Tahribat.Com 1. Bisiklet Yarışı Ve Büyükada Buluşması [18 Temmuz]
-
ada dönüşü fena olduğum için yattım zıbardım, bu gece yüklerim bendeki fotoları. Lakin şöyle bişi var eleme işini nasıl yapıcam :D şeytan diyo ki müritlerin her türlü halini ifşa et, herşezler görsün :D
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Karasuzanuya dikkat edin adam bisiklet sürerken bile faaliyet halinde :P
-----------------------------valla hocam keşke vursaymışım faliyetin dibine :( yüz vermiyen ama süründüren cinsten bi kızla uğrasıyrum. uzakta bide iyicene çıldırtıyor tanışacağım çok daha güzel bir kız da var ama var bunun yüzünden içim rahatta etmiyor. ama onada okadar söledim sevmiyosan niye msj atıyosun "beni unuttun" sen diye yok ne dil döktüysem söletemedim. neymiş zamana brakalım uzağız zor olur. zamanla paslanır herşey atak yaptım yine aşkım maşkım bu yine sitlemiyo aynen devam seninnn.....................................
not: lalada sakın bana ayarlasana burdakini deme şişlerim valla kız çok güzel :D
-
MuTReFT bunu yazdı:
ada dönüşü fena olduğum için yattım zıbardım, bu gece yüklerim bendeki fotoları. Lakin şöyle bişi var eleme işini nasıl yapıcam :D şeytan diyo ki müritlerin her türlü halini ifşa et, herşezler görsün :D
-----------------------------biz bizeyiz bişey olmaz, üyelere özel konu açıp paylaşıverirsin tamamdır :D
-
Noneyim bunu yazdı:
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------biz bizeyiz bişey olmaz, üyelere özel konu açıp paylaşıverirsin tamamdır :D
-----------------------------kesinlikle katılıorum her haliniz bizim için değerlidir ifşa mifşa olmaz at sen bakarık gülerik eğlenirik hepberaber...
-
ArmadA bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle katılıorum her haliniz bizim için değerlidir ifşa mifşa olmaz at sen bakarık gülerik eğlenirik hepberaber...
----------------------------- -
alicem bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------Elbette ya oyle sey mı olur...bız bır aıleyız :) ıyı kotu gunlerımız nasıl olucaksa,ıyı kotu resımlerımızde olucak elbet :) paylas gıtsın ;) beklıyoruz dort gozle :)
-
iyi de, kötü saçma sapan fotolar varsa, yayımlanmasını fotodakiler karar versin bi zahmet :|
-
SyspioniC bunu yazdı:
iyi de, kötü saçma sapan fotolar varsa, yayımlanmasını fotodakiler karar versin bi zahmet :|
-----------------------------fotodakılerı tek tek tanıyo mu bakalım adam? :) kımın kım oldugunu cıkarabılırse sorsun elbette ama sonucta aykırı bısey olmadıysa gezı boyunca xD paylassın, :)
-
arkadaşlar çektiğiniz fotoları rapid/hotfile/kendisunucunuz vs. yükleyip bana pm atın
içinde saçma sapan stayla bikaç fotoyu ayıklayıp yeni konu açıcam.
not: fotoları ~1024x768 yapıp boyutunu bıraz küçültürseniz iyi olur, fazlasına gerek yok.
saygılarımla, ali
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------benim için sıkıntı yok ne yaptıysam yaptım yaptığım şeyden utanacak değilim ordaydım yaptım yine olsa yine yaparım.
edit: domates styla diyenin :D