Tayyip Erdoğan İmzalı Apoyu Kurtarma Çalışması
-
kanunlar çıktığı tarihten öncesine işlemez diye biliyorum ama...
-
@pro sen varya oturulup ne konuşulacak bi adamsın nede doğruları görüpte fikrini deiştirecek bi adamsın. Bu kadar kişi seninle bence boşuna konuuyor. Ben bunu geç anladım ama bu böyle değişmiyorsun. Doğru olanı görünce bu bana uygun değil istemiyorum diyorsun cıvıtıyorsun. Seninle adam gibi tartışanlara Sözüm; Bu adamı kaale alıp laf etmeyin hocalari Arkadaş tek yön.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
@pro sen varya oturulup ne konuşulacak bi adamsın nede doğruları görüpte fikrini deiştirecek bi adamsın. Bu kadar kişi seninle bence boşuna konuuyor. Ben bunu geç anladım ama bu böyle değişmiyorsun. Doğru olanı görünce bu bana uygun değil istemiyorum diyorsun cıvıtıyorsun. Seninle adam gibi tartışanlara Sözüm; Bu adamı kaale alıp laf etmeyin hocalari Arkadaş tek yön.
-----------------------------Biz fikirlere ve kişilere saygılıyız hoca...
Herkes Doğru bildiklerini paylaşıyor, faydalı faydasız bir şeyler dönüyor ortada.
Sen kaale almayabilirsin, başkaları alabilir...
Herkesin düşüncesi kendine...
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------bu forumda en konuşulacak adamlardan biri olduğumu biliyorum
ki forum tarihini incelersen birçok düşüncemin değişmiş olduğunu daha da fazlasının ise kendim tarafından defalarca tekrar incelenmiş olduğunu görebilirsin
lakin yazdıkların senin için geçerli olsa gerek (bunu birkaç mesajını inceleyerek kanıtlayabilirim bile)
yine de seni kaale almamak gibi bir "artizlik" yapmıyorum (bir farkımız olsa gerek)
-
bilen biliyor kimin neyi kurtarmaya çalıştığını herkesin düşüncesi kendine bana göre bahçeli nin nasıl ip attığı görülüyor zaten len ip mi bulamadın şerefsiz kimden istesen sana verirdi bir de gitmeden idamı kaldırdı kimse kimseyi kandıramaz herkesin aklı vardır ama kullanan için tabiki http://www.facebook.com/video/video.php?v=1155645384797&ref=mf
-
mqstar bunu yazdı:
bilen biliyor kimin neyi kurtarmaya çalıştığını herkesin düşüncesi kendine bana göre bahçeli nin nasıl ip attığı görülüyor zaten len ip mi bulamadın şerefsiz kimden istesen sana verirdi bir de gitmeden idamı kaldırdı kimse kimseyi kandıramaz herkesin aklı vardır ama kullanan için tabiki http://www.facebook.com/video/video.php?v=1155645384797&ref=mf
-----------------------------yanlı yayından verdiğin çarpıtmalı vidyo bi yana "vidyoyu kabul etsek bile" ecevit'e yapılan/yaptığın bu saygısızlık yaşının küçüklüğünden olsa gerek. zira ecevit'i az çok bilen herkes ona yapılan haksızlığı ve kurulan tuzakları biliyor. onun bu ülkeye ne kadar emek verdiğini de biliyor.
zamanında rahmetliyi ben de çok eleştirmiştim ama hiçkimse dürüstlüğüne laf söyleyemiyordu. sadece iyi yönetemediği iddialar vardı ki bu da oldukça göreceli bi kavram.
şimdi kriz çıktı nasıl göreceli diyebilirsin, o kriz ne ecevit'in tek parti iktidar olduğu bi hükümette çıktı ne de bişeyler onun elindeydi. ancak o hükümetin aldığı önlemler, attığı adımlar akpnin yeni başa geçtiği 1-2 yıllık dönemde meyvelerini verdi. tabi ki iyi sonuçlar akpye mal edildi.
oysa akp bu 1-2 yılda bişey yapsaydı bile mevcut sonuçlar bu kadar kısa sürede ortaya çıkamaz.
lakin yaşın biraz küçükse bilmezsin. yanlı medyadan besleniyosan yine bilmezsin. benim gibi yap, bir konuda en az 3 farklı görüşten kaynakları incele.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------mqstar bunu yazdı:
-----------------------------yanlı yayından verdiğin çarpıtmalı vidyo bi yana "vidyoyu kabul etsek bile" ecevit'e yapılan/yaptığın bu saygısızlık yaşının küçüklüğünden olsa gerek. zira ecevit'i az çok bilen herkes ona yapılan haksızlığı ve kurulan tuzakları biliyor. onun bu ülkeye ne kadar emek verdiğini de biliyor.
zamanında rahmetliyi ben de çok eleştirmiştim ama hiçkimse dürüstlüğüne laf söyleyemiyordu. sadece iyi yönetemediği iddialar vardı ki bu da oldukça göreceli bi kavram.
şimdi kriz çıktı nasıl göreceli diyebilirsin, o kriz ne ecevit'in tek parti iktidar olduğu bi hükümette çıktı ne de bişeyler onun elindeydi. ancak o hükümetin aldığı önlemler, attığı adımlar akpnin yeni başa geçtiği 1-2 yıllık dönemde meyvelerini verdi. tabi ki iyi sonuçlar akpye mal edildi.
oysa akp bu 1-2 yılda bişey yapsaydı bile mevcut sonuçlar bu kadar kısa sürede ortaya çıkamaz.
lakin yaşın biraz küçükse bilmezsin. yanlı medyadan besleniyosan yine bilmezsin. benim gibi yap, bir konuda en az 3 farklı görüşten kaynakları incele.
o zamanları gördüm ben hangi kaynak veya kaç kaynaktan öğrendiğim önemli değil sen nereden biliyon belki ben hepsini de inceliyorum kaynak farklılığı değil bu görüş ayrılığı -
yau saçmalamayın o adamı oradan çıkarmaya kimsenin gücü yetmez.
-
mqstar bunu yazdı:
o zamanları gördüm ben hangi kaynak veya kaç kaynaktan öğrendiğim önemli değil sen nereden biliyon belki ben hepsini de inceliyorum kaynak farklılığı değil bu görüş ayrılığı
-----------------------------yazdıklarıma verdiğim bilgilere karşı ne kadar da bilgi dolu ve aydınlatıcı bi cevap...
seninki görüş ayrılığı değil seninkinin adı başka bişey...
-
Thelordmax bunu yazdı:
Bir tarafınızdan element uydurmayın. Burada erdoğan alehine yapılan eleştirilerin % 85'i kulaktan dolma haberler. Ayrıca bunların eğitim düzeyini merak ediyorum.
Detayıyla araştırmak yerine neden copy/paste yöntemiyle gaza geliyorsunuz ?
O yasaya göre terör örgütü pişmanlık yasasında hiçbir suça bulaşmamış, sabıkası olmamış, bir suç işlememiş olması gerekiyor.
Apo için hazırlanan bir yasa değil...
-----------------------------erdoğan alyhine yapılan eşetirilerin kulakdan dolma olduğunu nerden biliyosN?
at gözlüğünü çıkarsan o fikirlere inanmadan katılabilirsin.
bi c/p öğrenmişsiniz gidiyooo, adam napsın? okuduğu yazının özetini çıkarıp tekrar yazsınmı? ( o mantığa bu mantıkla cvp.)
@BosphorusPasha: kaale alınmayacak adam belli ediyo kendini zaten, kişiliğe değil konuya yorum yapman dileğiyle.