TBT Hadi İkariam'a
-
sildim üyeliği namımız var :|
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------nese cosmic devam ediomus ne güzel senden odun aşırıoduım...
namımız var dedin 1 hafta oynadın bıraktın bumudur ??
-
PanxeR bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------nese cosmic devam ediomus ne güzel senden odun aşırıoduım...
namımız var dedin 1 hafta oynadın bıraktın bumudur ??
umaykut'ta koca hakandım lan :Dbu sarmadı abi benim suçum değil ısınamadım :W
-
TBT GodofWar hos geldin hocam
(kreyzi sanayorum yapmıom ak)
-
betaya gelin kolluyayim sizi:)
-
siganfu bunu yazdı:
betaya gelin kolluyayim sizi:)
-----------------------------hocam başladık artık geliştik sömürgeleri de yaptık x)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
Wooperhack köyüme saldırmıştır ! artık düşmanımdır.tbtden birine saldırmıştır değerlendirmeyi size bırakıyorum!
-----------------------------benim suçummu tag koymamışsın bende kaynak ihtiyacımı bu şekilde çözüyorum.adalrda baskın olan biziz geri kalanlarıda yağmalıyorum ! sen tag koymayınca da sana saldırdım amma namus sorunu ettin be banada 40 tane mesaj atmış ardı ardına insan bi mesaj atar karşılığında vereceğim cevabı bekler! ayrıca senin bu kişiliğime yaptığın saldırıdan bile haberim yoktu da sana saldırım karşılığında özür niteliğinde önceden hammadde sevki yapmışım.Böyle meseleler kişiler arası çözülür ama sen bunu tbt kamuoyunun değerlendirmesine sunmuşsun. çok gücendim vallahi.
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
Wooperhack köyüme saldırmıştır ! artık düşmanımdır.tbtden birine saldırmıştır değerlendirmeyi size bırakıyorum!
-----------------------------benim suçummu tag koymamışsın bende kaynak ihtiyacımı bu şekilde çözüyorum.adalrda baskın olan biziz geri kalanlarıda yağmalıyorum ! sen tag koymayınca da sana saldırdım amma namus sorunu ettin be banada 40 tane mesaj atmış ardı ardına insan bi mesaj atar karşılığında vereceğim cevabı bekler! ayrıca senin bu kişiliğime yaptığın saldırıdan bile haberim yoktu da sana saldırım karşılığında özür niteliğinde önceden hammadde sevki yapmışım.Böyle meseleler kişiler arası çözülür ama sen bunu tbt kamuoyunun değerlendirmesine sunmuşsun. çok gücendim vallahi.
-----------------------------senin özrüne bak benim attığım mesaj saatine bak ?
ayrıca oyun oynuyoruz burda tabiki etik olmayan şeyleri söyleyecem..
+ ban yedim bu arkadaş yüzünden yokum oyunda
-
Yokmu Odun Atacak Bir Hayır Sever yaw
Koordinat 47 -97 TbtTürkiye
-
Bende varım!!!