Tahribat.Com 1. Bisiklet Yarışı Ve Büyükada Buluşması [18 Temmuz]
-
ben adada kalıyorum. Katılacak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacam. Buluşmayı düzenleyen Syspionicle de görüştük. Sorunuz varsa benle iletişime geçebilirsiniz
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
saatte 80 km hızla rakıp tanımam ama oraya gelemem be hoca ama 10 numara bi faaliyet olmus ellerınze sağlık
-----------------------------eyvallah hocam.
sonunda biri cıkıp helal olsun dedi :P
-
Eğer o gün çalışmazsam gelmeye çalışıcam, müsait olan müridlerde gelirlerse güzel olur, bol bol muhabbet eder kız keseriz sonra arkadaşlar veryansın etmesin bana hayırsız diye (bkz: EmiRReiS)
Planladığım gibi olursa;
- Makina getirir bol bol çekerim sizi,- Uzun eşşek oyununu oynar, bunu gelenekselleştirir ve gelecek nesillere aktarabiliriz.
- Yarıştaki hedefim ise sonuncu olmak. Bu haftadan itibaren bunun için antremanlarıma başlayacağım.
Teşekkürler: Güzel düşünce, emeği geçen herkeze..
Son not: Ahh bide TBT T-shirt'ümüz olaydıı..
-
SyspioniC bunu yazdı:
@manhyak
hocam kafadan 4-5 kişi var zaten. gelenlerle görüşücez.
edit: ayrıca, hocam görüşmek isterim senle gel müsaitsen ?
-----------------------------hocam ist oturmuyorum ve 1 hafta sonra tatile gidecem tatil pilanı olmasa günübirlik gelebilirdim.
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------Eğer o gün çalışmazsam gelmeye çalışıcam, müsait olan müridlerde gelirlerse güzel olur, bol bol muhabbet eder kız keseriz sonra arkadaşlar veryansın etmesin bana hayırsız diye (bkz: EmiRReiS)
Planladığım gibi olursa;
- Makina getirir bol bol çekerim sizi,- Uzun eşşek oyununu oynar, bunu gelenekselleştirir ve gelecek nesillere aktarabiliriz.
- Yarıştaki hedefim ise sonuncu olmak. Bu haftadan itibaren bunun için antremanlarıma başlayacağım.
-----------------------------Kovada Yaparız Hocaaaaa :D
-
ben geliyorum .HeyQirs beraber takıllalım :))
-
profesyonel makinası olan arkadaşlar getirsin bol bol amkışlı fotoğraflarımız olur :)
-
@Mylitta
Bende Yarı Profesyonel DSLR Fotograf Makinesi
@calculator
Pm At Hoca Konusalım -
TxT bunu yazdı:
Eğer o gün çalışmazsam gelmeye çalışıcam, müsait olan müridlerde gelirlerse güzel olur, bol bol muhabbet eder kız keseriz sonra arkadaşlar veryansın etmesin bana hayırsız diye (bkz: EmiRReiS)
Planladığım gibi olursa;
Ulen Bu Abazalığınız Yüzünden Sitedeki Kızlar Gelmiyo Buluşmalara Aş Sahip Olun Bea Nefsinize :D -
görev dağılımı yaparsak orda sıkıntı çekmeyiz seri bi şekilde hareket ederiz
heyquis
hocam sen banko gelicen ya sen getir makinanı