Telefona Su Girdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Bauer bunu yazdı:
    -----------------------------

MiLK bunu yazdı:

pirinç dolu kavanozun içine at kavanozun ağzı açık olsun ama 1 hafta tut.

aynen, yöntem budur

baldo osmancık fark ediyo mu hocam :))

ağzı açık olunca dışarının nemini de toplar o

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    kurutma makinesinn tersine elktrikli süpürge kullanılıor diye hatırlıorm

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Aynı olay benim de başıma geldi. Suyun içine düştü telefon. Hemen bataryayı çektim. Kapak, batarya bunları ayrı ayrı temiz su ile yıkadım. Radyatörün üstünde 2 gün beklettim, taktım çalıştı. Acele etmişsin, içine giren su tamamen kurumadan çalıştırırsan devre üzerinde kısa devre yapar.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

dokunmatik telefonsa durum vahim bide butur durumlarda yapılması gereken batarya ve sim kart ve hafıza kartının çıkarılması cıhazın hassas bir şekilde

sökülüp tüm parcalarını zorlamadan ayrılması  ve her parcayı 3-5 dk saç kurutma makinesi ile kurutmanı gerekir bu işlemi 1 saat arayla bir kaç kez yapmalısınız nedeni saç kurutma makinesi suyu buharlaştırır  içindeki nemi atması için oda sıcaklıgında 1 saat kendi halinde bırakıp tekrar kurutmakta fayda var

işin dier bir zor kısmı ise telefonu toparlamaktır ki genelde acemi vatandaşlar ya cıhazı acarken filim soketleri parçalıyor yada kaparken zorlayarak infal ediyor  kısaca dediğim işleri yaptıkdan sonra eskisi gibi çalışma olasılıgı %75 

he en büyük hatalardan biride cıhaz suyla temas ettikden sonra duyarlı kullanıcı triplerine girip bataryasını çıkarmak için cıhazı kapa tuşundan kapatmalarıdır bu sırada suyla temas eden bord düzeneklerine kısa devre yada parazit yaymaya neden ola bilirsiniz
    cıhazın sıvıyla teması anında hızla batarya ve sim kart hafıza kartı gibi şeylerin çıkarılması lazım

onekine?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

telefon açıkken su girdiyse elektronik devre kısa devre yapmış olabileceği için entegreler gitmiş olabilir. önemli dosyalar varsa usb ile al. telefonu salla. eğer sağlamsa zaten tamirci çeker formatı. o bakımdan önemli belgelerini çek.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

telefon şu an açılıyor zar zor, ama bişey yapmaya çalışınca kendi kendine kapanıyor. bazen de ekran gidip geliyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Ağustosun başında samsung e2550 aldım,tualette müzik dinleyeyim diye tualet rolosunun içine koymuştum düştü tam deliğe girerken tutum %95 i girdi çıkardım kolonyaladım falan telefon açılmıyodu şarj aletini çıkardığım 1 gün sonra açıldı hiçbir şey yoktu telefonda sadece arada kendi kendine kapanıyodu 2 hafta sonra aynı telefonun üstüne bir fincan çay döküldü hiçbir temizleme işlemi yapmadım şimdi yine ara ara kapanıyor kendi kendine ve menü tuşlarından üst tuş çalışmıyor.bataryayı çıkar kurut 1 gün beklet öyle

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Gecmis olsun hocam bende pirinc iyi diye diye duymustum sivi temasa.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

en basitinden telefonun içini açabiliyorsam ve kameramsı tarzı şeyler varsa bu kritik parçaları sök anakartı zartı surtu ver soğuk suyun altında bi güzel yıka sonra eski diş fırçası al anakarta limon sık diş fırçası ile fırçala güzelce oksitleri temizle sonra yine yıka su ile ve parçaları kavanoza koy üstüne pirinç dök kavanoz hava almasın ağzını kapat bolca pirinç dök ama neyse bir günde halolur tertemiz olur.

bu iyibir yöntemdir. ama limon yerine selülozik tiner kullan. Dikkat, Selülozik. sentetik değil.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

telefon şu an açılıyor zar zor, ama bişey yapmaya çalışınca kendi kendine kapanıyor. bazen de ekran gidip geliyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 6280 Toplam Mesaj: 45