Tecavüzü Önleme Ve Cezalandırma
-
saybirs bunu yazdıShockMan bunu yazdısaybirs bunu yazdı
bence en geçerli çözüm kolunu kesiceksin
insan içinde belli olsunlar
bak bi daha yapabiliyo mu
Peki Kaza veya Söylediğin neden Dışında Bir Sebepten Kolu Kesilmiş yada Olmayan Vatandaşlar Nasıl Dolaşsınlar.. Belli olsunlar dedinde.. Burada bir haksızlık olmuyormu Özürlü Vatandaşlarımıza... Yok Bu Düşüncene Katılmam İmkansız.
hocam ayrıntıya takılma onada bi çözüm getirilir muhakkak
sen benim dediğimi anladıysan benim anlatmama gerek yok
Ya da alnının tam ortasına çıkmayan bi boyayla bi işaret koyucaksın
belli olucak insan içinde rezil olucaklar.olsunlar da
sırf tecavüz için değil her yaptığı suçta bunları yapıcaksın bak bakalım ülkede suç işleme oranı kalıyor mu ?
Bu Dediğine Millet Vekilleri Kodamanların İşledikleri Suçlarda da Uygulanacaksa Vede Elit Kesimden de Suç İşleyenlere Uygulanacaksa Tamam derim. Yapılsın.
Ancak Türkiyede Pek Çok Suç Elit Kesim Yüzünden Onların Aç Ve Doymayan Gözleri Uğruna Ezdikleri Aç Ve Sefil Bıraktıkları Toplum İnsanımızın Çaresizliğinden İşlenmektedir.
Elit Kısımda Buna Dahil Edilecekse Neden Olmasın..... Suç İşleyen Hakim bile Olsa Kolu Kesilecekse Bende Varım Fikrine.
Kimse Hakim Suç İşlemez Demesin..... İnsan Doğası Geneli ile Suça Meyilli bir Varlıktır...
Her Suça Bunu İstedin ya Ayrıca Sanada Büyük Lokma Ye Büyük Konuşma Derim... Zira Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır... Bir Baktın Bir Suçun içinde Bulmuşsun kendini... Hiç Bilemezsin. Tuzunun Şimdi Kuru Olmasına Aldanma Bence... :))
ShockMan tarafından 29/Ağu/12 12:16 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdısaybirs bunu yazdıShockMan bunu yazdısaybirs bunu yazdı
bence en geçerli çözüm kolunu kesiceksin
insan içinde belli olsunlar
bak bi daha yapabiliyo mu
Peki Kaza veya Söylediğin neden Dışında Bir Sebepten Kolu Kesilmiş yada Olmayan Vatandaşlar Nasıl Dolaşsınlar.. Belli olsunlar dedinde.. Burada bir haksızlık olmuyormu Özürlü Vatandaşlarımıza... Yok Bu Düşüncene Katılmam İmkansız.
hocam ayrıntıya takılma onada bi çözüm getirilir muhakkak
sen benim dediğimi anladıysan benim anlatmama gerek yok
Ya da alnının tam ortasına çıkmayan bi boyayla bi işaret koyucaksın
belli olucak insan içinde rezil olucaklar.olsunlar da
sırf tecavüz için değil her yaptığı suçta bunları yapıcaksın bak bakalım ülkede suç işleme oranı kalıyor mu ?
Bu Dediğine Millet Vekilleri Kodamanların İşledikleri Suçlarda da Uygulanacaksa Vede Elit Kesimden de Suç İşleyenlere Uygulanacaksa Tamam derim. Yapılsın.
Ancak Türkiyede Pek Çok Suç Elit Kesim Yüzünden Onların Aç Ve Doymayan Gözleri Uğruna Ezdikleri Aç Ve Sefil Bıraktıkları Toplum İnsanımızın Çaresizliğinden İşlenmektedir.
Elit Kısımda Buna Dahil Edilecekse Neden Olmasın..... Suç İşleyen Hakim bile Olsa Kolu Kesilecekse Bende Varım Fikrine.
Kimse Hakim Suç İşlemez Demesin..... İnsan Doğası Geneli ile Suça Meyilli bir Varlıktır...
başta şunu söliyim insan ne kadar suça meyilli olsa da kendini bilicek çalmayanlar nasıl yaşıyor ?
dini emrediyorsa çalmıcak eğer bir müslümanım diyebiliyosa tabi
ilk önce çaresizlikten suç işleyenleri anlatıyım
Hocam Türkiye'nin çoğunluğu islam dininde olduğuna göre dinindede hırsızlık yapmıcaksın,çalmıcaksın diyosa çalmıcak
Dinde öldürmeyeceksin,çalmıcaksın ibaresi ülkemizde verilen suça göre daha cazip geliyor
gider onu çalar şuna böyle yapar
Adam öldürmenin cezası yok bu ülkede içerde 10 yıl kalıp dışarı çıkan adam akıllanmış mı sayılıyor
Bazı devlet adamları pardon iş adamları içeri tıkıp akıllacağını sanıyor da öyle değil işte
işlemeyecek işte hocam
tecavüzden cinayetten terörden kaç milyon insan yaşamını yitirdi.
Suç derken bi bütün düşün hocam mesela elin orospu çocuğu pkklısını getirip tıkıyolar içeri.
Senin devletine kurşun sıktıysa dedğin yöntemle 1 kolunu 1 bacağını kesiceksin.
sonra çıkarıcaksın insan içine 1-2 günde hayata küsücek zaten sana ne gözle baktığını bilmek insana nasıl koyar bilemem de
kimvurduya gitmeside cabası :)
Yaptığı suça göre oranlıcaksın bu ceza yöntemini
Suçlulara(hakim olsa dahi) örnek olmak adına kurunun yanında yaşta yanar.
ben daha neler yazarım burayada ortalık çok fena karışır
-
tecavüz önlenemez. Tarih boyunca önlenmedi, önlenemeyecek de ta ki sevişme arzusunu oluşturduğu libidoyu yönlendirmeyi bulana kadar. Sevişme duygusu, anne sevgisi gibi insanların ve hayvanların en temel hislerinden biri(Daha önce hiç çiftleşen hayvan görmeyen hayvanların çiftleşebilmesi). Ama sen bu en temel hissine sürekli baskı uygularsan bir bakmışın ki sürekli onu düşünür olursun. dolayısıyla ya içindeki bu libidoyu farklı zevklere yönelteceksin (ki bu kısım çok zor.Dünya Tarihinde de örneği çok az; Tesla ve Einstein gibi beyninin muazzam kullanan üstün-insanların yaptığını düşünüyorum) ya da uygun bir şekilde o histen kurtulman gerekiyor.Yani cinselliğin tabulaşmaması; genç yaşta cinselliğin yaygınlaşması.Bir ihtiyaç olarak görülmesi. Bunun da bizim kültürümüzde olması için en az 200 sene geçmesi gerekir diye tahmin ediyorum.Türkiye'de önüne gelen tecavüz etse de , batıda genelde tecavüz eden kişilerin küçük yaşta toplumdan dışlanmış, cinselliği yaşayamamış olanlardan çıkması tesadüf değil.
Bir de işin hastalık kısmı var ki bazı insanlar nedensizce başkalarının acı çekmesini ölmesini ister.içindeki dürtüyü yoketmeyi bir türlü bulamazlar kendince en kötü en vahşi işleri yaparak dürtülerinden kurtulmaya yeltenirler.Bildiğim kadarıyla da bunun nedeni bulunabilmiş değil.
XpertVision tarafından 29/Ağu/12 12:50 tarihinde düzenlenmiştir -
@Saybirs Hocam Tamam Düşüncen Güzel.. Temennide Arzulanan Şeyler. Ancak Birileri Yüzünden Suça İtilmiş. Kötü Yaşam Seçtirilmiş İnsanlar da Var Toplumda. Farklı İnanç Ve Düşünceye Sahip Kişilerdir bunlar. Her kes Senin Gibi Benim Gibi Düşünmez. Suç Bazlı değil Söylemim.
Düşüncesinden Dolayı Suç işler anlama. Onu Demiyorum. Bu İnsanlarımızda var. Ve Elit Kesimin Zorlaması Altında Zor Bir Hayat Yaşamaktadırlar.
Elit Kesimede Fikrin Uygulanabilecekse Dediğim Gibi Desteklerim. Olsun olsun iyi olur.
O Zaman Suçta Geriler emin ol.. Türkiyede Elit Kesim Suçu Azdırıyor Bunu İyi Bilin. Onlara Bir şey Olmaması da Toplumu Sessiz Bir Kızgınlığa itiyor.
-
eğitim şart.
-
Direk idam. Hadım etsende bu adamların hala zikri aynı gidip tertemiz insanları tecavüz olmasa da tacize devam edecekler. İbreti alem olsun diye bir bir geberteceksin bak ne oluyor.
Ephesus tarafından 29/Ağu/12 14:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Ephesus bunu yazdı
Direk idam. Hadım etsende bu adamların hala zikri aynı gidip tertemiz insanları tecavüz olmasa da tacize devam edecekler. İbreti alem olsun diye bir bir geberteceksin bak ne oluyor.
Ya Kadın İftira Atıyorsa, Ya Kadın Kendi Arzusu ile Birlikte Olmuşsa Adamla.... Ya Kadın Ona Tuzak Kurmuşsa..
Düşün Bu Arzu Ettiğin Yasa Çıktı... Direk İdam. :)) Kadının Biri Sana Kafayı Taktı.. Bir Türlü Ona Işık Yakmıyorsun ve Bu O Kadını Çıldırtıyor. Elde Edilmesi Zor Birisin... Bir Gün Aklını Çeliyor Türlü Oyunlar ile. ki Sende Biliyorsun Bu Konuda Üstünlük Onlarda. Seninle Birlikte Olmayı Başarıyor.
Birliktelikten sonra Benimle Evlen diyor ama Sen Reddediiyorsun Bu Durumda Kadın Karakola Gidip Bu Bana Tecavüz Etti... Diye Şikayet ediyor. Ve Seni Yakalayıp Derdini Bile Anlatamadan Adli Tıptan Gelen Rapor Üzerinden İdama Mahkum ettiler. Kendine Bunu İstermisin.?
Kastettiğin şeyi anladım ama bana ondan bahsetme... Ben Yasaların Gözündeki Durumu Sana Anlatmaya çalışıyorum. Yasalar senin içine Düştüğün Duruma Bakmaz... Robotik işler. Duygudan arınıktır.... Adli Tıp Raporu Senin İpin olur.
ShockMan tarafından 29/Ağu/12 14:58 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdıEphesus bunu yazdı
Ya Kadın İftira Atıyorsa, Ya Kadın Kendi Arzusu ile Birlikte Olmuşsa Adamla.... Ya Kadın Ona Tuzak Kurmuşsa..
Düşün Bu Arzu Ettiğin Yasa Çıktı... Direk İdam. :)) Kadının Biri Sana Kafayı Taktı.. Bir Türlü Ona Işık Yakmıyorsun ve Bu O Kadını Çıldırtıyor. Elde Edilmesi Zor Birisin... Bir Gün Aklını Çeliyor Türlü Oyunlar ile. ki Sende Biliyorsun Bu Konuda Üstünlük Onlarda. Seninle Birlikte Olmayı Başarıyor.
Birliktelikten sonra Benimle Evlen diyor ama Sen Reddediiyorsun Bu Durumda Kadın Karakola Gidip Bu Bana Tecavüz Etti... Diye Şikayet ediyor. Ve Seni Yakalayıp Derdini Bile Anlatamadan Adli Tıptan Gelen Rapor Üzerinden İdama Mahkum ettiler. Kendine Bunu İstermisin.?
Kastettiğin şeyi anladım ama bana ondan bahsetme... Ben Yasaların Gözündeki Durumu Sana Anlatmaya çalışıyorum. Yasalar senin içine Düştüğün Duruma Bakmaz... Robotik işler. Duygudan arınıktır.... Adli Tıp Raporu Senin İpin olur.
Bunun kesinliğinin anlaşılması gerçekten zor haklısın hocam. Ama tecavüzcü falan dendiğinde benim aklıma direk çocuk tecavüzcüsü olan orospu çocukları geldiği için böyle kafam atıyor genelde.
-
Ephesus bunu yazdıShockMan bunu yazdıEphesus bunu yazdı
Bunun kesinliğinin anlaşılması gerçekten zor haklısın hocam. Ama tecavüzcü falan dendiğinde benim aklıma direk çocuk tecavüzcüsü olan orospu çocukları geldiği için böyle kafam atıyor genelde.
Haklısın ama Bu Konuda Yasa Koyucularında İşi Zor.
-
idam ve hadım etmek tehlikeli süreclerde getirebilir. masum oldukları ortaya çıkma ihtimali her zaman vardır. bu yüzdende hapis cezası uygulamasına devam edilmeli. ve ek olarak genelevler tekrar çoğaltılmalı.