folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder TBT Antalya Buluşması Hakkındaki Düşünceleriniz

TBT Antalya Buluşması Hakkındaki Düşünceleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

Hocam cadde bostanda 4 sene oturdum o zamanlar Tahrıbat forum olarak degılde sadece basıt bır blog sayfası olarak vardı Holy nın programları paylastıgı bır sıteydı o zaman tabı uyeydık ama sonradan forum acılınca eskı uyelıklerı ıptal etmıs o zamanlar boyle bır bırlıktelı yoktu  ne yapalım bellı olmas benım sagım solum ıstanbulda tekar ıkamet etmek gıbı bır ıhtımal olabılır belkı  gunun bırınde tsk ederım bu sekılde dusundugunuz ıcınde 

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Toplantı çok güzeldi , çok iyi zaman geçirdik ne yazık ki geceye katılamadım, akşam 8 de ayrılmak zorunda kaldım. 
    ibrahimeren , achtung ,  carus07 , jackdaniels , tuncaxxz , shephard , ibonun arkadaşı vardık çok keyifliydi tüm gayretlerime rağmen geceye katılamadım bunu anlayışla karşılamanızı rica ediyorum :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

Asıl biz teşekkür ederiz zaman konusu cok onemlı aslında tam manasıyla bır organızasyon yapıp herkesın dıledıgınce kalabılecegı atıyorum 2 gun yada kesıntısız 24 saat gıbı bır zaman dılımı olursa kı bu cok daha guzel olacaktır dıye dusunuyorum geldıgın ıcın ben tesekkur ederım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2 temmuzdan sonra yüzmeli(burası çok önemli :D) atlmalı,gezmeli  bi organizsyon olursa geleirim kesinlikle.

ebedi devlet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Tek kelimeyle mükemmeldi , ortam 10 numaraydı zaman nasıl geçti anlamadık :) teşekkürler mühammad.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

resim isteriz hacılar :R

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    HOcam senin meslek neydi

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

@Prometheus ibrahim eren götünü kaldırıp gezmekten fırsat bulurda atarsa resimleri olur resımde daha adam nete gıremedı 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Arkadaş sizi çağırmış misafir etmiş bide adamı yüklediniz masrafları ayıp yani yakışmadı eğer öyleyse.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

adam beni evden aldı eve bıraktı. böyle buluşma olsun canımı yiyin.

arada 5 saat bi işe gidip geldim kaldığımız yerden devam ettik. okul-iş olmasaydı benim daha devam ettirebilirdik olayı. daha güzel şeyler de yapabilirdik

neyse bir dahaki sefere olsun diyelim. 

punto cero
Toplam Hit: 8084 Toplam Mesaj: 60