Tahribat Bursa Buluşması
-
edit :
uzlaşmaya varıldığından mesaj silinmiştir
-
-----------------
-
bi sakin olun yahu.. buluşmadan 1 gün önce baktım pro, konuda ben gelicem isteyen gelsin şu saat şurdayım demiş, bende işten güçten takip edemiyorum, sonra ali yazdı konuya bende geliyorum feln die baktım bizde gelioz yazan yok son gün felan.. dedim heralde olay yattı, 2-3 kişi gelecek maksimum, bende eve erken gittim daha doğrusu (100km ileriye).. aha şimdi resimlere bakıyorum 8-10 kişi olmuşsunuz, dayının geleceğini bilmiyordum, diğer gelecekler bişey yazmadıydı son 2 günde olay çorba oldu.. Bende az kişi var diye gelmedim, ektin diyen varsa evet ektim 2 kişi diye amma velakin gelmediğime bin pişmanım.. çünkü bissürü kişi toplaşmışsınız.. üzgünüm.
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
bi sakin olun yahu.. buluşmadan 1 gün önce baktım pro, konuda ben gelicem isteyen gelsin şu saat şurdayım demiş, bende işten güçten takip edemiyorum, sonra ali yazdı konuya bende geliyorum feln die baktım bizde gelioz yazan yok son gün felan.. dedim heralde olay yattı, 2-3 kişi gelecek maksimum, bende eve erken gittim daha doğrusu (100km ileriye).. aha şimdi resimlere bakıyorum 8-10 kişi olmuşsunuz, dayının geleceğini bilmiyordum, diğer gelecekler bişey yazmadıydı son 2 günde olay çorba oldu.. Bende az kişi var diye gelmedim, ektin diyen varsa evet ektim 2 kişi diye amma velakin gelmediğime bin pişmanım.. çünkü bissürü kişi toplaşmışsınız.. üzgünüm.
-----------------------------anlamadınız, gelme gelmeme mevzusu değil olay
gelmeyene eyvallah herkesin işi gücü var nasıl gelmedi diye kötüleyebiliriz herhangi birini?
Benim isteyen gelsin mevzusu da olayın geyiğiydi aslında. keşke geyik bölümüne açsaydım.
ciddi yazdım ama esprili yazdım aslında.
ki dün buluşma yapmamıza rağmen bu akşam dediğim yerde dediğim saatteydim sözümde durdum ben. gelen olmadı o başka =P
-
bursada her nevi adam kaldırma pislik yapma satanist eylemde kullanılma işleriyle uğraşılır :D pro hallederiz ;)
-
behemoth bunu yazdı:
-----------------------------
bursada her nevi adam kaldırma pislik yapma satanist eylemde kullanılma işleriyle uğraşılır :D pro hallederiz ;)
-----------------------------Amaç nedir anlamadım ? Konu kapatılmışken bu nedemek oluyor ?
-
geyik konuyla alakası yok :D
-
kimse kimseye racon kesme hevesine girmesin gerek yok insan olan konuşarak çözer sıkıntıları uzatmayın yok yere boşverin :)
buluşmaya gelince; gayet güzeldi her zaman oldugu gibi bursalı kardeşlerim beni yine güleryüzle karşılayıp misafir ettiler çok teşekkür ederim...
önemli not: bir buluşma yapılacagı zaman insan bi haberdar olur birbirinden ama görüyorum ki sadece olay buraya yazmakmış tribe girmekmiş, eywallah...
-
dayı iyiydi bugünbe :D resimleri koysana
-
Kampanya başlatıcam, nickim değişsin kampanyası.
yeni nickim Prometheus_Dayı olsun, belki birileri bana da nargile içirir =D