The Hobbit
-
Atmosfer yine müthişti.
-
Tengri bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hacı ben anlamıyorum ki bunlar niye kuş üstünde uçmayıp dağda taşta yürüyerek yol alıyorlar.
Bi çağırınca her birine kuş geliyor uçuyorlarsa bu çile ne için?
Bide elflerin işi gücü yok kılıçların adlarını mı ezberlemişler? Biz ilkçağdaki devletlerin adını bile bilmioruz adamlar kılıçların adını tarihini biliyor.
aynen hacı, bende yüzüklerin efendisinde anlamamıştım bunu. Ne güzel kartala binebiliyorsun, niye kartala binip mordora gidip yüzüğü atmıyorsun. Bunu anlamamıştım.
o nazguller boşa takılmıyor oralarda hacı. yavaş at sen yüzüğü de.. ayrıca öyle kartallar da her çağrıldığında gelmiyor. taksi mi amk bu? orta-dünya'daki yaşayanların çok azı savaşa iştirak ediyor zaten. ilk başta hatırlarsan ent'ler bile savaşa girmeyi düşünmüyorlardı. sonradan bir anlık gaza gelip yürüdüler. filmde geçmeyen tom bombadil diye bir yarı-tanrı var mesela o da girmiyor savaşa. aynı şekilde örümcekler de orkların yanında savaşa girebilir ama onlarda kendi yerlerinde kalmayı tercih ediyorlar. sadece filmi izlemenin sıkıntısı bu işte hemen tolkien'e bok atılıyor da adam şüphesiz bir tanrı gibi yaratmış o evreni. öyle yüzüğü kenara köşeye gömseler kimse bulamaz demekle olacak iş değil..
-
Yüzüklerin efendisinden sonra ,tekrar tekrar filmin her sahnesini ezberleyene kadar izlenecek bir film serisi daha, Olağanüstü ! '' Tolkien' in hayalgücü , Peter Jackson ın ustalığı , oyuncuların performansları ... Harikulade ..'' serinin giriş filmi olmasına rağmen aksiyon bakımından gayet tatmin edici , izleyenler kesinlikle serinin devamını sabırsızlıkla bekleyeceklerdir...
MİLYAR DOLAR (1.78 den hesaplarsak 5.340.000.000 tl) bütçe ile vay canına diyorum.. nasıl birşeyle karşılaşacağız merakla beklemekteyim.. Jackson, saniyede 48 kare teknolojisinin filmi daha dramatik hale getirdiğini söylemiş.. kalite resmen yirmiye katlanmış.. -
pazar günü izledim tek kelime ile mükemmel 3D
-
Abü 12 kişinin bi orc karargahının bir ucundan girip obur ucundan savaşarak çıkması, değil gandalf, ramboyla bile gireseler mümkün değildi.
Bir iki tanesi ölseydi de gerçekçi olsaydı bari.
Yada you shall not pass yapsaydı gandalf bunlara dümdüz yürür çıkarlardı öyle de olabilirdi
Öyle bi dünyada yaşasam şerefsizim inmem o kuşun üstünden, aşşağıda her bok yaşıyor yere ayak bile basmam
HolyOne tarafından 18/Ara/12 14:00 tarihinde düzenlenmiştir -
film harikaydı üçleme olması daha cok hosuma gitti.
ancak sadece yüzüklerin efendisini izlemiş biri olarak kitaplarını da okumak istiyorum burada satan veya verecek olan var mıdır?
-
HolyOne bunu yazdı
Hacı ben anlamıyorum ki bunlar niye kuş üstünde uçmayıp dağda taşta yürüyerek yol alıyorlar.
Bi çağırınca her birine kuş geliyor uçuyorlarsa bu çile ne için?
Bide elflerin işi gücü yok kılıçların adlarını mı ezberlemişler? Biz ilkçağdaki devletlerin adını bile bilmioruz adamlar kılıçların adını tarihini biliyor.
Adam ölümsüz ölümsüz ne işi gücü olcak. :D + Çok önemli kişilerin kılıçları ezberlemeleri normal.
O değil de herkesin kılıcının sahip olduğu insanı, başarılarını falan söylediler Bilbo'nunkini söyletmedi piç cücenin biri.
O baya sağlam bi kılıç galiba.
-
elbet nete düşer o zaman izlerim :W
-
amk The Hobbit diye torrentden bişiler indirdim çizgi film cıktı amk :S
-
Türkçe dublajdan nefret eden biriyim. Ama görselliği kaçırmak istemiyorum dublajı nasıl müridler? Önceki filmlerinki gayet güzeldi. Bide şöyle birşey var 3d'De görüntü çok kötü oluyo bembeyaz olan sahne gözlükle bok sarısı gözüküyo :S
2d gösteren yer yok galiba. Herneyse ben bu filmi zaten 1080p indirip altyazılı izlerim. Şimdi türkçe dublajmı izlesem yoksa altyazımı? Kararsız kaldım şuan. Türkçe dublaj gösteren sinemanın görüntü kalitesi daha iyi salonları büyük.