Toshiba Laptop Veya Laptop Alırsam Allah Belamı Versin
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Doğru ve eksiler var;ne sattığınız 2 pc ile Toshiba kötü marka olur,ya satıp size geri dönmeyen Hp ler,hp yi iyi marka yapar.
Toshiba,Asus,Acer evet iyi markalardır.
peki Acer 5xxx serisinin bombok olduğunu fakat Türkiyede bu modellerle isim yaptığını kaç kişi biliyor.Hp teknosa,mediamarkt,bimeks vs firmalarının dahi sattıkları 1-2 model hariç tüm hplerin kasa sorunundan cayır cayır ısındığını.zamanla boardda bozulmalar olduğunu ve hatta işlemcilerinin bozulduğunu kaç kişi biliyor.Öyleki büyük firma HP'nin Centrino2(p8400,p8600)li pc leri RM-70 li AMD makinalardan daha çok ısınıyor.(amd ısınır dien denyolar gidip en yakın teknosada kontrol edebilir)
Toshiba ve Asus iyi bir markadır.
Ve akıllı müşteri olucaksınız,3binlira bayılıp notebook alıyorsanız açıp baktıracaksınız.Kapalı kutu aldığınızdan emin olacaksınız.Ordan birşey olmaz demiceksiniz.Orda çalışan teknik servisteki arkadaştan çok bildiğini idda etmek yerine,aldığınız firmanın size vermiş olduğu hakkı kullanıp,3 gün içersinde iade edeceksiniz.
-----------------------------Antiiky abi HP demişken bende selamımı yollayayım:
Hp Teknik servisini ve hp satıpta ilgilenmeyen servislerin ayrıca bu pavilion serisini tasarlayanların allah bin belalarını versin aldığım laptopu 1 sene olmadı teknik servisten başka gördüğü yer yok!
-
durun bi yav laptop alacaktık bütün markaları hepsini fırçaladınız.Elle tutulur hiç mi marka yok.bide teknosadan flash bile alınmaz ben yaşadım siz yaşamayın teknik servisi allaha havale.
-
abi ben hp kullanicisi olarak toshiba kullanicisi olarakta hepsinin allah bin belasini versin :) ucuz laptop almaktan kacinin diyorum yaptiklari ucuz laptoplarda hep bi problem var ben 3 sene once 2400 dolar verdim hp laptopuma bu iyi obur aldigim ucuzlarin hepsinde problem var alicaksaniz toshibanin cosmio serisini tercih ederim...
-
Ya kardeşim 2.400 Kağıt bayılıpta bu kadar sorun yaşamamız ve Hp'ye milyarlar yatırdığımız halde yanına bi driver cd'si bile koymamasına kızıyorum ben....
-
Toshiba diyosunuyzda sattiginiz yer cidden onemli.halamin kizi da lap alacam dedi banada sordu ne onerirsin diye ben de dell vaio yada toshiba al dedim.iyiki demisim darty den bi cosmio aldik 1950 ye 3 gunde antalya ya attilar kargo ile.cd driver sorunu yasadik toshiba destek aradik darty yi de aradik hemen urunu geri alip yenisini gonderdiler.eylul de alinan cihaz da su an sorun yok tikir tikir calisiyo herbiseyi gorup taniyo.connect kart ile interneti 2 gb uzerinde sorunsuz kullaniyo. ogretmen olan amcaogluma MEB in 2005 te verdigi toshiba hala calisiyor onunda herhangi bir sikintisi yok toshiba ile guzel ornekler gordum diyebilirim.onemli olan sizin dogru tespitlerle satici ve uretici ile dogru diyalektik kurmaniz.
-
Siz hpnin teknik servisi ile uğraşmamamışsınız :)
Toshiba kraldır, siz sağlam müşteri olacaksınız...
-
Bende martta 2. yılını dolduracak olan asus f3-jc var şu an ondan yazıyorum.şimdiye kadar 200 dvd yazmışımdır sorun da yok :)
1.5 senede sadece kulaklık girişi patladı benim hatam yüzünden onu da ücret almadan yapıp 1 hafta içinde geri verdiler.
Benim tavsiyemle asus alan arkadaşlarda da bir şikayet yok kararsız arkadaşlara tavsiye ederim.
-
bende 2 yıl önce toshiba a100-847 aldım.. 2450 ytl bastım bayi fiyatından aldım, piyasada 2650 ytl di.. evet ısınma sorunu oluyor oyunlarda oda içinin ekran kartı fanı'nın tozlanmasından felan açıcaksın aleti kompresör ile temizliceksin tık yok.. crysis oynuyorum kasmadan :)) dvd rw kalitesiz benimkide aynı her cd yi okumaz yazmaz, yazarken yakar feln.. yazma sorunu na çözüm bulamasam da okumaya buldum sankilim.. kristale üfle veya temiz bezle bi üstünden geç bakim nasıl okumuyor :)) ilk zamanlar sorun yoktu dvd rw sonradan bozuluyor.. şuan 4gb ddr2 667 ram taktım, vista bussines kurdum uçak gibim alet :)
benim çözemediğim orj xp home edition kuruyorum alet kağnı gibi, xp pro kuruyorum yine aynı biraz prgramlarımı kurduktan sonra paso kitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum.. vista da çatır çatır ama :)
ilk aldıktan 15 gün sonra lcd yi bozmayı başardım.. ıslak medille feln silmiştim, servise bilg. bayii olarak gönderdim, 1 ay sonra geldi ama elemanlar kullanıcı hatası diyor.. normaldir de zaten :D neyse ki servisteki eleman 1 defaya mahsus deiştircem lcd yi dedi de 1 pixel hatalı lcd takmış hipiş gönderdi..
benden size tavsiye asus alın :)
-
heralde bu aralar fabrika hataları arttı hiç başınızı arıtmadan bunu yapın deyin ya değiştirin yada paramı verin diceniz yok yaa derlerse ilinizdeki ticaret yada sanayi odasına gidiyosunuz (hep tüketici hakları derler ya oraya ) böle böle böle değiştirmiyolar ama hakkım var diyosunuz sonra ordan bi abla yada abi bi telefon açıyo sizin bilgisayarcıya bidaha oraya gittiğinizde paşalar gibi karşılanıyonuz ben laptopa 2000 yatela verecem orta tırnak çıktı affedicem miiimkin değil her zaman hassas olun helehele bimeks ve teknosaya karşı
-
Bırakın versin la :)
Adamı ne caydırmaya çalışıyorsunuz.
Almazsan alma ortalıkta ürün mü yok :D