Toyota Corolla Alırken Motora Nasıl Bakılır
-
birde şöyle derler, aracı süratlendirirsin, arabaya birazdaha gaz verip hızlanınca ayağını hemen gaz pedalında çekip aracın motoru tutuyormu tutmuyormu, yani araba su gibi akıp gidiyorsa sıkıntı var ama motor yığılıyorsa biraz iyi derle ama nekadar doğru bilmiyorum. bi dene istersen boşta gibi akıp gidiyorsa sorun olabilr. umarım anlatabilmişimdir.
-
siyahbereli bunu yazdı
birde şöyle derler, aracı süratlendirirsin, arabaya birazdaha gaz verip hızlanınca ayağını hemen gaz pedalında çekip aracın motoru tutuyormu tutmuyormu, yani araba su gibi akıp gidiyorsa sıkıntı var ama motor yığılıyorsa biraz iyi derle ama nekadar doğru bilmiyorum. bi dene istersen boşta gibi akıp gidiyorsa sorun olabilr. umarım anlatabilmişimdir.
bu senın dedıgın conta kacırıyormu kacırmıyormu ona bakılır :)
-
Arabayi aldik muridler teste sokmadik sürüş yaptık gayet hoşumuza gitti. Yalniz teybe usb takılıyor mu arkasindan soketle takıldığıni gördüm 2007 modellere ama bunada varmi acaba
-
teste soksaydınız keske.
Fiyat nedir merak ettim ? -
170 liraymış hocam boyasına filan aletle baktık motoruna da sürüş yaparak baktık hoşumuza gitti. 2003 model 1.6 terra benzin&lpg 4 lastik yeni 24 lira oldu hocam
-
hayırlı olsun o zaman hocam kazasız belasız.
-
aynı model aynı motor ve aynı yakıt türünden bizimde aracımız var araç yaklaşık 6 yıldır , genel periyodik bakımları haricinde sanayi servis yüzü görmedi ,1 hafta 10 gün kar altına yattı tek marşta çalıştı :) bakmasan bile olur motoruna o derece...
-
Elysion bunu yazdı
aynı model aynı motor ve aynı yakıt türünden bizimde aracımız var araç yaklaşık 6 yıldır , genel periyodik bakımları haricinde sanayi servis yüzü görmedi ,1 hafta 10 gün kar altına yattı tek marşta çalıştı :) bakmasan bile olur motoruna o derece...
sağol hocam gerçekten öyleymiş dimdik bayırda bile bana mısın demeden tırmandı kedi gibi :) peki hocam teyibe nasıl usb takabiliriz bi yardımcı olsan :D
-
Corolla nın motoruna bakılmaz. Gerek yok. 500.000 km ye kadar yolu var.
-
enesshn18 bunu yazdıElysion bunu yazdı
sağol hocam gerçekten öyleymiş dimdik bayırda bile bana mısın demeden tırmandı kedi gibi :) peki hocam teyibe nasıl usb takabiliriz bi yardımcı olsan :D
Hayırlı olsun.
200 TL ye bir pioneer teyp al :) USB AUX CD üzerinde. aracın bakımını yaptırmayı ihmal etme.
Trafik sigortası için: DJ_Alper :) :D