THY‘Nin Sitesi Hacklanmiş(Redhack)
-
hacking ile ddos'u ayiramayan kafalar.
hacking; genel is birakma, genel grev iken
ddos; is yavaslatma eylemidir.ogrenin la artik sunu. bakkal mehmet amca agziyla yazdim. daha napim.
-
Bende onlar yaptı diye biliyorum. THY'nin elemanları greve gitti. Onlara destek amaçlı yapılmış bir eylem. Öyle diyorlar yani.
-
ddos yiyor gecmis olsun :)
-
dostlar grev yapan iscileri çıkarma olayımı ne olms sanrm. evet boylesine guzide bir sirkete zarar vermek ulke prestiji açısından zedeleyici ama şirketn yaptıgı da meşru brsey degldr. haketmsler zannımca.
-
hack=çökertme
bu olay zarara uğratıyor çökertme olmasa da tahribat var :) aslında bizim ddos işini yapabilmemiz lazım :D
-
dos ne zamandan beri hack oldu
lamerler hacker oldu hackerlar lamer iyi mi ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------ddos = hack ? :D
TBT ile bga seminerine gittiğimizde seminerin bi kısmında bi mail açtı bize.
hatırladığım kadarıyla şunlar yazıyordu.
Hocam merhabalar. Eğitimlerinizde kullanmak üzere sunucu server. vs. ihtiyacınız olursa lütfen söyleyin. Botnet filan ayarlayabilirim.
Affınıza sığınarak küçük birde deneme saldırısı yaptım.
İyi akşamlar.
Bu konuyu anlatırken başlık 15yaşındaki tehlikeydi.. Aldığı mail adresinde _97 gibi birşey geçiyordu :)
Ve bga'nın sitesi yaklaşık 18saat kapalı kalmış ddos yüzünden ve baktıklarında gelen saldırının bant genişliğine bizim sunucunun geç omurgayı zorlayacak birşey gibi bi cümle kurmuştu.
Demem oki her botnet ağına sahip olan.. Parayı basıp sunucu alan HACKER'ım diye geziniyor..
-----------------------------aynısını geçen ay e-crime de bize de açmıştı. demek ki hemen hemen her seminerde açıyor :)
-
很抱歉
您的计算机或网络可能正在发送自动访问请求,要继续访问,请输入以下字母:
sitede böyle şeyle çıkıyor çince sanırım :) -
Devrime emeğe saygılı hack gruplarıydı hani bunlar orda çalışan binlerce insanın emeğinin aq bu durum da
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------ddos = hack ? :D
TBT ile bga seminerine gittiğimizde seminerin bi kısmında bi mail açtı bize.
hatırladığım kadarıyla şunlar yazıyordu.
Hocam merhabalar. Eğitimlerinizde kullanmak üzere sunucu server. vs. ihtiyacınız olursa lütfen söyleyin. Botnet filan ayarlayabilirim.
Affınıza sığınarak küçük birde deneme saldırısı yaptım.
İyi akşamlar.
Bu konuyu anlatırken başlık 15yaşındaki tehlikeydi.. Aldığı mail adresinde _97 gibi birşey geçiyordu :)
Ve bga'nın sitesi yaklaşık 18saat kapalı kalmış ddos yüzünden ve baktıklarında gelen saldırının bant genişliğine bizim sunucunun geç omurgayı zorlayacak birşey gibi bi cümle kurmuştu.
Demem oki her botnet ağına sahip olan.. Parayı basıp sunucu alan HACKER'ım diye geziniyor..
-----------------------------haci ozaman ben 8 9 yildir hacker im :)