TBT Hadi İkariam'a
-
evet zaman geçirme maksatlı arkadaşlar la tekrar başlayalım dedik
son server da aynı anda hesap açacağız , birbirimize yakın olmak için biraz geliştikten sonra clan ımızı oluşturur
kasmaya devam ederiz bir kaç gün içinde (yeterince kişi bulundugunda )
bir saat belirleyip o saatte beraber üyelik açacağız .
(diger bilgiler 2. postta )
-
KAYIT LİNK İ LÜTFEN BU LİNK İLE KAYIT OLUN
http://s17.tr.ikariam.com/reg.php?friendId=73664
(varım diyen posta atıp söylesin)
MSN E EKLEYIN ( TBT IKARIAM MSN BOT U )
group1266746@groupsim.com
ardından /Nickiniz [47:97] TBT ChorLu--SUPERBICO gibi düzenleyin isim ve kordinat
İTTİFAK Kordinatları MADEN
1 -PanxeR [45:97] (kristal)
2- Kreyzi [45:97] (kristal)
3- MaxeL [45:97] (kristal)
4- cosmic [45:97] (kristal)
5- manhyak [45:97] (kristal)
6- Zachariah [45:97] (kristal)
7- MrAmor [46.97] (sülfür)
8- slam44 [46:97] (sülfür)
9- brK [46:98] (mermer)
10- emre_gss [45:98] (üzüm)
11- Stargazer [46:98] (mermer)
12- SivilPadisah [45:98] (üzüm)
13- Thief [45:98] (üzüm)
14- MaNoWar [47:97] (üzüm)
15- Mr_Dark [47:97] (üzüm)
16-rebellisch55 [47:97] (üzüm)
17-Emirgian [47:97] (üzüm)
18-SUPERBICO [47:97] (üzüm)
19-DarkFall [47:97] (üzüm)
20-MrBrown [47:97]
21-hezarfen [47:97]
22-by_kamu [47:97]
23-ershn [47:97]
24_karantina_ [45:98]
25-WooPeRHacK [47:98]
26-LasTMohicaN [46:97]
27-yassun [47.98] kristal
28- TBT GodofWar
- Asi296
Not: Lütfen Başkent isimlerinizin ve Kolonilerinizin başına TBT koyun (ayırt etmesi kolay olsun)
örnek : başlangıçta polis olan şehir ismim şuan TBT PanxeR
! TICARET !
birlikte gelişmek için birbirimiz ile ticaret yapmamız gerekiyor , zenginlik geliştirmesini yaptıktan sonra diğer madenleriniz kullanılabilir duruma gelecektir.
Kristal , Üzüm , Sülfür , Mermer , Odun
Bu maddeleri birbirimiz ile takas ederek eksikliğimizi gidermeliyiz , Ticaret için market inşa etmeyi unutmayın.
(ihtiyacı olan konuya post atsın örnek Alınık 5k kristal karşılığında 5k odun (vb). takas için marketleri kullanabilirsiniz.
İstek Üzerina Tanıtım
Antik Çağı yaşa!
Denizin sesi, beyaz kumlu bir sahil ve güneş! Akdenizde bir yerlerde küçük bir adada antik bir uygarlık doğuyor. Bir çağın zenginliği senin yönetiminde ve keşif başlıyor. Ikariama hoş geldin.
Oyun-Turu (1/5) - Şehriniz
İkariam`ın başlangıcında üzerinde fazla sayıda bina bulunmayan ama çok verimli bir toprak üzerinde yer alan, sahil şerinden arsa alıyorsun.
Bu küçük başlangıçtan şairsel bir metropol kurup, başkentini güçlü bir ada krallığına yakışacak şekilde geliştirebilir misin? Bu sayfalar bu amacına ulaşmak için gideceğin yol hakkında bilgi verir.
Oyun-Turu (2/5) - Kaynaklar
Adalar arasında paylaştırılmış olan 5 çeşit kaynak vardır:
Yapı malzemesi,
Şarap,
Mermer,
Kristal Cam ve
Sülfür.
Oyun sırasında her ihtimalde büyük miktarda yapı tahtasına ihtiyacın olacak- işçilerini odun kazanmak için çalıştırmalısın, ve adandaki diğer oyuncularla ortak olarak kaynak madenlerini genişlet !
Oyun-Turu (3/5) - Binalar
Temel ihtiyaçların giderilmesi için gereken kaynakların çıkarılmasıyla uğraştıktan sonra sırada şehri geliştirmek var.
1. Akademin sayesinde çok güzel ve yararlı keşifler yapabilirsin.
2. Kışlanda ordun için asker yetiştirebilirsin.
3.Ticaret limanın ve oradan satın aldığın ticaret gemilerin sayesinde diğer oyuncularla ticaret yapabilir ve kaynak alışverişinde bulunabilirsin.Oyun-Turu (4/5) - Danışmanlar
Olan bitenlerden anında haberin olması ve krallığın hakkında bilgi sahibi olabilmen için sana yardımcı olacak dört tane danışmanın bulunuyor.
Parlak olarak yanmaları durumunda senin için bir haber var demektir- ilgili alana gidip kendilerinden son havadisleri alıp bilgi sahibi olabilirsin.
Oyun-Turu (5/5) - Fikirler
İkariam`da harita bakışını istediğin gibi değiştirebilirsin. İstersen dünya haritasını, istersen ada haritasını veya şehir haritasını kullanabilirsin.
Böylelikle başlangıç için gereken tüm önemli bilgileri öğrenmiş oldun - geriye sadece oyuna başvurman kalıyor (ücretsiz!) - ve sonrasında hemen başlayabilirsin!
-
bi 10 kişi olursak güzel olur diğer oyun gibi
-
ikariam ı bilmiyorum ama ben şu sıralar battle of the immortals diye bi oyuna sardım. hoşuma gitti :D beklerim :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
ikariam ı bilmiyorum ama ben şu sıralar battle of the immortals diye bi oyuna sardım. hoşuma gitti :D beklerim :D
-----------------------------sen katıl bize boşver onu =)
-
cahilliğimden soruyorum;
nasıl bir oyun? nedir amaç vs.?
-
ooo süper olcak katiliyorum tayfun abi :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
cahilliğimden soruyorum;
nasıl bir oyun? nedir amaç vs.?
-----------------------------ogame türevi diyeyim , browser oyunu strateji antik mitolojik zamanda geçiyor , köy belde şehir büyütüyorsun
çeşitli kaynaklar var ordu yapıyorsun bir birlik olup bir şehri kuşatabilirsin yada sömürge elegeçirebilirsin
strateji seven herkezi bekleriz
-
olayı anlat geliyim
edit: açılmıyo kodumunun sitesi
-
Oynamayı bende bilmiyorum ama zaman geçirmek için girebilirim çok boş oturuyorum bu aralar
-
bende varım