TRT‘De Yayınlanan Şok Belgesel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdik şu var olamazmı? diye sorulduğunda gayet rahat olabilir derim ben. şunu cidi anlamda biliyorum ki bazı insanların 70-80 kişilik cin ordusu vardır mesela konyada bi tane var 80 adet olması lazım o kişinin emrindedirler ve onun cinlerinin görevleri cinlerin mmusallat oldukları insanları cinlerden kurtarmaktır. ve şunu da bilirim ki o 80 adet cinin bazı insanları kurtaramadığı zamanlar da oluyor hatta kurtaramadığı bi kamyon şoförü uzun yolda bunalr yüzzünden kaza da öldü olay da şu gece cinin yavrusunu ezmiş tırı ile ve annesi de bi şekilde bu adama musallat oluyor ve öldürüyor belki komik gelebilir size ama o derece güçlüler o bi cin bu 80 kişilik orduyu çok rahatlıkla altüst etti ve o dediğim hoca bişey yapamadı.. adam öldü. bunu yapan bi cin neden istihbarat alamasın? şunu da söyleyeyim yeri gelmişken gece yürürken tenha yerlerden geçmeyin görünürler siz bişey yapmadıkça bişey yapmazlar ama o anki korkuyla aklınızı yitirebilirsiniz bu çok farklı bi konudur ve istihbaratta da gayet kolay işe yarayabileceklerini düşünüyorum onalr göz açıp kapayıncaya kadar dünyayı 3 defa dolaşabilirler mesela zaman kavramı onlar için çok farklı neyse bu konu da uzar inanan inanır inanmayan inanmaz.. kimine komik gelir kiminin tüylerini diken diken eder bilgi yoksa uğraşmamak gerekir.

cool story bro

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

ahah ahaha BosphorusPasha  alemsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

nessaj bunu yazdı:

ahah ahaha BosphorusPasha  alemsin

hocam inanıp inanmamak dediğim gibi size kalmış..  ama dediğim gibi inanmıyorsanız bile dalga geçmeyin bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

şimdik şu var olamazmı? diye sorulduğunda gayet rahat olabilir derim ben. şunu cidi anlamda biliyorum ki bazı insanların 70-80 kişilik cin ordusu vardır mesela konyada bi tane var 80 adet olması lazım o kişinin emrindedirler ve onun cinlerinin görevleri cinlerin mmusallat oldukları insanları cinlerden kurtarmaktır. ve şunu da bilirim ki o 80 adet cinin bazı insanları kurtaramadığı zamanlar da oluyor hatta kurtaramadığı bi kamyon şoförü uzun yolda bunalr yüzzünden kaza da öldü olay da şu gece cinin yavrusunu ezmiş tırı ile ve annesi de bi şekilde bu adama musallat oluyor ve öldürüyor belki komik gelebilir size ama o derece güçlüler o bi cin bu 80 kişilik orduyu çok rahatlıkla altüst etti ve o dediğim hoca bişey yapamadı.. adam öldü. bunu yapan bi cin neden istihbarat alamasın? şunu da söyleyeyim yeri gelmişken gece yürürken tenha yerlerden geçmeyin görünürler siz bişey yapmadıkça bişey yapmazlar ama o anki korkuyla aklınızı yitirebilirsiniz bu çok farklı bi konudur ve istihbaratta da gayet kolay işe yarayabileceklerini düşünüyorum onalr göz açıp kapayıncaya kadar dünyayı 3 defa dolaşabilirler mesela zaman kavramı onlar için çok farklı neyse bu konu da uzar inanan inanır inanmayan inanmaz.. kimine komik gelir kiminin tüylerini diken diken eder bilgi yoksa uğraşmamak gerekir.

hacı bu yazdıkların saygı gösterilecek türden birşey pek olmamış o yüzden dalga geçilmesi doğaldır..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

?

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

o sakaryadaki hocayı biliyorum lan :)

balaballı köyündeki hocadır kesin :)

napsak bizde hoca ayağına yatıp milleti keklesek günaha girermiyiz :) iddia bayisi gibi parayı götürüyolar lan 2 -3 ayet ezberleyip kağıda yazak hoca olak üfleyek milleti :) kurşun dökek sonra hack yapak siteleri çökertek falan fişman sonra polisler gelsinler cinler siteyi hackledi diye manşet olalım medyaya :)

Başka kanal yada yerli kanal olsa neysede devletin 1 numaralı kanalında böyle saftirik boktan şeylerin konuşulması kanalın iyicene içine zıçmışlar demekten başka bişey gelmiyor

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:

gerçeklik payı var mı acaba diyen var ya :S ondan sonra inancın kime ne zararı var, adamların uzaya çıkmış biz hala neyi tartışıyoruz?

uzaya çıkmış bide cinleri uzaya çıkarıyolar,böylede bakabiliriz bu konuya.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

son 1 senedir artık hiç açmıyorum bu kanalı. İyikide açmıyorum şu geldiği hale bak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

Reberals bunu yazdı:

son 1 senedir artık hiç açmıyorum bu kanalı. İyikide açmıyorum şu geldiği hale bak.

ne varki hocam ne güzel bilmediğimiz şeyler öğreniyoruz.

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben bile günlük hayatımda "Git mutfaktan bir bardak su kap gel lan." vb. şekillerde kullanıyorum cinleri. CIA'in de kullanmasına hiç şaşırmadım. Adamlar da ayıkmış duruma; cinsiz bir hayat düşünülemez.

while (1<2)
Toplam Hit: 13151 Toplam Mesaj: 83