Spor Dan Anlayanlar Yada İlgilenenler Bir Bakın Hele....
-
muz, seftali, elma, sut
bunlari karistirip ic
-
bende 1 hafta felan oldu başlayalı. animal bilmemne önerdi hocam. onu aldım 120 tl.
bu arada acep bu protein tozlarının hepsi leş gibi kokuyomudur benimki gibi? resmen ölü yutuyorum
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
bende 1 hafta felan oldu başlayalı. animal bilmemne önerdi hocam. onu aldım 120 tl.
bu arada acep bu protein tozlarının hepsi leş gibi kokuyomudur benimki gibi? resmen ölü yutuyorum
-----------------------------AnimalCut yada animalpack olmasın sakın o?Onlar ileri seviye bodyciler içindir.Tam ögrenip yollar mısın bana
-
şimdi alsam etki eder Anladım Peki Spora Başlayalı daha 2,5 ay oldu almam dorumudur sizce?
-
enes bunu yazdı:
şimdi alsam etki eder Anladım Peki Spora Başlayalı daha 2,5 ay oldu almam dorumudur sizce?
-----------------------------Paranı bence boşa harcamış olursun dedigim gibi 6-7 aydan önce gereksiz
-
eyw hocam Anladım Saolun...
-
optimum whey ;)
-
Antikky bunu yazdı:
AminoAsit/Protein Tozu alabilirsin.
Anabolik Steroid kullanmadıkdan sonra sıkıntı yok.
üstad katılıyorum.
Ayrıca , şişkinlikler ilac alma (: doğal protein tozu yeterli olacaktır dünde bodyle alakalı bir konu vardı söyle demiştim ;
/ bol bol kalorisi ve proteini yüksek gıdalar tüket
kuru yemiş severmisin bilmem kuru yemiş tüket. /
hayvansal yağ türü bolca al yanlız su tüketimini de attır.
Eğer ilac alacaksanda sacma gelecek ama cok tuvalete cıkma ilac aldıktan sora bıkkınlık yaratır bünyede .. bilmiyorum bende öyle oluyordu -
@Amd-x
Daha başlayalı 2,5 ay oldu kafam hala karışık alsam mı almasam mı Su tüketimimi Çoktur Yani Sabahları Kalktığımda Aç Karna Bile Su İçirerim Hemde Bir Kaç Bardak Kuruyemiş Haftada 1-2 gün rahat Tüketirim Bolca Besin Olarakda Sebze Hariç :| Makarna,Pilav,Et,Hamur İşerini Çok Ama Çok Tüketirim Ama Bünyeden Olsa Gerek Kilom Hep Sabit Ne İner Ne Çıkar... -
enes bunu yazdı:
@Amd-x
Daha başlayalı 2,5 ay oldu kafam hala karışık alsam mı almasam mı Su tüketimimi Çoktur Yani Sabahları Kalktığımda Aç Karna Bile Su İçirerim Hemde Bir Kaç Bardak Kuruyemiş Haftada 1-2 gün rahat Tüketirim Bolca Besin Olarakda Sebze Hariç :| Makarna,Pilav,Et,Hamur İşerini Çok Ama Çok Tüketirim Ama Bünyeden Olsa Gerek Kilom Hep Sabit Ne İner Ne Çıkar...
hoca tamam işte başlama zamanından beri konuda belirttiğin şişikinlik vs gibi şeylerin olduğunu, vucudunun geliştiğini söylemişsin.sebze tüketimini haftada 2 defa alman şart bunun yanında C vitamini de proteinlerle birlikte aldığında daha cok yararına olacaktır. hocam karar sana bağlı doğal yollardan ilaç al.
+bulunduğun cevrede uzman varsa body salonundakilere bi danış kafa karışıklığın düzelir hiç değilse :) | body ciddi bir iş orta yaşlara kadar calışmayı gerektirir. hocam zaten iyi şekilde kafana koyduğunu hissediyorum bırakmadan düzenli bir şekilde calış aksi taktirde body'nin bıraktıktan soraki bedensel ve ruhsal cöküntüyü yaşamak istemessin.
doğal hocam doğal marka vs o tür ilaclara kaçma :/ sağlıgından da olma