folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor Dan Anlayanlar Yada İlgilenenler Bir Bakın Hele....

Spor Dan Anlayanlar Yada İlgilenenler Bir Bakın Hele....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

enes bunu yazdı:

@Amd-x

Daha başlayalı 2,5 ay oldu kafam hala karışık alsam mı almasam mı Su tüketimimi Çoktur Yani Sabahları Kalktığımda Aç Karna Bile Su İçirerim Hemde Bir Kaç Bardak Kuruyemiş Haftada 1-2 gün rahat Tüketirim Bolca Besin Olarakda Sebze Hariç :| Makarna,Pilav,Et,Hamur İşerini Çok Ama Çok Tüketirim Ama Bünyeden Olsa Gerek Kilom Hep Sabit Ne İner Ne Çıkar...

hoca tamam işte başlama zamanından beri konuda belirttiğin şişikinlik vs gibi şeylerin olduğunu, vucudunun geliştiğini söylemişsin.sebze tüketimini haftada 2 < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> defa alman şart bunun yanında C vitamini de proteinlerle birlikte aldığında daha cok yararına olacaktır. hocam karar sana bağlı doğal yollardan ilaç al.
    +bulunduğun cevrede uzman varsa body salonundakilere  bi danış kafa karışıklığın düzelir hiç değilse :) | body ciddi bir iş orta yaşlara kadar calışmayı gerektirir. hocam zaten iyi şekilde kafana koyduğunu hissediyorum bırakmadan düzenli bir şekilde calış aksi taktirde body'nin bıraktıktan soraki bedensel ve ruhsal cöküntüyü yaşamak istemessin.

doğal hocam doğal marka vs o tür ilaclara kaçma :/ sağlıgından da olma

Başlasam iyi olur bence..Peki Doğal Olarak Hangi Protein Tozunu Önerirsiniz...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

"whey"

vucudun en hızlı sindirdiği proteindir. Çoğu bodyci bunu tavsiye eder . Ürün bilgilerini de kontrol et doğal harici karıştırma birşey yok (:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

@HaLFDeviLSölediğin yemek programına bende uyuyorum...Ama Ne Yazıkki artı yada eksiğim olmuyor :) O yüzden protein tozu almak istiyorum..Sen Bu 2 sini kaça alıyorsun ve etkisi varmı gerçekten..

İkisini bizim salondan 120 tl ye aldım biraz ucuza aldım . o programa uyuyorsan ve calışıorsan protein tozu gerekli olabilir . Vucüdun kendini hiç aç hissetmesin sürekli tok tutmaya çalış . Gerisi zaten çalışarak + beslenme ve en önemlisi dinlenme .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

mximus bunu yazdı:

Yeni konu açmayayım bende;

İst. anadolu yakasında haftanın belirli günleri gidip düzenli bir şekilde yüzebliecegimiz kapalı ve amelelerin dolmadıgı  bir havuz varmı?

Anadolu yakasının ne tarafında ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

enesin spor önerirmisiniz konusunu dün gibi hatırlarım adam vücut yapmış ben ozamanda kilodan tshirt giyemezdim şimdide giyemiyorum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:

enesin spor önerirmisiniz konusunu dün gibi hatırlarım adam vücut yapmış ben ozamanda kilodan tshirt giyemezdim şimdide giyemiyorum

Düşün hoca o zamandan beri çalışıyorum :) Bu arada arkaşlar maddi imkanı fazla zorlamıcak Doğal Protein tozu lazım...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

burdan bak istersen  http://www.protein7.com/brandinfo.php?y=0&combo_order=1&PID=10

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:

burdan bak istersen  http://www.protein7.com/brandinfo.php?y=0&combo_order=1&PID=10

alıcaz artıkın :D İnş etki eder

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Eğer yakamoz gıdadan bişeyler almak isteyen olursa pm atsın benim bikaç dükkan yanımda yardımcı olurum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

enes  yasini,boyunu,kilonu,vucut olculerini ve programini bana pm  atarsan sana yardimci olmaya calisirim..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 4376 Toplam Mesaj: 34