Tahribat Reklam Mı Alıyor?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------harbi ha tahribat bi reklam alsa en azından server parassını cıkartırlar anasını ağlatırlar piyasanın :D
-----------------------------paraya ihtiyaç yokki
ben sadece merak üzerine acaba konsa 24 saatte kaç kişi tıklar
-----------------------------Hocam paraya nie ihtiyac olmasınki taş mı yiyo bu adamlar :)
Tamm belli para var huzur var ama ara sıra reklam alınsa kazanılan parayla buluşmalar organize edilse yada her ay bi müridi tatile falan gönderseler :daskdajsdjads
-
hayrına tıklarım her seferinde tbt de reklam olsa rahatsız olmam
-
Valla reklamın konumu da güzelmiş. Gelir gider tıklarım :)
-
bugün bi donanımhabere bakın aldı yürüdü herifler :D
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------harbi ha tahribat bi reklam alsa en azından server parassını cıkartırlar anasını ağlatırlar piyasanın :D
-----------------------------Hocam paraya nie ihtiyac olmasınki taş mı yiyo bu adamlar :)
Tamm belli para var huzur var ama ara sıra reklam alınsa kazanılan parayla buluşmalar organize edilse yada her ay bi müridi tatile falan gönderseler :daskdajsdjads
-----------------------------daha önce çokça dile getirildi reklam alın hiç olmazsa server parası vs çıksın diye şeyh ve rene nayır nolmaz dedi hep yani reklamsız tahribat geldi reklamsız tahribat gidicek
-
Reklam alinmamasinin arkasinda baska sebepler var mi, yoksa sadece reklamsiz geldik reklamsiz gidecegiz gorusunden mi ibaret ?
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------her ay bi müridi tatile gönderme fikri iyimiş.
Maldivlere gönderelim. teallamya :D
-
Abü bulusmayi atraksionlu yapmak istesek bulusmayi parali yapariz, reklam niye koyalimki?
Millet deliye hasret biz akilliya adamlar reklam istior siteye ya
yok size reklam =)
-
deneme amaçlı adsense reklam kodlarımı vermeye hazırım. arz ederim (topuk sesi)
-
para ihtiyaçları olmaya bilir ama reklam alsalar gelen parayla bazı projelere yardımcı olurlardı Ağaçlandır ma , losev , hayvan barınaklarına yada yeni dominler alırla proje geliştir mek isteyen muridlere yardım olmazmı bence güzel bile olur.