Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?
-
sakinleştiler :=)
-
.
-
.
-
HEPAR
Osman paşa...
-
diğerlerinini ne bok olduğu belli
HEPAR
ya da
boş
-
İp veya Chp büyük ihtimal
-
Hepar or Hepar..
-
şu anki yapısından haz etmesem de chp, akpyi iktidardan etmek için en güçlü rakip o gözüküyor.dsp ve tdh de destek için seçimlere katılmıyorlar.böyle yani.
tahribattaki dostlarıma da mhp ya da hepar vs. partiler yerine chpde birleşmelerini öneriyorum.edit : anlatamadım ben derdimi...
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
şu anki yapısından haz etmesem de chp, akpyi iktidardan etmek için en güçlü rakip o gözüküyor.dsp ve tdh de destek için seçimlere katılmıyorlar.böyle yani.
tahribattaki dostlarıma da mhp ya da hepar vs. partiler yerine chpde birleşmelerini öneriyorum.
chp ye vericeme israil bi parti kursa on veririrm daha iyikazansada kaybetsede hepar
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
tahribattaki dostlarıma da mhp ya da hepar vs. partiler yerine chpde birleşmelerini öneriyorum.
chp ye vericeme israil bi parti kursa on veririrm daha iyikazansada kaybetsede hepar
-----------------------------ne olursun chp ye ver vermezsen iktidar olamayız :! hepar mış tamam osman paşa ya saygımız sevgimiz sonsuz ancak siyaset onun işi değil