Toshiba Laptop Veya Laptop Alırsam Allah Belamı Versin
-
kardelen442 bunu yazdı:
-----------------------------
durun bi yav laptop alacaktık bütün markaları hepsini fırçaladınız.Elle tutulur hiç mi marka yok.bide teknosadan flash bile alınmaz ben yaşadım siz yaşamayın teknik servisi allaha havale.
-----------------------------asus a bişi demediler sanırım :P
-
HighNitro gerçekten temizlemek büyük işe yaradı hocam ilk olarak sana bir teşekkür ederim.Ürünü alırken gerçekten dikkatsizlik ve heyecandan dolayı fazla dikkat etmedim.Bendede büyük hata var aldığım alettede hatalar olduğunu anladım.Yazında bir tane Asus almayı düşünüyorum.Laptop alıcaklara önerim.Bilgisayarı alırken dikkatlice alıp bakın aceleye getirmeyin.Gerçekten birazda olsa moralim yerine geldi.Herkese teşekkürler.Hep bu hatalar benim acele edişim hadi alsamda oynasam yeni aletimle filan demem bu sonuçlara neden oldu.Artık napıcaz başa gelen çekilir.Dediğim gibi alırken mutlaka orasını burasını inceleyin en küçük bir hatada geri verin.Üşengeçlik yapmayın.
-
bişeyde dikkatimi çekti ne kadar admin varsa bu konuya uğramış :D
-
bimeksten asusun teşhir malını aldım ustune ustlük defolu laptop bi aydır hergun akşama kadar masanın üstünde açıkmış gelen geçenleri bakması için dışındada biyere çarpmışlar galiba küçük bi parça boyası dokulmuş çok ucuza aldım normal fyatından. çok menunum asusumdan herkesede tavsiye ederim asusu
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------3 tane mi admin var la:D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------adminlerin hepsi bilgisayarcı olduğundan olmasın sakın :|
-
bnm 3yillik toshiba makinem var abu canavar gibim calisio vallah hic bi sorunda cikmadi bgne kadar (=
-
ulan yarın tam laptop alacam kararsız kaldım :D
düşündüğüm asus f5sl-200dv bunu alsammı yoksa toshibamı alsam dedim yorumları okuyunca her ne kadar içimden toshiba geçsede asusa yönelmem gerektiğini anladım :D
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------ulan yarın tam laptop alacam kararsız kaldım :D
düşündüğüm asus f5sl-200dv bunu alsammı yoksa toshibamı alsam dedim yorumları okuyunca her ne kadar içimden toshiba geçsede asusa yönelmem gerektiğini anladım :D
Sakın Kaçırma.F5sl yi. Boşver Toshibayı FeLan. -
şimdi ben hangi laptopu alsam diye başlık açsam silinir fakat farklı bi dalga geldi aklıma vatan bilgisyardan laptop toplatabilirmiyim acep ? yada bunu yapan tekmar gibi bi yer warmı