TBT Antalya Buluşması Hakkındaki Düşünceleriniz
-
Benim motor saglam:) birdakine kesin gelicem :) gerçi arada korsan buluşuyoruz ama :)
-
Arkadaşlar hepinize düşüncelerinizden çok teşekkür ederim. Gelelim mevzumuza ki bu benim için önemli bir dahaki yani 3-4 hafta sonrakı buluşmada olmasını ıstedıklerınız yada bu bulusmada eksıklık olarak gordugunuz seyler nelerdır hangı gun yapalım nereye takılalım nereye gıdelım ne yıyelım ne ıcelım sımdıden bı bır organızasyona yapacagım o yuzden süper lüks tekne işi oldu gibi ama herkese uyarmı kımı denız tutar kımın zamanı var yada bunun gıbı seyler belırtırsenız ona gore bır organızasyon yapacagım antalya tayfası ve antalya bulusmasına katılmak ısteyenler dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırım
-
pazar günü günübirlik bir etkinlik olursa katılım gösterebilirim hocam ben
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------pazar günü günübirlik bir etkinlik olursa katılım gösterebilirim hocam ben
-----------------------------bende o durumdayım
-
Muhammed Nick ilyas208 değil carus07 düzelteyim =)
AchtunG bunu yazdı:
-----------------------------Sol Tarafta Oturanlar Ön Taraftan Arka Tarafa Doğru : tuncaxxz - AchtunG - ilyas208
Sağ Tarafta Oturanlar Ön Taraftan Arka Tarafa Doğru : frkndd - ibrahimeren - Shephard - JackDaniels
----------------------------- -
tahribattan ibrahim hariç ilk tanıştığım insanlardı, bu değerli insanlarla tanıştığıma sevindim. herşey çok güzeldi, bu yüzden muhammete teşekkürlerimi iletirim. ha bu arada jackdaniels ben sadece ibrahimin arkadaşı değilim bende tahribat müritlerindenim :) herkese herşey için tekrardan teşekkürler, sizleri tanıdığım için şanslıyım.
-
@
AchtunG aga ben seni bi yerden tanıyorum, ama nerden çıkaramadım ne tarafta oturuon ne iş yapıon -
Denk geldiği anda bende katılacağım bu organizasyonlara,
Bu arada kellelerin üzerlerine nicklerini yazın arkadaşlar okunması daha kolay oluyor soldan sağa yukarıdan aşağıya okunması zor bulmaca gibi :) ayrıca katılım resimdeki arkadaşlar kadarmı oldu eğer öyle ise az gelen olmuş,
-
oha öyle bir anlatmışsınız ki istanbuldan atlayıp gelesim geldi valla :)
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------
oha öyle bir anlatmışsınız ki istanbuldan atlayıp gelesim geldi valla :)
-----------------------------
Hacı çok güzel vakit sanki herkez birbirini tanıyormuş gibiydik öyle söyleyebilirim =)
Bir dahaki antalya buluşmasına gelebilirseniz gelin herkezi bekleriz =)