Sygic GPS & Navigasyon 18.4.4 Premium APK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    JOE bunu yazdı

Google navigasyon yerine neden bunu kullanmalıyız desek cevap ne olur?

Offline olması, bence en önemlisi. senin dediğinde bu var mı?

Google'da da offline var haritadan istediğin bölgeyi seçip offline için indirebiliyorsun. Sygic, igo, yandex, google, here (nokia maps) hepsini kullandım. Eskiden beri en iyisi nokia'nın yapıp audi ve birkaç firmanın satın aldığı here oldu. Yanlış yola girme ihtimalin yok gibi bir şey. Mal google 2 sokak sonra sağa döneceksem direkt sağa dönün diyor. Önünde 1-2 sokak daha varken dön diyor kafa karıştırıyor bakmak zorunda kalıyorsun. Here döneceğin sokağa geldiğinde dön diyor. Sapaklarda falan yakınlaşıyor yol kaça ayrılıyor sen nereden gideceksin açık açık gösteriyor. Yandex ve google'da kaç kez yanlış yere girdim. Mesela altunizade tünele girmeden üsküdar yönünde giderken yol ikiye ayrılıyor sağ taraf köprüye gidiyor sol taraf altunizade. Köprüye girmezsen ileride tekrar birleşiyor. Orayı eskiden google ve yandex tek yol gibi gösteriyordu. 

Bu arada söylemeyi unutmuşum galaxy watch saatlerde ücretsiz en düzgün uygulama da Here. Ücretsiz olduğu için galiba Samsung mağazada üst sıralarda göstermiyor zor bulmuştum. Diğer uygulamaların çoğu ücretli. Hem ücretliler hem ücretsizler saçma sapan uygulamalar yapmışlar. Here'da telefondan gideceğim yeri seçip saatten takip edebiliyorum. Gereksiz gibi görünebilir ama yaya olarak yer ararken yağmur, kar yağıyorsa çok işe yarıyor. Telefon ıslanmıyor elimi cebime koyup yürüyorum döneceğim yerlerde saat titriyor.

DarkSkull tarafından 27/Oca/20 11:35 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

sygic i çok eskiden bilirim zamanında hakkaten rakipsizdi. crackli olunca güvenemiyorum pek. artık bankacılık falan herşeyi cepten yapıyoruz sonuçta. bir de offline harita olarak evet google'da da var artık ama offline navigasyonun bilinen ismi açık kaynaklı osmand uygulamasıdır. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Offline nasıl çalışıyor bu anasını satim? Onca Datayı  uygulama içine nasıl atmışlar ? Çok merak ettim şuan....

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    MhmdAlmz bunu yazdı

Offline nasıl çalışıyor bu anasını satim? Onca Datayı  uygulama içine nasıl atmışlar ? Çok merak ettim şuan....

çok birşeye gerek yok osmand için tüm marmara bölgesi haritasını indirdim 95 mb tuttu. sadece yolları falan çekince zaten fazla tutmaz. google haritaları komple indiriyor gibi düşünme.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

İndirdim, kurdum. Akşam eve giderken deneyeceğim, merak ediyorum sonucunu :D

Teşekkürler.

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo

En güzel özelliği; bi kaç rota birden girme özelliği, sen rotaları giriyorsun, misal 10 tane adres var, o en yakındakinden başlayıp en uzaktaki rotaya doğru sırayla gidiyor. Bu sebeple günü erken bitiriyorduk.

bu özellik daha sonra diğer navigasyonlara gelmişmidir, bilmiyorum. Yandex navigasyona o özellik geldiyse buna gerek kalmaz. Yandex daha iyidir.

rahmandaburda tarafından 27/Oca/20 13:37 tarihinde düzenlenmiştir

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Diğer navigasyonlarda olmayan diğer bir özelliği sert fren yaparsınız sensörlerden durumu anlayıp kamera video kayıtı başlatıyor. Kazalarda araç içi kamera gibi düşünün. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Google'da da Offline var, haritadan istediğin bölgeyi seçip offline için indirebiliyorsun.

Sygic, İgo, Yandex, Google, Here (nokia maps) hepsini kullandım. Eskiden beri en iyisi nokia'nın yapıp audi ve birkaç firmanın satın aldığı ,Here oldu. Yanlış yola girme ihtimalin yok gibi bir şey.

Mal google, 2 sokak sonra sağa döneceksem ,direkt sağa dönün diyor. Önünde 1-2 sokak daha varken dön diyor, kafa karıştırıyor, bakmak zorunda kalıyorsun.

Here, döneceğin sokağa geldiğinde dön diyor. Sapaklarda falan yakınlaşıyor, yol kaça ayrılıyor, sen nereden gideceksin, açık açık gösteriyor.

Yandex ve Google'da kaç kez yanlış yere girdim. Mesela, Altunizade tünel'e girmeden üsküdar yönünde giderken yol ikiye ayrılıyor, sağ taraf Köprüye gidiyor sol taraf Altunizade. Köprüye girmezsen ileride tekrar birleşiyor. Orayı eskiden google ve yandex tek yol gibi gösteriyordu. 

Bu arada söylemeyi unutmuşum; Galaxy Watch saatlerde ücretsiz en düzgün uygulama da, Here. Ücretsiz olduğu için galiba Samsung mağazada üst sıralarda göstermiyor, zor bulmuştum.

Diğer uygulamaların çoğu ücretli. Hem ücretliler hem ücretsizler, saçma sapan uygulamalar yapmışlar.

Here'da telefon'dan gideceğim yeri seçip saat'ten takip edebiliyorum. Gereksiz gibi görünebilir ama Yaya olarak yer ararken yağmur, kar yağıyorsa çok işe yarıyor. Telefon ıslanmıyor elimi cebime koyup yürüyorum döneceğim yerlerde Saat titriyor.

Şu saat olayı Harikaymış yahu @.o,

Here navigasyon uygulamasını okumuştum ama hiç kullanmamıştım. 

tşkler. 

Bu arada senin Sıkıştırma Algoritmalarının nasıl çalıştığını anlattığın bir mesajın vardı, o da şahaneydi. ^^` keşke alıntılasaydım. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

2 sene önce aldığım araçta yüklü gelmişti multimedya sistemine o zaman verim alamadım google kullandım şu anki hali daha iyi diyorsanız bir deneyelim 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    WitchKing bunu yazdı

2 sene önce aldığım araçta yüklü gelmişti multimedya sistemine o zaman verim alamadım google kullandım şu anki hali daha iyi diyorsanız bir deneyelim 

Skoda, Seat ve Volkswagen marka araba kullanıyorsan telefondan arabanın ekranına tam ekran yansıtabiliyorsun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 3729 Toplam Mesaj: 32
sygic