Şöyle Bir 3D Model Çizebilecek Var Mı ?
-
acemi-webci bunu yazdı
Hocam printerın bastığı plastiğin gıdaya değmesi sorun olmaz mı, bir de içerisine sıcak çikolata dokeceksin. çıkan ürünü yiyen hakketten yarr** yiyebilir dikkat et :D
o ayarlanır ya, mesela içine fırın poşetinin kağıdından sererim. hem düzgün çıkar hem plastiğe değmez.
-
yolbulucu bunu yazdıacemi-webci bunu yazdı
Hocam printerın bastığı plastiğin gıdaya değmesi sorun olmaz mı, bir de içerisine sıcak çikolata dokeceksin. çıkan ürünü yiyen hakketten yarr** yiyebilir dikkat et :D
o ayarlanır ya, mesela içine fırın poşetinin kağıdından sererim. hem düzgün çıkar hem plastiğe değmez.
Yarrak gibi olur.... Bi sike benzemez.
Çikolata için kullanılan kalıplar silikon gibi bişeyden yapılıyor bilgin olsun. -
aylmz bunu yazdı
AliExpress'te var, gümrükte de sorun çıkarmazlar herhalde
tecrübeyle sabit gümrük sıkıntı çıkartmıyor, adam eliyle bi yokladı pakedi yasaklı bişey yok içinde gibi diyip sırıtarak teslim etti, 2013 de bi hatun arkadaşa aldıydık sdilafgfg
ek olarak sexshoplardan ucuza dildo da bulabilirsin onlar da damarlı mamarlı oluyo hızlıca silikon kalıp çıkarttın mı tamamdır asfldkşg
-
fusion 360 indirdim çizmeye çalışıyorum, hem öğrenmiş olurum :P
çizersem burda paylaşırım. isteyen kendine yarak kalıbını basabilir.
bu arada @acemi-webci, biraz araştırdım. içine gıda konulabilen malzemeyle de basabiliyosun
-
italyan bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıacemi-webci bunu yazdı
Yarrak gibi olur.... Bi sike benzemez.
Çikolata için kullanılan kalıplar silikon gibi bişeyden yapılıyor bilgin olsun.adamın istediği de bu değil mi :D
-
SweetyVolty bunu yazdıaylmz bunu yazdı
AliExpress'te var, gümrükte de sorun çıkarmazlar herhalde
tecrübeyle sabit gümrük sıkıntı çıkartmıyor, adam eliyle bi yokladı pakedi yasaklı bişey yok içinde gibi diyip sırıtarak teslim etti, 2013 de bi hatun arkadaşa aldıydık sdilafgfg
ek olarak sexshoplardan ucuza dildo da bulabilirsin onlar da damarlı mamarlı oluyo hızlıca silikon kalıp çıkarttın mı tamamdır asfldkşg
silikon kalıp işi nasıl oluyor biliyor musun? Yada forumda bilen var mı ?
-
italyan bunu yazdı
Peder hobi olarak yapıyo bşiler. silikonun tozu var. bişeyle karıştırıp hamur yapıyolar. hamur dediğin çok sulu alçı gibi oluyor.
mesela kare bi kutuya kalıbını almak istediğin dalgayı koyuyon. hamuru döküyon. bekliyon. kuruyunca içine ne istiyosan ondan koy aynısı oluyor.
çok ince detaylı olursa 3 4 kullanımdan sonra esniyor bozuluyor. tabi o içine koyulan ilacını ve ununu kaliteli pahalı alırsan sıkıntı olmaz epeyce.
peder boşuna yapıp yapıp koyduğu çin ultra dandik alıyorum unu.
-
aljinat el kalibi diye arattirabilirsiniz, artik neyin kalibini almak istiyorsaniz. Kalip almadan once biraz yaglamakta fayda var, yapismasin sonra :)
-
joe_black bunu yazdıitalyan bunu yazdı
Peder hobi olarak yapıyo bşiler. silikonun tozu var. bişeyle karıştırıp hamur yapıyolar. hamur dediğin çok sulu alçı gibi oluyor.
mesela kare bi kutuya kalıbını almak istediğin dalgayı koyuyon. hamuru döküyon. bekliyon. kuruyunca içine ne istiyosan ondan koy aynısı oluyor.
çok ince detaylı olursa 3 4 kullanımdan sonra esniyor bozuluyor. tabi o içine koyulan ilacını ve ununu kaliteli pahalı alırsan sıkıntı olmaz epeyce.
bir kaç örnek koyabilir misin? merak ettim şimdi.
-
RETRET bunu yazdıjoe_black bunu yazdıitalyan bunu yazdı
bir kaç örnek koyabilir misin? merak ettim şimdi.
neyin örneği hocam? kalıbın mı ürünlerin mi :D