folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribattaki Eksiklikler? Adminler Okuyun..

Tahribattaki Eksiklikler? Adminler Okuyun..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

4-)Teşekkür bot u (vbulletin de var hoş birşey tahribat ta neden olmasın

nedir o ak. iyiki uye oldun sensiz yapamıyoduk botumu o ak. bide logout botu olsun yine bekleriz falanda desin. sen bunları eksiklik diyemi görüyosun?

ftw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

Pezevenk +1

Abi tam benim içimdem geçenleri söyledin birazda ben ekleyeyim...

Herzamanda diyorum yinede diyorum bu forumda eksik yok fazla var, ben tahribat kapalıyken birçok forum sayfasına katıldım birçok yönetici ile kapıştım, birçok üye ile sataştım ve sonunda banlandim, sebep girdiğim bütün siteler para için hizmet yapıyordu ve birçok site öyle...

Sonra düşündümde ulen tahribatda bir tane bile reklam yok hepsi sadece güzel bir ortam sağlansın diye yapılıyor ve sonra kendi kendime karar verdim tahribat açılınca hiçbir forum sayfasına girmiyecem...

"Sayfanın içeriğinden hoşlanmadınız mı?, o zaman kan, terör, zina, çete, fuhuş, RTÜK, kütük, hödük ve milli dümbük dolu "azzssonra" TV'leriniz, "bir kısım medya" larınız, ve Türkiyenin benzersiz kağnı gibi internetinde bulabileceğiniz diğer hack siteleri ile idare ediniz..."

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    modified
    modified's avatar
    Erkek
    bence burasi cok guzel ve orijinal bi forum olmus en azindan kimse  aynisini yapamaz/kimsede yok :}

(?`·.(?`·.I Modifi3d&AvRiL I.·??).·??) www.Cyber-Org.Com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ewet her şey den önce özenti olmayalım dimi ama...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Oncelikle Önerilerin için teşekkür ediyorum.

• Nicklerdeki *- falan karakterlerinin kullanilamamasinin avantajı çok. Örneğin yeni açtığımız IRC serverda username ve passworde göre giriş olacak, eğer sisteme @!-~ karakterleri iceren bir üyeligimiz olsa idi bu servisi açamazdık. ve tabiki renenin dedii gibi insanların nicklerini hatırlaması zor olurdu,
    • Hızlı cevabı da düşündüm önceden ama koymak istemedim. sebebi ise insanların kolay cevap yazmasini istemiyoruz, bu şansı verirsek foruma katılım 4 katına çıkar:) nede olsa önümde bi teşekkür edim derler. bi "bencede" "evet" falan yazim derler... bole daha iyi, insan dio ki 5 karakter icin yeni sayfanın yüklemesini bekliceme eksik olsun diyor.
    • Bunlar zamanında tahribatta test edilip onaylanmış, basit ama işe yarayan teknikler.
    • üste yeni konu yazısını koyabiliriz eğer oyle alışık olan çoksa
    • Gelişmiş arama gerçekten bir eksik. bu şu anda öncelikli yapacağımız işler arasında.
    • Son olarak teşekkür botunun a.k. sana bişe olmasin... eywalla

Tahribat.com un admin panelini görsen en klas yabancı portallarla yarışabilecek bir altyapısı olduğunu hemen farkedersin. Ben herzamanki gibi zoru seçtim... daha iyisini yaratmak için en acımasız elestirilere acigiz:)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

oldu istersen okey tavla poker falanda koysunlar : ) hack sitesindeyken canın sıkılırsa oyun falan oynarsın zuıjhaıja : )

Hızlı cvp  çok saçma bence herşeyin kolayına kaçmayın biraz da siz uğraşın :)

Teşekkür Botuna Gelince HolyOne nin Dediği Gibi Botun m.koyim sana bişey olmasın :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    holyone dostaça cevapların çok tşkler.. Ancak bazı arkadaşlar resmen alay geçiyor tamam belki size uymaya bilir ama ben bu forumun dahada ilerlemesini istiyorum .. Kötümü a.k. ii yav koymayın anasını satam öneri eleştiri bölümünü o zaman... Tahribat.com u sevmese idik burda olmazdık zaten... ii ki fikir sunduk ii ki cevap verdiniz(Bazılarınıza diyorum herkes alınmasın).. Oda nasıl cevapsa.. Tamam kardeşim sustum ...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fibonacci
    fibonacci's avatar
    Erkek
    MitNickKevin bunu yazdı:

Hızlı mesaj sistemi bu forumda yok çünkü bu foruma yazılan yazılar diğer forumki gibi teşekkür kelimesinden başka yazı bulunmayan post içermez...

aynen katılıyorum.

there is no spoon
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

DrKill bunu yazdı:

holyone dostaça cevapların çok tşkler.. Ancak bazı arkadaşlar resmen alay geçiyor tamam belki size uymaya bilir ama ben bu forumun dahada ilerlemesini istiyorum .. Kötümü a.k. ii yav koymayın anasını satam öneri eleştiri bölümünü o zaman... Tahribat.com u sevmese idik burda olmazdık zaten... ii ki fikir sunduk ii ki cevap verdiniz(Bazılarınıza diyorum herkes alınmasın).. Oda nasıl cevapsa.. Tamam kardeşim sustum ...

anlayana..

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

Ne yani benim verdiğim cevapla holy'nin verdiği cevap hemen hemen aynı, cevabımızın kaideye alınması için illa admin kimliği ile cevap vermemizmi gerekiyor...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
Toplam Hit: 5283 Toplam Mesaj: 22