folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribattaki Eksiklikler? Adminler Okuyun..

Tahribattaki Eksiklikler? Adminler Okuyun..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Arkadaşlar slm. Bildiğniiz gibi forumlar iyicene arttı ve yeni özellikler eklendi bu özellikler tahribattada olmalı diye düşünüyorum ve başlıyorum düşündüğüm eksikliklerime

1-)Hızlı cevap sistemi olmalı

2-)Yeni konu yazısı sol üst tada olmalı (yada ben göremedim)

3-)Username lerde ".-*" vs işaretlerde kullanılabilmeli hale getirilmeli...

4-)Teşekkür bot u (vbulletin de var hoş birşey tahribat ta neden olmasın )

Adminler bu sadece önerilerim .. Bence bunlar yapılırsa ii olur.. Asp kodları ile yapacaksınız web programlamadan anlamam ama zor olmaz heralde 2-3 günlük iş alır sanırım...
    Saygılar

Dr.Kill

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

Öncelikle şunu söyleyeyim bu forumda eksik yok fazla var, holyone'nun dediği gibi birgünde kurulup banner bırakılan php nuke'lere benzemez...

Hızlı mesaj sistemi bu forumda yok çünkü bu foruma yazılan yazılar diğer forumki gibi teşekkür kelimesinden başka yazı bulunmayan post içermez...

Yeni konunun en alt kısımda olması demek ise senin forum başlığı açmadan önce sayfayı aşağı doğru indirip açacağın konunun bulunup bulunmadığına bakmandır...

Username'lerde _  kullanılıyor bildiğim kadarıylar...

Teşekkür botu zaten çok saçma hiç açıklama yapmak bile istemiyorum...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    teşekkür botu neysede userlarda nokta kullanılmıyor ve hızlı mesajlaşma illahada teşekkür kelimesi yazmak için kullanılan bir sistem deyil.!!

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    gereksiz şeyler bunlar hazır forumların salak özellikleri teşekkür botu warez sitelerinde olur biz öyle feci warez dağıtmıyoruz userların içinden gelirse... yinede teşekkür edelim sana bari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek

Digerleri hikayede bence Hızlı cevap olursa ii olur çünkü sayfalar arası geçis net yüzünden bazen yavaş oluyor Cevap yaz diosun o acılırken başka sayfalara bakıyosun diceklerini unutuyosun filan  fes...

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

eğer _ tarzı ascii karakterler kullanılmayacak olursa kimse nick bulamayacak duruma gelir..

hazır mesaj sistemi belki diğer forumlarda sistemi yormuor olabilir ama bu forumda fazladan sorgulama ve db bağlantılarından dolayı sistemi zora sokabilir.

Msj attık die teşşekkür etmeye gerek yok die düşünüorum. çünkü burada forumları okumak için üye olmak  gerekmiyor.

Eğer bi beklentisi varsa kişiin üye olup post atıor siteye. Ondan gereksiz düşüncesindeyim.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

Bence Bir Online Listesi gerek...

Hızlı Cevap Çok Saçma... olmasada olur

online list olsa güzel olur :))

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/online.asp Foruma girdiğinde en altda online listesi yazısı var 30 dakika içinde online olanları gösteriyor...

Bu forumda eksik yok fazla var...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ters davaranmayın nede olsa bu bölüm

Tahribat.com
    Öneri, eleştiri, yorum...

Yani ben sadece öneride bulundum yapıp yapmamak adminlere kalmış bir olay...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UndeaD
    UndeaD's avatar
    Erkek

walla artıkın adminleere kalmış.

Bırak Şimdi imzayı :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Gelişmiş arama sistemide yok arkadaşlar..

Toplam Hit: 5285 Toplam Mesaj: 22