TBT Müridlerine Ucuz Fiyatlara Hızlı Ve Güvenilir Host !
-
hacı walla dikkatimi en çok çeken fiyatlar
100 mb alan ne 10 ne 15- 11 tl
250 mb ne 15 nede 20 - 16 tl görende valla döviz kuru sanacak
fiyat ayarlamasını neye gçre yaptın merak ettim sadece hacı, pm atabilirsen walla memnun olurum
not: bende de reseller var ama öğrencilikden kalma bişi, şimdi satmıyorum. sadece kişisel sitelerimi barındırıyorum ne rakibinim nede müşterin (: onun için rahatlıkla pm atabilirsin (:
-
Bolvadinli bunu yazdı:
-----------------------------hacı walla dikkatimi en çok çeken fiyatlar
100 mb alan ne 10 ne 15- 11 tl
250 mb ne 15 nede 20 - 16 tl görende valla döviz kuru sanacak
fiyat ayarlamasını neye gçre yaptın merak ettim sadece hacı, pm atabilirsen walla memnun olurum
not: bende de reseller var ama öğrencilikden kalma bişi, şimdi satmıyorum. sadece kişisel sitelerimi barındırıyorum ne rakibinim nede müşterin (: onun için rahatlıkla pm atabilirsin (:
-----------------------------pm attım hocam :) kontrol et istersen
-
bandwith ler düşük
-
Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------
bandwith ler düşük
-----------------------------benim günlük kullandığım kadar adam aylık yapmış :)
-
Arkadaşlar dediğim gibi kişiye özel paket de olusturulabilir.. örneğin bana aylık 60 gb band lazım dersiniz ben size bunu saglarım ama fiyatı da ona göre yükselir.. oraya özel paket olusturabilceğimi de yazdım. lütfen iyi okumadan yazmayınız.
-
RootB bunu yazdı:
Arkadaşlar dediğim gibi kişiye özel paket de olusturulabilir.. örneğin bana aylık 60 gb band lazım dersiniz ben size bunu saglarım ama fiyatı da ona göre yükselir.. oraya özel paket olusturabilceğimi de yazdım. lütfen iyi okumadan yazmayınız.
-----------------------------para gelsinde sorun değil diyosun :) Ben ayda 80gb yiyorum ama 3 yıldır hostumdan memnunum biraz bantları çok tut la :)=
türkticaret net de varya sınırsız alan 4 gb bant aynı onun gibi olmuş :D
-
huyumdur: ) aynı fiyata 2 katını Nitrous güvencesiyle sahip olmak isterseniz pm :)
-
Nitrous bunu yazdı:
huyumdur: ) aynı fiyata 2 katını Nitrous güvencesiyle sahip olmak isterseniz pm :)
-----------------------------maksat piyasayı düşürmek yani .. huyun olmasa yapmazsın biliyorum :)
-
edit.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------para gelsinde sorun değil diyosun :) Ben ayda 80gb yiyorum ama 3 yıldır hostumdan memnunum biraz bantları çok tut la :)=
türkticaret net de varya sınırsız alan 4 gb bant aynı onun gibi olmuş :D
-----------------------------zaten arkadaşlara yardımcı olabilirim buraya yazdıgım fiyatlar dışında.. iletisime geçmeleri yeterli..