folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tecavüzü Önleme Ve Cezalandırma

Tecavüzü Önleme Ve Cezalandırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı

idam ve hadım etmek tehlikeli süreclerde getirebilir. masum oldukları ortaya çıkma ihtimali her zaman vardır. bu yüzdende hapis cezası uygulamasına devam edilmeli. ve ek olarak genelevler tekrar çoğaltılmalı.

Genel Evlerde Toplumdaki Haysiyetten mahrum İnsanlıktan nasibini almamış Kimselerin Kadınları Mal Gibi Sattıkları Pazarlar Gibi Kullanılıyor Malesef.

Ayağını Kaydırdıkları Kadınları Satıyorlar Genel Evlere. Genel Evde de Sanırım Sex Kölesi Kadınlar Çalışıyor. Yanlış Biliyorsam Düzeltilsin.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Bu genel ev mantığını da anlayamıyorum. Yahu bir kadın anne olacak şekilde yaratılan ve öyle duygulara sahip kadın neden hayat kadını olarak

çalışsın ki? Genel evlerin yaygınlaşması demek daha çok kadının fuhuş sektörüne sunulması demektir. Gerek yurtiçinden evden kaçan kızlar

gerekse yabancı uyruklu kadınlar artacak parayla köle gibi satılacak. Var mı başka açıklaması ya.Siz insan olarak nasıl buna katlanabiliyorsunuz.

Genel ev harici de fuhuş işi yürümekte neden yaygınlaşması için çaba harcanıyor ki? bedenlerini satarak para kazanmak hangi akle mantığa uyar.

Bu kadını daha değersizleştirmez mi ? Kadının seks objesi olarak görülmesini sağlamaz mı? Eşinden soğuyan ve başkasına tecavüz etme ihtimali

düşük erkekler de bu tarz yerlere gidecek, daha sapık bir toplum olacağız. Cinsellik kontrol edilebilir olmalı. Hayvanlar sadece soylarını

sürdürebilmek için seks yapar insanlar + zevk için de. (sanırım bir de yunuslar) Seks bir ihtiyaçtır ama temel yaşam için gerekli değildir. yani hiç

seks yapmayan biri ölmez ama yemek yemeyen su içmeyen insanlar ölür. 

Genel ev gibi fuhuş yapılan yerlerin kesinlikle kapatılmasını, kadınların daha değerli varlık olarak görülmesinden yanayım. Eskiden bu kadar vaka

olmuyordu ama gün geçtikçe daha da hayvanlaşılıyor. Hırsızlıkar, tecavüzler artıyor. Bunun önüne geçmek lazım. Her geçen gün daha kötüye

gidiyoruz. Toplum birleştirilmeli, farklılıklara saygı duyulmalı. Kimse dininden ırkından sorumlu tutulmamalı. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

http://www.haberturk.com/gundem/haber/771980-millet-kelle-gorsun-

suç ve suçluyu övmüyoruz ama bu ablamız kendi işini kendi görmüş.

ibreti alem dedikleri böyle olur. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

http://www.haberturk.com/gundem/haber/771980-millet-kelle-gorsun-

suç ve suçluyu övmüyoruz ama bu ablamız kendi işini kendi görmüş.

ibreti alem dedikleri böyle olur. :)

İyi etmiş... Helal olsun. Suçlu değil o kadın. Umarım Aldığı Beş Kuruş Etmez Cana karşılık Kendi canı Nispetinde Ceza almaz.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Alin iste Avrupalasiyoruz. Ulan boylelerinin derisini yuzecen ki anlasinlar.

amk mallari o kizin ailesi emegini, omrunu vermis onu yetistirmek icin onlarin cani kani pp.cin biri gelip tecavuz etsin diyemi ?

Allah kimseye gostermesin ama kendi basina gelipte elinde firsati olan birini oldurmeyecegini sanmiyom..

Boylelerini asacan... Asmazdan once de g...tne boru sokacan ki anlasin amk mallari

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Alin iste Avrupalasiyoruz. Ulan boylelerinin derisini yuzecen ki anlasinlar.

amk mallari o kizin ailesi emegini, omrunu vermis onu yetistirmek icin onlarin cani kani pp.cin biri gelip tecavuz etsin diyemi ?

Allah kimseye gostermesin ama kendi basina gelipte elinde firsati olan birini oldurmeyecegini sanmiyom..

Boylelerini asacan... Asmazdan once de g...tne boru sokacan ki anlasin amk mallari

Kızlara peçete muamelesi eden Kahbelere ne diyecez.... Bir posta atıp işini bitirdikten sonra öldürüp Yol kenarına atan Kahbelere ne diyebinirki....

Hukuk birazda duygusal olmalı. Böylesi suçları işleyenlere Çok acı bir son hazırlamalı aslında.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

İDAM EDİLMELİ. ( ASILMA VEYA İĞNE İLE )

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hiç bi yorumları okumadım direk kesin çözüm ; Hadım etmek.

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Bazı Anası Kendilerini Doğurmamış Sıçmışlar var... Onlarında Kesinlikle Parça Pinçik Edilmesini Arzuluyorum....
    Gerçekten Bir Adalet Varsa Böyle olması Gerekir...   Ama Suç Sabit Olmuş Olaylarda Uygulanmalı..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Bazı Anası Kendilerini Doğurmamış Sıçmışlar var... Onlarında Kesinlikle Parça Pinçik Edilmesini Arzuluyorum....
    Gerçekten Bir Adalet Varsa Böyle olması Gerekir...   Ama Suç Sabit Olmuş Olaylarda Uygulanmalı..

Buarada ben hadım edilmekten kastım böyle cinsel organlarına işkence filan verilmesi :) Dediğine katılıyorum.

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 5110 Toplam Mesaj: 58