THY‘Nin Sitesi Hacklanmiş(Redhack)
-
Ddos hack değildir diyenler hack'in h sinden anlamayan şahıslardır...
-
2 seneye kadar özelleştirilecek bir şirket için üzülmeye değmez.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Ddos hack değildir diyenler hack'in h sinden anlamayan şahıslardır...
-----------------------------bir seyede muhalif olma la.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------yo gayette sheller satılıyor 1000 shell 150 dolar 10000 shell 650 dolar diye 1gbit çıkışlı her biri rofl
-----------------------------aha bak bu adam demiş ne güzel
senin 1000 doların varsa köşede istedigin siteyi 1 ay kapalı tutarsın rahatlık ile satn al kapat
yani ben anneme desem anne 1000 doları su adama ver site ismini ön at site 1 ay kapalı sdjfs
ama senin 10k doların olsun, firewall'ı nasıl aşacagını bilemiyorsan yapabilecek hiçbirşeyin yok
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------yo gayette sheller satılıyor 1000 shell 150 dolar 10000 shell 650 dolar diye 1gbit çıkışlı her biri rofl
senin 1000 doların varsa köşede istedigin siteyi 1 ay kapalı tutarsın rahatlık ile satn al kapat
yani ben anneme desem anne 1000 doları su adama ver site ismini ön at site 1 ay kapalı sdjfs
ama senin 10k doların olsun, firewall'ı nasıl aşacagını bilemiyorsan yapabilecek hiçbirşeyin yok
-----------------------------noluyo burda :S
-
copy pastecilerin dili çözülmüş uzman olmuşlar başımıza
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------copy pastecilerin dili çözülmüş uzman olmuşlar başımıza
-----------------------------biber sürdü...
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------Kendi kendine övgü yağdırıyor nasıl bir egodur bu ya :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Ddos hack değildir diyenler hack'in h sinden anlamayan şahıslardır...
-----------------------------bir seyede muhalif olma la.
-----------------------------
muhalefetlık den değil hacı ddos bir hack yöntemidir bu inkar edilemez bir gerçek ama bunu redhack ben yapıyorum dedi diye onun yaptığını bilemeyiz ispat edemez bunu çünkü bir çok konuyu üstleniyor ttnet olayında da hikayeden ama olabilirde bunlarda yapmış olabilirler çünkü çok sağlam bir sistemi olduğunu düşünmüyorum thy nin -
Biri allah aşkına thy nin serveride bulunan sitelere bakabilir mi :)