TRT‘De Yayınlanan Şok Belgesel
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------Rus Hackerlar sifre kirmakta kullaniyorlar bilmiyormusunuz ?
-----------------------------cinler üzerinde bilimsel araştırma nasıl yapılıyormuş onu merak ettim.
-
Seviye yerlerde... Uğraşmayın hocalar siz bilgisayarla falan atın çöpe şeytan icadı.
-
Ben ergenekona falan bağlarlar, darbeci cinler falan uzar gider diye düşünüyordum ki hiç bahsetmemişler bak sen, devlet televizyonu bu yahu, Atatürk'ün kurduğu ve "eğer benim söylediklerim birgün bilimle ters düşerse, bilimi seçiniz" diyerek kurduğu bir ülke, adam bütün emekleri yönetim biçiminden tut, anayasa maddelerine kadar, eğer bilimle ters düşerse değiştirebilirsiniz diyor, bilime bu kadar önem veren bir insanın kurduğu ülkenin vatandaşı olarak benden kesilen trt payına kafam girsin diyorum. Malum trtye girsin dersek sorun olur, eve gaz bombası atabilirler.
-
Bu üç harflileri de amaçları uğruna kullanıyorlar ya yazık!!!
-
Kullanılıyormu bilmem de Turgut Özal,Bush,Kennedy bunlar metafizik konulara çok ağırlık veren kişilerdi.Bunların kurşun döktürdükleri bile olmuş.Garip fakat gerçek :)
-
Birisi yukarda osmanli zamaninda top varmi demis halktan olan topu gectim padisahlardan(kardesleri) bile top olan varmis. Hatta yeni ceri ocaginin bozulup dagilmasindaki en buyuk etkenlerden biride oglancilik
-
bizim müslüm gündüz vardı bir ara iyi okur üfler o kgbnin kadın ajalarını falan fenaa:d
-
şimdik şu var olamazmı? diye sorulduğunda gayet rahat olabilir derim ben. şunu cidi anlamda biliyorum ki bazı insanların 70-80 kişilik cin ordusu vardır mesela konyada bi tane var 80 adet olması lazım o kişinin emrindedirler ve onun cinlerinin görevleri cinlerin mmusallat oldukları insanları cinlerden kurtarmaktır. ve şunu da bilirim ki o 80 adet cinin bazı insanları kurtaramadığı zamanlar da oluyor hatta kurtaramadığı bi kamyon şoförü uzun yolda bunalr yüzzünden kaza da öldü olay da şu gece cinin yavrusunu ezmiş tırı ile ve annesi de bi şekilde bu adama musallat oluyor ve öldürüyor belki komik gelebilir size ama o derece güçlüler o bi cin bu 80 kişilik orduyu çok rahatlıkla altüst etti ve o dediğim hoca bişey yapamadı.. adam öldü. bunu yapan bi cin neden istihbarat alamasın? şunu da söyleyeyim yeri gelmişken gece yürürken tenha yerlerden geçmeyin görünürler siz bişey yapmadıkça bişey yapmazlar ama o anki korkuyla aklınızı yitirebilirsiniz bu çok farklı bi konudur ve istihbaratta da gayet kolay işe yarayabileceklerini düşünüyorum onalr göz açıp kapayıncaya kadar dünyayı 3 defa dolaşabilirler mesela zaman kavramı onlar için çok farklı neyse bu konu da uzar inanan inanır inanmayan inanmaz.. kimine komik gelir kiminin tüylerini diken diken eder bilgi yoksa uğraşmamak gerekir.
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
Birisi yukarda osmanli zamaninda top varmi demis halktan olan topu gectim padisahlardan(kardesleri) bile top olan varmis. Hatta yeni ceri ocaginin bozulup dagilmasindaki en buyuk etkenlerden biride oglancilik
-----------------------------Hocam senin dediğin ÜÇÜNCÜ MURAT dönemimde oluyor daha çok.
oglunun sunnet dugunune gelen iki soytarıyı ,ki bu soytarı hakaret anlamında degil herifler cidden soytarı, yeniceri ocagına alarak ocagın ve geleneklerin icine sıcan padisah olarakta anılabilir.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------korhan bunu yazdı:
-----------------------------benim üvey amcam, yııllar sonra ortaya çıktı bizim aileyi bir yıl önce buldu.küçükken ayrılmak zorunda kalmışlar.
Ben normalde inanırım ama çok düşünmediğim için bu konuların üstünde pek konuşmam.
Üvey amcam izmirin en ünlü hocalarından, kendi söyledğine göre büyü yapmıomuş sadece olan büyüleri bozuyormuş.
Ama beraber konuştuğum ben hayatta inanmam, dalga geçen insanların üvey amcamın yaptığı seanstan çıktıktan sonra yüzlerinin bembeyaz, yusuf yusuf
olduklarını gördüm ve anlattıklarını duydum,
psikolojimin bozulmuyacagını bilsem meraktan bende seansa giricem ama yemiyo tabi.
Not: Ben seansa girmedim ama sadece sana küçük bişi yapıcam dedi kağıda bana göstermeden kendisi bir rakam ve renk yazdı.o kağıdı katlayıp masanın üstüne
koydu şimdi bana bir rakam ve renk söyle dedi benim söyledğim renk ve rakamın aynısı kağıtta yazılıydı.Böle bişi inanmak ya da inanmamak bütün mesele bu.
Deden,amcan her kimse işte. Eğer hala İzmir'deyse benimkilerle de bir tanıştırayım. Belki bakarsın arkadaş olurlar...
allah iyiliğini versin hocam güldüm ya :)