Tahribattaki Eksiklikler? Adminler Okuyun..
-
Arkadaşlar slm. Bildiğniiz gibi forumlar iyicene arttı ve yeni özellikler eklendi bu özellikler tahribattada olmalı diye düşünüyorum ve başlıyorum düşündüğüm eksikliklerime
1-)Hızlı cevap sistemi olmalı
2-)Yeni konu yazısı sol üst tada olmalı (yada ben göremedim)
3-)Username lerde ".-*" vs işaretlerde kullanılabilmeli hale getirilmeli...
4-)Teşekkür bot u (vbulletin de var hoş birşey tahribat ta neden olmasın
)
Adminler bu sadece önerilerim .. Bence bunlar yapılırsa ii olur.. Asp kodları ile yapacaksınız web programlamadan anlamam ama zor olmaz heralde 2-3 günlük iş alır sanırım...
SaygılarDr.Kill
-
Öncelikle şunu söyleyeyim bu forumda eksik yok fazla var, holyone'nun dediği gibi birgünde kurulup banner bırakılan php nuke'lere benzemez...
Hızlı mesaj sistemi bu forumda yok çünkü bu foruma yazılan yazılar diğer forumki gibi teşekkür kelimesinden başka yazı bulunmayan post içermez...
Yeni konunun en alt kısımda olması demek ise senin forum başlığı açmadan önce sayfayı aşağı doğru indirip açacağın konunun bulunup bulunmadığına bakmandır...
Username'lerde _ kullanılıyor bildiğim kadarıylar...
Teşekkür botu zaten çok saçma hiç açıklama yapmak bile istemiyorum...
-
teşekkür botu neysede userlarda nokta kullanılmıyor ve hızlı mesajlaşma illahada teşekkür kelimesi yazmak için kullanılan bir sistem deyil.!!
-
gereksiz şeyler bunlar hazır forumların salak özellikleri teşekkür botu warez sitelerinde olur biz öyle feci warez dağıtmıyoruz userların içinden gelirse... yinede teşekkür edelim sana bari
-
Digerleri hikayede bence Hızlı cevap olursa ii olur çünkü sayfalar arası geçis net yüzünden bazen yavaş oluyor Cevap yaz diosun o acılırken başka sayfalara bakıyosun diceklerini unutuyosun filan fes...
-
eğer _ tarzı ascii karakterler kullanılmayacak olursa kimse nick bulamayacak duruma gelir..
hazır mesaj sistemi belki diğer forumlarda sistemi yormuor olabilir ama bu forumda fazladan sorgulama ve db bağlantılarından dolayı sistemi zora sokabilir.
Msj attık die teşşekkür etmeye gerek yok die düşünüorum. çünkü burada forumları okumak için üye olmak gerekmiyor.
Eğer bi beklentisi varsa kişiin üye olup post atıor siteye. Ondan gereksiz düşüncesindeyim.
-
Bence Bir Online Listesi gerek...
Hızlı Cevap Çok Saçma... olmasada olur
online list olsa güzel olur :))
-
http://www.tahribat.com/online.asp Foruma girdiğinde en altda online listesi yazısı var 30 dakika içinde online olanları gösteriyor...
Bu forumda eksik yok fazla var...
-
Arkadaşlar ters davaranmayın nede olsa bu bölüm
Tahribat.com
Öneri, eleştiri, yorum...Yani ben sadece öneride bulundum yapıp yapmamak adminlere kalmış bir olay...
-
walla artıkın adminleere kalmış.
-
Gelişmiş arama sistemide yok arkadaşlar..