Tecavüzü Önleme Ve Cezalandırma
-
cagatay09 bunu yazdı
idam ve hadım etmek tehlikeli süreclerde getirebilir. masum oldukları ortaya çıkma ihtimali her zaman vardır. bu yüzdende hapis cezası uygulamasına devam edilmeli. ve ek olarak genelevler tekrar çoğaltılmalı.
Genel Evlerde Toplumdaki Haysiyetten mahrum İnsanlıktan nasibini almamış Kimselerin Kadınları Mal Gibi Sattıkları Pazarlar Gibi Kullanılıyor Malesef.
Ayağını Kaydırdıkları Kadınları Satıyorlar Genel Evlere. Genel Evde de Sanırım Sex Kölesi Kadınlar Çalışıyor. Yanlış Biliyorsam Düzeltilsin.?
-
Bu genel ev mantığını da anlayamıyorum. Yahu bir kadın anne olacak şekilde yaratılan ve öyle duygulara sahip kadın neden hayat kadını olarak
çalışsın ki? Genel evlerin yaygınlaşması demek daha çok kadının fuhuş sektörüne sunulması demektir. Gerek yurtiçinden evden kaçan kızlar
gerekse yabancı uyruklu kadınlar artacak parayla köle gibi satılacak. Var mı başka açıklaması ya.Siz insan olarak nasıl buna katlanabiliyorsunuz.
Genel ev harici de fuhuş işi yürümekte neden yaygınlaşması için çaba harcanıyor ki? bedenlerini satarak para kazanmak hangi akle mantığa uyar.
Bu kadını daha değersizleştirmez mi ? Kadının seks objesi olarak görülmesini sağlamaz mı? Eşinden soğuyan ve başkasına tecavüz etme ihtimali
düşük erkekler de bu tarz yerlere gidecek, daha sapık bir toplum olacağız. Cinsellik kontrol edilebilir olmalı. Hayvanlar sadece soylarını
sürdürebilmek için seks yapar insanlar + zevk için de. (sanırım bir de yunuslar) Seks bir ihtiyaçtır ama temel yaşam için gerekli değildir. yani hiç
seks yapmayan biri ölmez ama yemek yemeyen su içmeyen insanlar ölür.
Genel ev gibi fuhuş yapılan yerlerin kesinlikle kapatılmasını, kadınların daha değerli varlık olarak görülmesinden yanayım. Eskiden bu kadar vaka
olmuyordu ama gün geçtikçe daha da hayvanlaşılıyor. Hırsızlıkar, tecavüzler artıyor. Bunun önüne geçmek lazım. Her geçen gün daha kötüye
gidiyoruz. Toplum birleştirilmeli, farklılıklara saygı duyulmalı. Kimse dininden ırkından sorumlu tutulmamalı.
-
http://www.haberturk.com/gundem/haber/771980-millet-kelle-gorsun-
suç ve suçluyu övmüyoruz ama bu ablamız kendi işini kendi görmüş.
ibreti alem dedikleri böyle olur. :)
-
Amd-x bunu yazdı
http://www.haberturk.com/gundem/haber/771980-millet-kelle-gorsun-
suç ve suçluyu övmüyoruz ama bu ablamız kendi işini kendi görmüş.
ibreti alem dedikleri böyle olur. :)
İyi etmiş... Helal olsun. Suçlu değil o kadın. Umarım Aldığı Beş Kuruş Etmez Cana karşılık Kendi canı Nispetinde Ceza almaz. -
Alin iste Avrupalasiyoruz. Ulan boylelerinin derisini yuzecen ki anlasinlar.
amk mallari o kizin ailesi emegini, omrunu vermis onu yetistirmek icin onlarin cani kani pp.cin biri gelip tecavuz etsin diyemi ?
Allah kimseye gostermesin ama kendi basina gelipte elinde firsati olan birini oldurmeyecegini sanmiyom..
Boylelerini asacan... Asmazdan once de g...tne boru sokacan ki anlasin amk mallari
-
dhmm bunu yazdı
Alin iste Avrupalasiyoruz. Ulan boylelerinin derisini yuzecen ki anlasinlar.
amk mallari o kizin ailesi emegini, omrunu vermis onu yetistirmek icin onlarin cani kani pp.cin biri gelip tecavuz etsin diyemi ?
Allah kimseye gostermesin ama kendi basina gelipte elinde firsati olan birini oldurmeyecegini sanmiyom..
Boylelerini asacan... Asmazdan once de g...tne boru sokacan ki anlasin amk mallari
Kızlara peçete muamelesi eden Kahbelere ne diyecez.... Bir posta atıp işini bitirdikten sonra öldürüp Yol kenarına atan Kahbelere ne diyebinirki....
Hukuk birazda duygusal olmalı. Böylesi suçları işleyenlere Çok acı bir son hazırlamalı aslında.
-
İDAM EDİLMELİ. ( ASILMA VEYA İĞNE İLE )
-
Hiç bi yorumları okumadım direk kesin çözüm ; Hadım etmek.
-
by_Tet bunu yazdı
Bazı Anası Kendilerini Doğurmamış Sıçmışlar var... Onlarında Kesinlikle Parça Pinçik Edilmesini Arzuluyorum....
Gerçekten Bir Adalet Varsa Böyle olması Gerekir... Ama Suç Sabit Olmuş Olaylarda Uygulanmalı.. -
ShockMan bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Bazı Anası Kendilerini Doğurmamış Sıçmışlar var... Onlarında Kesinlikle Parça Pinçik Edilmesini Arzuluyorum....
Gerçekten Bir Adalet Varsa Böyle olması Gerekir... Ama Suç Sabit Olmuş Olaylarda Uygulanmalı..Buarada ben hadım edilmekten kastım böyle cinsel organlarına işkence filan verilmesi :) Dediğine katılıyorum.