Tahribat Reklam Mı Alıyor?
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Abü bulusmayi atraksionlu yapmak istesek bulusmayi parali yapariz, reklam niye koyalimki?
Millet deliye hasret biz akilliya adamlar reklam istior siteye ya
yok size reklam =)
-----------------------------
hahahahhahah :D
abi üyelikler paralı olsuun aylık 2$ :D
-
olmaz tariqat felsefesine reklam aykırı madem sitenin gideri için para kazanılsın istiyorsunuz.
bi tane kutu yaptıtırız gelen giden para atar :)
veya bi hesaba herkes 1 TL bile atsa kaç bin kayıtlı aktif üye var o bile yeter :)
-
ahaha güldüm saol
combofix yap geçer muhtemelen. bi de 1Click downloader V9 gibi ipneler yapıyo o reklamı. aynı konudan ben de açtıydım facede garip garip reklam çıkıyodu
-
Bloom bunu yazdı:
-----------------------------Reklam alinmamasinin arkasinda baska sebepler var mi, yoksa sadece reklamsiz geldik reklamsiz gidecegiz gorusunden mi ibaret ?
-----------------------------tahribat.com ticari amaç gütmez.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------ahaha güldüm saol
combofix yap geçer muhtemelen. bi de 1Click downloader V9 gibi ipneler yapıyo o reklamı. aynı konudan ben de açtıydım facede garip garip reklam çıkıyodu
-----------------------------Hakkaten o v9 ne öyle ya. inndir.com'dan indirip yüklediğimiz her program sonra anasayfa yapayım mı diye soruyor. Adamlar ne reklam kasmış
-
gelirlerimiz zaten cok fazla reklama ihtiyac yokki
paralari mod-admin tayfasina dagitiyoruz,
compu gecen seneki payina dusen para ile son model bmw 3.16 cekti.
holy desen malikanede yasiyor, rene bir elektronik parca ureten firmaya ortak oldu (yurt disi menseii li)
bu sitenin tek asgari ucret alani benim, hesaplari ben tuttugum icin asgari ucretten fazlasini alamiyorum...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------gelirlerimiz zaten cok fazla reklama ihtiyac yokki
holy desen malikanede yasiyor, rene bir elektronik parca ureten firmaya ortak oldu (yurt disi menseii li)
bu sitenin tek asgari ucret alani benim, hesaplari ben tuttugum icin asgari ucretten fazlasini alamiyorum...
-----------------------------çömezsin abi kim takar seni :|
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------gelirlerimiz zaten cok fazla reklama ihtiyac yokki
----------------------------- -
rene bana bahmiiiy
-
under'ın yıllık gelirini burda bana açıklatmayın, daha geçen gün kendine yat satın aldı.
bu arada geçen ay ki maaş dağıtımından,
mod ve admin tayfasının ilk defa resmini sitede paylaşıyorum. en sağdaki kitapların önündeki underzero.
ortada mavi gömlekli rene(üstte)
en alt sol köşe compü.
sarı gömlekli arkadaşımız holyzone.
onun önündeki sağ taraftaki köşenin bi solunadki ise blackapple.
bilginize.