Tahribat Bursa Buluşması
-
28inde olmuş 27sinde olmuş önemli değil önemli olan listede nicki yazan arkadaşların konuya bakmaları ve bir şeyler yazmaları 2-3 kişi konuşarak bir şeyler yapamayız.
-
28'i daha iyi olurdu ama neyse artık gelicez insallah...
-
benim geleceğim tam belli deil dediğim gibi :W felaket hastayım 2 hafta felan war ama 2 haftadan beri hastayım bende.. duruma göre bakıcam tarih fark etmes gelecek olursam..
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------
benim geleceğim tam belli deil dediğim gibi :W felaket hastayım 2 hafta felan war ama 2 haftadan beri hastayım bende.. duruma göre bakıcam tarih fark etmes gelecek olursam..
-----------------------------domuz gribimi olduın kardeşim sende ne geçmez hastalıkmış bu =) ama geçer geçer eminim aramızda senide görmek isteriz
-
dreammaker bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
beyler benim 28 ine işim çıktı da buluşmayı 27 sine alabilir miyiz, ses verin lan =))
----------------------------madem arkadaşın işi çıkmış bence de 27 sine alalım:|
-----------------------------kardeşim =))
neyse beyler herkes MrAmor a msn ini pm lesin, msn den devam edelim...
burayı çok kullandık, şahsen ben bile görmekten sıkıldım konuyu...
-
ben trabzondayım 26 sında yola cıkıcam 27 sınde bıladerın mezunıyetı var ordayım eger 27 sınde karar kıldıysanız özel ucagımla gelırım yapıcak bısy yok paraya kıyıcaz :D
-
hoşça geliriz.
-
bana hergün uygun ama
cumartesi olması taraftarıyım çünkü pazar günü herkesin özel işleri, ailevi konuları olabilir.
-
Beyler istanbulda seminer var o haftasonu 2 gün..Gelmeye çalışacağım umarım seminer saatine denk gelmez.atlar feribota gelirim:D
-
evet ya Bursa dısından da mürid kardeslerimiz gelsinn cok güzel olur