Tahribat Minecraft Faction Serveri
-
by_Tet bunu yazdı
Amına kodumun makinesi açmadı ki. Wİn7 yüklediydim. Hiç farkında da değilim ha benim ekran kartını tanımamış sistem 8bit'lik ekran görünüyor haliyle kabul etmedi oyun. hay ben böle işin.
ekran kartı driverini yüklemeyi dene ? ara googleda vardır illaki
-
hypnot1c bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Amına kodumun makinesi açmadı ki. Wİn7 yüklediydim. Hiç farkında da değilim ha benim ekran kartını tanımamış sistem 8bit'lik ekran görünüyor haliyle kabul etmedi oyun. hay ben böle işin.
ekran kartı driverini yüklemeyi dene ? ara googleda vardır illaki
Yok hocam ya aradım taradım heryeri en son kendi sitesine girdim orada duyuru yapmışlar vista ve 7'den destegi kestik diye. zaten çok eski bi makina. dizüstü de masaüstü o derece yani :D bu ramden ekran kartı yapanlardan bişey.
-
o kadar lag var lag var diyorduk şimdi hiç açılmıyor. :D
kapandı mı noldu?
-
servera bir pandik atılsa fena olmaz hani
-
Genki hocam konuyu görürse halleder şimdi
-
hocalar bu oyuna yeni başlayacam ama baya karmaşık galiba. ne dersiniz hiç başlmayayım mı yoksa söker miyim. ezmeyin beni :(
-
asa42 bunu yazdı
hocalar bu oyuna yeni başlayacam ama baya karmaşık galiba. ne dersiniz hiç başlmayayım mı yoksa söker miyim. ezmeyin beni :(
sökersin ya yaratıcılığın varsa herşeyi yaparsın ama server kapalı şuan. :/
-
pSkpt bunu yazdıasa42 bunu yazdı
ben indirip kuruncaya kadar açılır o :)
-
asa42 bunu yazdıpSkpt bunu yazdıasa42 bunu yazdı
ben indirip kuruncaya kadar açılır o :)
yok açılmaz dünden beri yok. :D
-
benim bahtıma zaten .. :S