Sygic GPS & Navigasyon 18.4.4 Premium APK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    JOE bunu yazdı

Google navigasyon yerine neden bunu kullanmalıyız desek cevap ne olur?

Offline olması, bence en önemlisi. senin dediğinde bu var mı?

Google da bulundugun bolgenin haritasini indirip cacheten gosteriyor birkac ay, sonra gerektiginde tekrar guncelliyor kendisini. Offline calisiyor :)

Ama offline calismanin pek bir faydasi yok bence cunku en onemli ozellik trafik bilgisi. Istanbulda yasarken mekani bulmaktan daha cok trafikten kacarak bulmak onemli oluyor :))

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Şu saat olayı Harikaymış yahu @.o,

Here navigasyon uygulamasını okumuştum ama hiç kullanmamıştım. 

tşkler. 

Bu arada senin Sıkıştırma Algoritmalarının nasıl çalıştığını anlattığın bir mesajın vardı, o da şahaneydi. ^^` keşke alıntılasaydım. 

O sıkıştırma algoritması mesajını ben bile unutmuşum sen söyleyince hatırladım nereden aklında kalmış. Burada okuduklarımı bazen ben de hatırlasam da genelde kimin yazdığını unutuyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Şu saat olayı Harikaymış yahu @.o,

Here navigasyon uygulamasını okumuştum ama hiç kullanmamıştım. 

tşkler. 

Bu arada senin Sıkıştırma Algoritmalarının nasıl çalıştığını anlattığın bir mesajın vardı, o da şahaneydi. ^^` keşke alıntılasaydım. 

O sıkıştırma algoritması mesajını ben bile unutmuşum sen söyleyince hatırladım nereden aklında kalmış. Burada okuduklarımı bazen ben de hatırlasam da genelde kimin yazdığını unutuyorum.

^^`

O ara, Bu sıkıştırma uygulamaları nasıl çalışıyor diye kafama takılmıştı, birine(kişi önemli değil, reel'de) sorduydum, Onun da kafa bulandıydı.Bi kitap bulmuş, okumuş, anlamamış. Bende baktım aynı kitaba, anlamamıştım, ama başka bir kitabın çevirisiydi. ^^D` o an'lara denk gelmişti. 

En azından, genel olarak nasıl işlediğine dâir bir fikir edinmiştim. Sağ'olasın. Tabi, o dönemde ing.ce bende bu denli iyi değildi. Şimdi de iyi değil de, ucundan başından kotar'ıyoruz'm(tamamlamak demek her'âlde, emin değilim.). 

RitmFarbRacourci tarafından 27/Oca/20 18:24 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Offline nasıl çalışıyor bu anasını satim? Onca Datayı  uygulama içine nasıl atmışlar ? Çok merak ettim şuan....

Tüm Türkiye haritasını sonradan indiriyorsun. 450 MB kadar tüm Türkiye.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolat
    Bolat's avatar
    Erkek

teşekkürler

İnancı doğrultusunda yaşamayan : Zamanla yaşadıklarının doğru olduğuna İnanır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

google maps de haritayı indirirseniz offline çalışıyor.

sygic trafikteki radarları, levhaları falan da bildiriyor, o olayı güzel.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Denedim, gayet güzel çalışıyor. Sanki pili de içiyor gibi :)

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    CnkGn bunu yazdı

Denedim, gayet güzel çalışıyor. Sanki pili de içiyor gibi :)

Dashcam'ı kapat hocam. Sürekli sensörleri aktif tutarak ani darbelerde hemen kamerayı kayıta sokuyor kaza oldu diye.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

U,un zamandır basarsoft kullanıyorum zaten hayatımda yazılıma para verdiğim tek sey

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

https://yadi.sk/d/nJJcdrJZj31ERA

Sygic: GPS Navigasyonu ve Haritalar en gelişmiş navigasyon uygulamasıdır. Pek çok akıllı navigasyon özelliği, muhteşem 3D çevrimdışı haritalar ve kullanımı kolay arayüzü sayesinde olağanüstü navigasyon deneyimi sunar. Sygic GPS Navigasyon alın ve 200 milyondan fazla mutlu sürücüden biri de siz olun.

İNTERNET BAĞLANTISI OLMASA BİLE İSTEDİĞİNİZ YERE KOLAYCA ULAŞIN
    • TomTom ve diğer sağlayıcılardan dünyadaki tüm ülkelerin çevrimdışı haritaları
    • Her yıl birçok kez ücretsiz harita güncellemeleri
    • Doğru yol tarifleri ve seslendirilen sokak isimleriyle sesli GPS navigasyonu
    • Milyonlarca İlgi Çekici Nokta (POI) 
    • Yaya yolları ve turistik yerler (POI) ile Yaya GPS navigasyonu

ARAÇ BAĞLANTISI
    • Sygic MirrorLink** ile uyumlu dahili bilgi-eğlence sistemleriyle çalışmak için özellikle optimize edilmiştir
    • Telefonunu arabanın ekranı bağlaman yeterlidir; yola odaklanmaya devam et
    • Uygulamayı kontrol etmek için arabanın dokunmatik ekranını, ünitelerini veya düğmelerini kullanabilirsin
    • MirrorLink ile uyumlu araç üreticileri: Honda, Volkswagen, Seat, Peugeot, Citroen, Skoda (SmartLink), Suzuki ve diğerleri

TRAFİKTEN KAÇIN
    • Dünya çapında 500 milyondan fazla kullanıcıdan toplanan verilerle en doğru gerçek zamanlı trafik bilgileriyle trafik sıkışıklıklarından kaçın*

GÜVENDE KALIN
    • Gelişmiş güvenlik özellikleri, bilmediğiniz bölgelerde sürüşü kolaylaştırır
    • Hız sınırı uyarıları, mevcut hız sınırını ve gelecek hız sınırı değişikliklerini gösterir
    • Dinamik Şerit Desteği, sizi doğru şeride yönlendirir
    • Head up Display (HUD), geceleri daha güvenli sürüş için navigasyonu aracınızın ön camına yansıtır**
    • Dashcam, önünüzdeki yolu kaydeder ve bir kaza durumunda kaza anının videosunu otomatik olarak kayıt altına alır** 
    • Real View Navigasyon, daha iyi ve daha güvenli bir sürüş deneyimi için arttırılmış gerçeklik özelliğidir**
    • Cockpit, gerçek zamanlı olarak arabanızın performansını gösterir.**
    • Gerçek zamanlı rota paylaşımı, tahmini varış zamanınızı ve mevcut konumunuzu harita üzerinde paylaşmanıza olanak sağlar*

ROTANIZ BOYUNCA TASARRUF EDİN
    • Park yeri önerileri, canlı fiyat ve doluluk durumu bilgileriyle kolayca park edin*
    • Akaryakıt türünüzü belirleyin ve canlı akaryakıt fiyat bilgisiyle deponuzu en uygun fiyata doldurun*
    • Hız kamerası uyarıları sayesinde hızlı cezalarından kurtulun*
    • Çevrimdışı haritaları kullanarak veri dolaşım ücretlerinden tasarruf edin

• Premium özellikler aktif.
    • Ekstra gizli özellikler aktif.
    • Trafik lisansı aktif.
    • İstediğiniz haritayı indirme aktif.

hocam merhaba,

uygulamanın 20.5.1 versiyonu var mı acaba?
    internette birçok yerde buldum ama güven sorunu işte :)

tahribatta aratınca senin konun çıktı hemen. senin paylaştığın ve güvenilir bulduğun bir link var ise oradan indireyim diye düşündüm.

valar morghulis ...
Toplam Hit: 3728 Toplam Mesaj: 32
sygic