Son Sewgilinizden Neden Ayrıldınıss???
-
bayler bi gün sınavdan kötü aldım sinirliyim benim sevgilim aramış ne biliyim alo diorum ses yok meğer beni abim sanıtomuş neyse kapattım bii daha aradı alo dedim yine ses yok bende çok kötü küfürler ettim sonra duydumki oymuş
valla hala yanıyom
-
o benden ayrıldı.ben seyrettim
-
byhack bunu yazdı:
Yemin Ederim daha Ayrılalı 2 Gün oluyo!.. Ve ayrılma sebebmizde 5 gün içinde ne o beni ne ben onu aramadıK diye
olum kızı 5 gün aramazsan olcaği bu bunlar böle işte boş bırakmaya gelmiyo -
Connection bunu yazdı:
RaBBiT bunu yazdı:
ewt cewaplarınızı bekliyorumm arkadaşlarr...
ya siz bu forumda ne kadarda saçma konular acıyosunuz egolarınızı tatmın etmek ıcın www.sacmakonularforumu.com
Connection insanlar buraya biz bu konuları konuşabilelim diye Aşk, Geyiq vs. kategoriler açmışlar. Forumun sahipleri ses çıkarmadıktan sonra sana ne oluyor? -
computerwolf bunu yazdı:
dün ayrıldık sebep basit ben ona yeterince ilgi göstermiyormuşum..........Bu arada yarın bir gün barışabiliriz...daha öncede oldu böyle :)))
barıştık bu arada -
hiç son sevgilim olmadı dolayısıyla ayrılmada olmadı hep platonik niye diye sor %90 ı gerizekalı geliyo bana gerizekalı olmayanlarda bi havalarda böyle
-
ayrılalım ikimiz içinde daha iyi olucak senin beni sevdiğini biliorum bende seni seviorum ama ayrılmamız lazım senin zarar görmemen için dedi bende tamam dedim ayrıldık (FİNİSHED) :((((
-
nedensiz yere ayrıldım.......
her zaman neden olması gerekmiyor....
-
kız içerde beni bekliyordu ben de arkadaşlarla uzun eşek oynadım kız ağladı :))
bir de selam vermedim :D
-
vermedi ,bende ona yolu verdim
Toplam Hit: 5093 Toplam Mesaj: 39