Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?
-
CUMHURİYET HALK PARTİSİ
-
cehape
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
yorum yapmak doğru olmaz biliyorum ama artık hala akp ye oy veren ülkesini milletini sevmeyen kötülüğünü düşünen insandır benim gözümde
bende oyumu CHP ye vercem bu ülke kimleri denedi kimleri ne puşt insanları başa getirdi Kılıçdaroğlu gibi bir insanı de denemesi gerekir bu ülkenin.
hoca senin gözünü kaleye alanmı var sanıyosun milletten birinin.. bu ülke deneme tahtası değil beyler. kılıcdaroglunun duruşunda bi ecevitlik var zaten o adam bu ülkeyi temsil edicek karizmaya ve mücadele ruhuna sahip değil.sen ülkende 2 tane evrak alır koşarsın ama dış siyasette o evraklar etki etmez yeri geldiğinde masaya vurcaksın oda gandinin yapabileceği bişey değil zaten.
ayrıca biri demişti ki, akp li olupta akp ye oy vereni unesco alcakmıs fln..
ben akp liyim akp ye oy vercem.. diğer yandan unesco yanlış anons yapmıs beyler , akp li olupta akp ye oy verenleri değil, chp li olupta chp ye oy verenleri toplatıcakmıs.. cünki cogu chp li oyunu akp yi sevmedigin icin chp ye atıyomus..biz öyle duyduk :) -
oy kullanmaya, kullanılmasına, seçimlere, seçmenlere, siyasete, düzene, demokrasiye, otokrasiye, mevcut kurulmuş kurulacak her türlü sisteme karşıyım.
-
BBP
-
Silent_King bunu yazdı:
TDH partisi kurulsaydı Sarıgüle verecektim. Ama artık Osman Paşanın yanındayız...
----------------------------- -
CHP.
-
Cumhuriyet Halk Partisi
-
oyumu kendime verecem =) işim yokta sabah erkenden kalkacam sandıkta sıra olacam yine birileri çalsın çırpsın diye oy kullanacam =)=) mışıl mışıl yatarım en iyisi bu..
-
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ.