hit: 5098 Toplam Mesaj: 39