TBT Antalya Buluşması Hakkındaki Düşünceleriniz
-
Hocam cadde bostanda 4 sene oturdum o zamanlar Tahrıbat forum olarak degılde sadece basıt bır blog sayfası olarak vardı Holy nın programları paylastıgı bır sıteydı o zaman tabı uyeydık ama sonradan forum acılınca eskı uyelıklerı ıptal etmıs o zamanlar boyle bır bırlıktelı yoktu ne yapalım bellı olmas benım sagım solum ıstanbulda tekar ıkamet etmek gıbı bır ıhtımal olabılır belkı gunun bırınde tsk ederım bu sekılde dusundugunuz ıcınde
-
Toplantı çok güzeldi , çok iyi zaman geçirdik ne yazık ki geceye katılamadım, akşam 8 de ayrılmak zorunda kaldım.
ibrahimeren , achtung , carus07 , jackdaniels , tuncaxxz , shephard , ibonun arkadaşı vardık çok keyifliydi tüm gayretlerime rağmen geceye katılamadım bunu anlayışla karşılamanızı rica ediyorum :) -
Asıl biz teşekkür ederiz zaman konusu cok onemlı aslında tam manasıyla bır organızasyon yapıp herkesın dıledıgınce kalabılecegı atıyorum 2 gun yada kesıntısız 24 saat gıbı bır zaman dılımı olursa kı bu cok daha guzel olacaktır dıye dusunuyorum geldıgın ıcın ben tesekkur ederım :)
-
2 temmuzdan sonra yüzmeli(burası çok önemli :D) atlmalı,gezmeli bi organizsyon olursa geleirim kesinlikle.
-
Tek kelimeyle mükemmeldi , ortam 10 numaraydı zaman nasıl geçti anlamadık :) teşekkürler mühammad.
-
resim isteriz hacılar :R
-
HOcam senin meslek neydi
-
@Prometheus ibrahim eren götünü kaldırıp gezmekten fırsat bulurda atarsa resimleri olur resımde daha adam nete gıremedı
-
Arkadaş sizi çağırmış misafir etmiş bide adamı yüklediniz masrafları ayıp yani yakışmadı eğer öyleyse.
-
adam beni evden aldı eve bıraktı. böyle buluşma olsun canımı yiyin.
arada 5 saat bi işe gidip geldim kaldığımız yerden devam ettik. okul-iş olmasaydı benim daha devam ettirebilirdik olayı. daha güzel şeyler de yapabilirdik
neyse bir dahaki sefere olsun diyelim.