TBT Müridlerine Ucuz Fiyatlara Hızlı Ve Güvenilir Host !
-
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle çok güvendiğim daha önce çok fazla çalıştığım ve çok memnun kaldıgım bir firmadan reseller host aldığımı belirteyim. Çalıştığım firmanın büyük bir webmaster forumunda açılmış yorum sayfasında bir çok yorum bulunmakta ve tamamı olumlu yöndedir.
Resellerim : 10 gb alan ve 100 gb bandwidth. / Linux Host
Reseller Türkiye lokasyondur. Warez ; mp3 tarzı yasadışı şeyler barındırmak yasaktır.------
Paketler paket-1 paket-2 Disk alanı 100mb 250mb Aylık trafik (bandwidth) 2gb 4gb Subdomain Sınırsız Sınırsız E-Mail Hesabı Sınırsız Sınırsız MySQL veritabanı Sınırsız Sınırsız Ftp hesabı Sınırsız Sınırsız Linux/cPanel/Fantastico %99 Uptime Garantisi Günlük/Haftalık/Aylık Yedekleme Teknik Destek Yıllık Ücret 11 TL 16 TL NOT : Bu paketlerin dışında kişiye özel paketler de oluşturabilirim. Zaten yaza giriyoruz çok büyük ölçüde script kurulumlarında teknik destek de verebilirim..
Ödemeler Fortis Bankası hesap no'ma veya Paypal hesabıma yapılabilir.
--
Konu altından veya pm ile bana ulasabilirsiniz. Msn destek adresimi de pm ile gönderebilirim.
-
Bu mesajı da alayım herhangi bir değişiklik olursa buradan yazarım.
Belirteyim tekrar : yalnızca Linux host satışı yapıyorum.
edit: Yanlıs anlamalara karsı belirteyim ; müridlerin istediği şekilde de özel paketler olusturabilriim daha yüksek alan ve bandwidth ile..
alacak arkadaşlara 3 günlük deneme süresi de veriyorum. deneme süresinde memnun kalmazsa satın almayabiliyor.
-
2 sitemin hostunuda yeni aldım lan :D
@edit:bu arada bana bw çok az geldi
-
bende domaim transfer yapcam transfer edince host beleşe geliyo :|
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------2 sitemin hostunuda yeni aldım lan :D
@edit:bu arada bana bw çok az geldi
-----------------------------geç kaldık desene :) neyse başka ihtiyacı olan çıkar elbet..
pm ile yazanlara dönüş yaptım tekrar pm ile..
-
öyle bi fiyat yazmışsınki site açasım geldi :D
zaten 3 gün sonra izne geliyorum. eve bi atayım kendimi bi projem vardı bişiler hazırlarsam alırım ;)
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------öyle bi fiyat yazmışsınki site açasım geldi :D
zaten 3 gün sonra izne geliyorum. eve bi atayım kendimi bi projem vardı bişiler hazırlarsam alırım ;)
-----------------------------lan ibiş izine gelince ne projesini yapacaksın, insan alemlere akar bir şeyler yapar, final haftam olmasa sana ne güzellikler yapardım bursa da ama müsaitsiz zamanlar :P =))
-
@ajan1111
Olur her zaman beklerim )
@Yeah
Aşkolsun diyorum :]
-
yanlış anlama hocam amacım baltalamak değildi ama askerdeki adama da host satılmaz, beleş verilmeli :P =)
hem hak ver bana adam askerden izine geliyor bilgisayar başında proje kasıyor; mantıklı mı =))
-
mantıklı.. :)
-
bir arkadaşla anlasılmıstır.