Sygic GPS & Navigasyon 18.4.4 Premium APK
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıJOE bunu yazdı
Google navigasyon yerine neden bunu kullanmalıyız desek cevap ne olur?
Offline olması, bence en önemlisi. senin dediğinde bu var mı?
Google'da da offline var haritadan istediğin bölgeyi seçip offline için indirebiliyorsun. Sygic, igo, yandex, google, here (nokia maps) hepsini kullandım. Eskiden beri en iyisi nokia'nın yapıp audi ve birkaç firmanın satın aldığı here oldu. Yanlış yola girme ihtimalin yok gibi bir şey. Mal google 2 sokak sonra sağa döneceksem direkt sağa dönün diyor. Önünde 1-2 sokak daha varken dön diyor kafa karıştırıyor bakmak zorunda kalıyorsun. Here döneceğin sokağa geldiğinde dön diyor. Sapaklarda falan yakınlaşıyor yol kaça ayrılıyor sen nereden gideceksin açık açık gösteriyor. Yandex ve google'da kaç kez yanlış yere girdim. Mesela altunizade tünele girmeden üsküdar yönünde giderken yol ikiye ayrılıyor sağ taraf köprüye gidiyor sol taraf altunizade. Köprüye girmezsen ileride tekrar birleşiyor. Orayı eskiden google ve yandex tek yol gibi gösteriyordu.
Bu arada söylemeyi unutmuşum galaxy watch saatlerde ücretsiz en düzgün uygulama da Here. Ücretsiz olduğu için galiba Samsung mağazada üst sıralarda göstermiyor zor bulmuştum. Diğer uygulamaların çoğu ücretli. Hem ücretliler hem ücretsizler saçma sapan uygulamalar yapmışlar. Here'da telefondan gideceğim yeri seçip saatten takip edebiliyorum. Gereksiz gibi görünebilir ama yaya olarak yer ararken yağmur, kar yağıyorsa çok işe yarıyor. Telefon ıslanmıyor elimi cebime koyup yürüyorum döneceğim yerlerde saat titriyor.
-
sygic i çok eskiden bilirim zamanında hakkaten rakipsizdi. crackli olunca güvenemiyorum pek. artık bankacılık falan herşeyi cepten yapıyoruz sonuçta. bir de offline harita olarak evet google'da da var artık ama offline navigasyonun bilinen ismi açık kaynaklı osmand uygulamasıdır.
-
Offline nasıl çalışıyor bu anasını satim? Onca Datayı uygulama içine nasıl atmışlar ? Çok merak ettim şuan....
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Offline nasıl çalışıyor bu anasını satim? Onca Datayı uygulama içine nasıl atmışlar ? Çok merak ettim şuan....
çok birşeye gerek yok osmand için tüm marmara bölgesi haritasını indirdim 95 mb tuttu. sadece yolları falan çekince zaten fazla tutmaz. google haritaları komple indiriyor gibi düşünme. -
İndirdim, kurdum. Akşam eve giderken deneyeceğim, merak ediyorum sonucunu :D
Teşekkürler.
-
En güzel özelliği; bi kaç rota birden girme özelliği, sen rotaları giriyorsun, misal 10 tane adres var, o en yakındakinden başlayıp en uzaktaki rotaya doğru sırayla gidiyor. Bu sebeple günü erken bitiriyorduk.
bu özellik daha sonra diğer navigasyonlara gelmişmidir, bilmiyorum. Yandex navigasyona o özellik geldiyse buna gerek kalmaz. Yandex daha iyidir.
-
Diğer navigasyonlarda olmayan diğer bir özelliği sert fren yaparsınız sensörlerden durumu anlayıp kamera video kayıtı başlatıyor. Kazalarda araç içi kamera gibi düşünün.
-
DarkSkull bunu yazdı
Google'da da Offline var, haritadan istediğin bölgeyi seçip offline için indirebiliyorsun.
Sygic, İgo, Yandex, Google, Here (nokia maps) hepsini kullandım. Eskiden beri en iyisi nokia'nın yapıp audi ve birkaç firmanın satın aldığı ,Here oldu. Yanlış yola girme ihtimalin yok gibi bir şey.
Mal google, 2 sokak sonra sağa döneceksem ,direkt sağa dönün diyor. Önünde 1-2 sokak daha varken dön diyor, kafa karıştırıyor, bakmak zorunda kalıyorsun.
Here, döneceğin sokağa geldiğinde dön diyor. Sapaklarda falan yakınlaşıyor, yol kaça ayrılıyor, sen nereden gideceksin, açık açık gösteriyor.
Yandex ve Google'da kaç kez yanlış yere girdim. Mesela, Altunizade tünel'e girmeden üsküdar yönünde giderken yol ikiye ayrılıyor, sağ taraf Köprüye gidiyor sol taraf Altunizade. Köprüye girmezsen ileride tekrar birleşiyor. Orayı eskiden google ve yandex tek yol gibi gösteriyordu.
Bu arada söylemeyi unutmuşum; Galaxy Watch saatlerde ücretsiz en düzgün uygulama da, Here. Ücretsiz olduğu için galiba Samsung mağazada üst sıralarda göstermiyor, zor bulmuştum.
Diğer uygulamaların çoğu ücretli. Hem ücretliler hem ücretsizler, saçma sapan uygulamalar yapmışlar.
Here'da telefon'dan gideceğim yeri seçip saat'ten takip edebiliyorum. Gereksiz gibi görünebilir ama Yaya olarak yer ararken yağmur, kar yağıyorsa çok işe yarıyor. Telefon ıslanmıyor elimi cebime koyup yürüyorum döneceğim yerlerde Saat titriyor.
Şu saat olayı Harikaymış yahu @.o,
Here navigasyon uygulamasını okumuştum ama hiç kullanmamıştım.
tşkler.
Bu arada senin Sıkıştırma Algoritmalarının nasıl çalıştığını anlattığın bir mesajın vardı, o da şahaneydi. ^^` keşke alıntılasaydım.
-
2 sene önce aldığım araçta yüklü gelmişti multimedya sistemine o zaman verim alamadım google kullandım şu anki hali daha iyi diyorsanız bir deneyelim
-
WitchKing bunu yazdı
2 sene önce aldığım araçta yüklü gelmişti multimedya sistemine o zaman verim alamadım google kullandım şu anki hali daha iyi diyorsanız bir deneyelim
Skoda, Seat ve Volkswagen marka araba kullanıyorsan telefondan arabanın ekranına tam ekran yansıtabiliyorsun.