folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tahribat Minecraft Faction Serveri

Tahribat Minecraft Faction Serveri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:
    -----------------------------

schwarzseherisch bunu yazdı:

Whitelist aktif olmuştur. PM ile nicklerinizi gönderebilirsiniz. Ağustosun ilk haftasında serveri dışarıya açmayı planlıyoruz.

server çalışmıyor :D

eklenti kuruyordum tam kapattigim sirada gelmissin:D acik server ama kapatip aciom su anda :)

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

server ne oldu laaa

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

la yine mi fişi çektiniz yaa :(

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

temizlikci elektrik supurgesinin fisini takmak icin serverin fisini cekmis. taktim geri ok.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

x3 bi özet gecsene serverin durumu nedir şimdi (bütün konuyu okudum)

eski map yüklü değil sanırım. sıfırdan başlandı ?

ne zaman başlandı ?tekrar sıfırlancak mı harita?

kale vs olucak mı yoksa, npc köyü tadında bişiler mı yapıcaz?

bide server dışarı acılınca nolcak ? clanlaşma var mı olucak mı?

hangi modlar kurulu ?

ve en en ennnn önemlisi: serverda hileyi engelleyebilecek misin?

servis sağlayıcısı genkiye teşekkürler :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Sys,

Sıfırdan başlandı. Eski harita çok karışık, büyüktü. Ayrıca boyut olarakta ~1GB olduğu için upload işlemi işkenceye döndüğünden yeni haritaya geçtik.

Tam olarak ne zaman başladığımızı hatırlamıyorum ama başladık, 2 hafta falan olmuş olması lazım.

Bir adet kalemiz var, kale içinde ev arazileri var ama dışarıdan ev alımı da serbest.

16x16 arazi, 200TL :)

Server dışarı açılınca dolmasını bekliyorum. Dışarıdan alınacak oyunculara sıkı bir eleme yapacağım. Bu işi önceden beri düşünüyordum ama yeterli yapılanmamız yoktu, artık hazırız sanırım.

Klanlaşma için bir eklenti yok. Ancak oyunda genelde topluluklar halinde oynanıyor, 3-5 kişi bir yere gidip takılıyorlar.

Oyun düzenini değiştirecek bir mod yok ancak oyun içindeki eklentileri arttırdık, oyuna düzen getirdik. Bolca event var. Dia survival adında bir tane parkur tasarlıyoruz kale altında mesela şu anda. 1 Tane PVP/Spleef arenası var ve bir tane de mob arena yapılacak.

Serverde hileyi engelledik bile, önceden açıldığı zaman ilk gün elmas set ile dolaşılıyordu, ben elmas set göremedim daha kimsede hala :)
    Hilesiz olması önemliydi onu da yaptık.

Server 1.3'e geçmeden önce dışarıya açılmayacak ve tüm hazırlıklar tamamlandığı zaman açılacak. 

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

eyvallah hocam :)

peki para olayı ne alemde?

başlangıcta ne kadar paramiz var? parayı nası kazancaz? satiş ticaret olayı eski serverdaki gibi mi? bide para kazanıp napıcaz :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

eyvallah hocam :)

peki para olayı ne alemde?

başlangıcta ne kadar paramiz var? parayı nası kazancaz? satiş ticaret olayı eski serverdaki gibi mi? bide para kazanıp napıcaz :P

hocam düzen yine aynı 300 tl ile başlıyorsun wheat, melon block, pumpkin gibi itemleri adminshopa satarak ya da ticaretle pazarakazanıyorsun ticareti 2 şekilde yapbilrsin birincisi kaleden tükkan satin alip itemlerini orada satışa sunabilirsin ikincisi ise elden satabilirsin (tutupta 10 kere şu satılır almak istiyen var mı diye sormamak şartıyla :D) parayla şu an için arsa satın alabiliyorsun veya pazardan item alabilirsin birde x3 orda unutmuş sanırsam fiyatlandırma ilk 2 arazi(16*16) tanesi 200 sonraki araziler 300 10.araziden sonrada fiyati 400 olarak belirlemisti kendisi ama eklemeyi unutmuş :D

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

schwarzseherisch bunu yazdı:

Sys,

Sıfırdan başlandı. Eski harita çok karışık, büyüktü. Ayrıca boyut olarakta ~1GB olduğu için upload işlemi işkenceye döndüğünden yeni haritaya geçtik.

Tam olarak ne zaman başladığımızı hatırlamıyorum ama başladık, 2 hafta falan olmuş olması lazım.

Bir adet kalemiz var, kale içinde ev arazileri var ama dışarıdan ev alımı da serbest.

16x16 arazi, 200TL :)

Server dışarı açılınca dolmasını bekliyorum. Dışarıdan alınacak oyunculara sıkı bir eleme yapacağım. Bu işi önceden beri düşünüyordum ama yeterli yapılanmamız yoktu, artık hazırız sanırım.

Klanlaşma için bir eklenti yok. Ancak oyunda genelde topluluklar halinde oynanıyor, 3-5 kişi bir yere gidip takılıyorlar.

Oyun düzenini değiştirecek bir mod yok ancak oyun içindeki eklentileri arttırdık, oyuna düzen getirdik. Bolca event var. Dia survival adında bir tane parkur tasarlıyoruz kale altında mesela şu anda. 1 Tane PVP/Spleef arenası var ve bir tane de mob arena yapılacak.

Serverde hileyi engelledik bile, önceden açıldığı zaman ilk gün elmas set ile dolaşılıyordu, ben elmas set göremedim daha kimsede hala :)
    Hilesiz olması önemliydi onu da yaptık.

Server 1.3'e geçmeden önce dışarıya açılmayacak ve tüm hazırlıklar tamamlandığı zaman açılacak. 

hacı elmas set yok diyonda benim elmas kazma kayboldu :D

oyun koptu tekrar girdim elmas kazma yoktu :(

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ya kac gündür sabah ve oglen saatlerinde çalışmıyor server. fabrikaya yatırım yaptım boş duruyor. yönetim el atsın ciftci emeginin karsiligini alamiyor

Ayrıca /home yapınca kendimi bir taşın içinde buluyorum ara sıra öyle level 3 elmas kazmam gitti

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 15:56'da HolyOne tarafından düzenlendi.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 46331 Toplam Mesaj: 272