Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?
-
Tiesto boş konuşuyorsun.Hakkında açılan onlarca dava var hocaefendinizin , daha Türkiyeye neden gelemiyor sorusuna cevap veremiyorsunuz kalkıp burada davalardan beraat etti diyorsunuz birde.Birkaç davadan beraat etti diye hocaefendinizi akladınız hemen.
Siz nasıl bir kör cehaletin içindesiniz ki , müslümanım diye ortalıkta dolanıyor hemde bu adamın eteğini öpüp itibar edebiliyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=tyw6HJ68zqY
http://www.dailymotion.com/video/x61zs6_fethullah-gulen-papa-eli-opme-meras_webcam
-
@Aybey
1. Videoyu izledim.
2. Bu videoyuda kimin hazırladıkları belli .Dinden 1 gr nasibini almamış kişiler dinden ahkam kesiyorlar...
3. Videonun 2:20 başlayan suçlamaya baktım: Yazısında öyle birşey göremedim ( http://arsiv.zaman.com.tr/2000/04/17/yazarlar/14.html )
4. Fetullah Gülenin Cevabı....
La ilahe illallah” diyenler “Muhammedun Resûlullah” da demeli. Artık bugün eşya ve hâdiseleri didik didik eden pek çok kimse mutlak hakikat olan Allah’a ulaşma yolunda, buna karşılık pozitivizm ve rasyonalizmin getirmiş olduğu “inkâr-ı ulûhiyet” anlayışı da yavaş yavaş yıkılıyor. Batı âlemindeki ferdi hâdiselerle başlayan, yani James Jean, Eddington, Einstein gibi kimselerin dine yönelişi, şimdilerde kitlevî hüviyet kazanmak üzere..
Fakat ben ne kadar arzu ederdim, “La ilahe illallah” diyen bu insanlar, “Muhammedun Resûlullah” desin ve tam kurtuluşa ersin! Meselâ, Jean deli gibi âşık bir insan. Ama Muhammedî vapura binememiş. Eddington, astro-fizikçi. James Jean Pakistanlı bir dostundan “Allah’tan hakkıyla korkan âlim kullardır.” ayetini duyunca “Bu başka değil, bu bir Allah kelâmı...” itirafında bulunur; bulunur ama bu Hz. Peygamber’i de ikrar anlamına gelir mi? Bunu bilemeyeceğim; ama Einstein bu kâinâtı, içinde işleyen müthiş nizam ve ahengi görüp de Allah’ı kabul etmemeyi aptallık sayar. Fakat o da Hz. Muhammed (sas) ’in kaptanlığını yaptığı gemiye binemeyenlerden biri. (Fasıldan Fasıla, 2/255-56)
@ xz
Senin gibi dinsizin(ateist) bu konularda ne kadar dengeli bir açıklama yapacağıda tartışılır...
-
@Tiesto
peki su sorularima cevap verebilirmisin,
amerika gibi musluman kani akitmaya yemin etmis, irakta, filistinde, hindistanda ve bilimum afrikanin bircok musluman ulkesinde musluman halki coluk cocuk demeden katletmis, ustelik bunu acik acik (musluman dusmanligi, islam dusmanligi) olarak yapan bir millet, islamiyete karsi hacli ordusu olusturdugunu ustu kapali sekilde soyleyen bir millet
nasil oluyorda islamiyeti yaymaya calisan bir insana oturma izni verebiliyor. ustelik her turlu konferans, soylesi demec vermesine izin veriyor ?
peki bu kadar musluman kani dokmus bir ulkede nasil oluyorda fettullah gulen oturabiliyor. bunu nasil icine sindirebiliyor ?
bir diger soru da,
fettullah gulen basit bir imam iken nasil oluyor da boyle trilyonlara hukmedebilen bir insan olabiliyor ?
-
Adam dünyaya türkçeyi sevdirdi hala devletin derinlerine sızmışmıs sanki siz sızmadınız hosunuza gitmiyor cnku o yerler hep sizin olsun istiyorsunuz
-
Ne gerizekali adamlar varya.Adam Azerbaycanda okul aciyor okulun egitim dil ingilizce , secmeli ders Turkce.Sen kalk Turkceyi dunyaay sevdirdim de , salaklarda buna inansin yesin.Dusunemeyen adam yer bunlari.Bangladeshli cocuk Istiklal Marsimizi okusun bana zerre katkisi olmadigi gibi ulkemize ve Turkcemizede bir katkisi yoktur.Dile katki bilim dili cizgisine cekmekle olur.Oradaki afrikali cocuga Turkce ogretmekle olmaz.Sen kendi egitim akademinde anadili Turkce yapmiyorsan ,bilim dili olarak Turkce kullanmiyorsan Turkceye katkidan soz edemezsin.Buna kim inanir dusunemeyen adamlar inanir.Ayrica memleket sinirlari disina cikmaya gerek yok , cemaatin ulkemizdeki okullarinda bile egitim dili Turkce degildir.Yillarini bilime adamis insanlar Turkcenin gelismesi icin egitim dilinin Turkcelestirilmesi gerektigini vurgularken(bkz:Oktay Sinanoglu) sen Turkceye katkisi oluyor denilen adamin kendi okullarinda ulkemizdeki ve Turki Cumhuriyetlerdeki okullarda bile egitim dili olarak ingilizceyi tercih etmesini izah edemessin.Turkce olimpiyatlari yapiyor diye sirin gostermeye kalkmasin kimse.
Underzero abi ,senide esefle kiniyorum :) ne milyon dolarlik servetinden bahsediyorsun.Yaklasik 25milyar dolarlik bir cemaat butcesi soz konusu.Yanlis degil 25MILYAR $...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Ne gerizekali adamlar varya.Adam Azerbaycanda okul aciyor okulun egitim dil ingilizce , secmeli ders Turkce.Sen kalk Turkceyi dunyaay sevdirdim de , salaklarda buna inansin yesin.Dusunemeyen adam yer bunlari.Bangladeshli cocuk Istiklal Marsimizi okusun bana zerre katkisi olmadigi gibi ulkemize ve Turkcemizede bir katkisi yoktur.Dile katki bilim dili cizgisine cekmekle olur.Oradaki afrikali cocuga Turkce ogretmekle olmaz.Sen kendi egitim akademinde anadili Turkce yapmiyorsan ,bilim dili olarak Turkce kullanmiyorsan Turkceye katkidan soz edemezsin.Buna kim inanir dusunemeyen adamlar inanir.Ayrica memleket sinirlari disina cikmaya gerek yok , cemaatin ulkemizdeki okullarinda bile egitim dili Turkce degildir.Yillarini bilime adamis insanlar Turkcenin gelismesi icin egitim dilinin Turkcelestirilmesi gerektigini vurgularken(bkz:Oktay Sinanoglu) sen Turkceye katkisi oluyor denilen adamin kendi okullarinda ulkemizdeki ve Turki Cumhuriyetlerdeki okullarda bile egitim dili olarak ingilizceyi tercih etmesini izah edemessin.Turkce olimpiyatlari yapiyor diye sirin gostermeye kalkmasin kimse.
Underzero abi ,senide esefle kiniyorum :) ne milyon dolarlik servetinden bahsediyorsun.Yaklasik 25milyar dolarlik bir cemaat butcesi soz konusu.Yanlis degil 25MILYAR $...
-----------------------------
Ozellikle istanbuldaki unilere bi bak irandan afganistandan afrikadan gelen insanlar var hep iste bu beyin gocu tabi tabi ben salagim zamaninda galatasaray lisesinde fransizca ogretmeye gelenler salak, bugun istanbul erkek lisesinin onunde kurulan cadirlarda almanca ve almanyayi sevdirmeye calisan insanlar ve o insanlarin ulkeleri salak bunu yüzyıllar once yapmaya baslamis tum gelismis ulkeler salak sen akillisin tebrikler tum dunyanin dengesi degisti iste salakmisiz -
Uyutulmuş beyinler feytullahın amerikan uşağı olduğunu bilmez...kafası uçmuş gibidir. Yalnızca abilerinin verdiği derslere inanır. abilerine güvenir. abileri olmassa geleceğindeki sınavlarda başarılı olamayacağını düşünür. bilmezki abileri kendisini kullanıyor..bunu sorgulamaz. sayfalarca açıklarım gerçekleri lakin şahsı köleleşmiş mahluklar kafasına kuma sokmuşcasına inanmaz. neden mi ? israil filistini işgal etmiştir derim inanmaz niyemi ? feytullahcı abileri öyle dedikleri için. gerçekleri bu kadar kör gözle görürler...kendi özgüvenlerini başkalarına teslim etmişler desem yeridir...işte bu insanlar yarın bi gün topluma çıktıklarında kendi öz benliklerindeki güveni yok olduğunu görecekler..
Türkiyedeki oluşumun gelişmesinden bir nükte : şimdi bu elemanlar küçüklükten yetiştiriliyorlar tamammı. bir ev tutarlar daha çocuklar 10 yaşlarındayken beyinlerine sokuyorlar zihinlerini değiştiriyorlar çocukların. kapatıyorlar bir odaya bi yandan eğitim verirken arada hocaefendilerinden de sözleri beyinlerine sokuyorlar...ve bu gençler büyüdüklerinde ölene kadar beyinleri aynı kalıyor diyebilirim. çünkü yediği ekmek vardır. hizmet nimettir anlayışıyla ekmeğe tüküremem deyip sürekli savunurlar ayrıca Nur cemaati denilen cemaatten çıkarsam HAİN damgası yerim düşüncesi vardır.Dinden çıkarım düşüncesi beynine kazınmıştır.Atalarının nasıl dindar yaşadıklarını düşünemez. bu yüzden körpe çocukken kendi emellerine alet etme metodunu başarıyla uyguluyorlar. Hani doğan bir çocuk müslüman olarak doğar ama yurttan hrıstiyan aile alır çocuğu hristiyan olarak eğitir büyütür.
sonra bunların il ve ilçe bazındaki oturumları şimdi ben bir çocuğum mesela. oks ye hazırlanıcam ama fakirim param yok.kazanmam lazım birileri seni buluyor ne hikmetse gel lan biz çalıştırırız seni diyor. ama neden ? kazandığı yerler kendilerinin hizmetine girmesi için yaparlar bunu..sonracıma ev tutma meselesi kira meselesi durumlarından örnek : gencin babası zengindir apartmanı vardır. çocukta abiler filan takılır babasına açar konuyu böyle böyle apartmanın 1 dairesini abilere verelim ücretsiz baba der konuşurlar. anlaşırsa anlaşır anlaşmassa anlaşmaz. eğitimci oldukları için genelde cüzi fiyata otururlar..bunların kendi fırınları vardır. ekmek almak için fırınlardan bile ücretsiz ekmek alırlar. fırıncı patronun çocuğu cemaatteki eğitimden faydalanıyor ya hani...doktorları bile vardır. cemaat için çalışırlar..sarıp sarmalamışlar etrafı..
Amerikanın uşakcılığını yaptıklarını sorgulamazlar? hocaefendi şeyhimizdir onun emrindeyiz. amerika düşmanımızdır derler..amerikanın islam dünyasına savaş açtığını düşünmezler. Kendilerini Ilımlı İslamcı olarak görürler. Şu yaşadığımız memleketimizde gençleri kendi yanlarına çekmesi taaa eskilerden gelen bir formulun uygulanmasıdır. 80 darbesinden sonra feytullah ve saz arkadaşları yapılan darbe sonucu sol kesim susturulmuş sağ kesim azdırılmıştır. feytullahta o yıllarda imamcılık yaparken amerikanlılarca desteklenir ve amerika baktı 80li yıllardaki gençlik bize karşı gençlik bizim kölemiz olacak gençlik türetmeliyiz formuluyle bu girişim sağlanmıştır. şimdi bakın Etrafınıza HAKKINIZI arayamaz duruma düşmüşsünüz neden ? çünkü gençlik dini baz alarak bu hakkı ararsam yüksek hocalarıma karşı gelirim beyin zihniyetiyle susturulmuştur.Nihat Gencin yasaklanan videosunu izlerseniz orda cuk oturan cevabı alırsınız. İnsanları aptallaştırmak için bütün herşeyi yaptılar.beyinsizleştiriler, köle yaptırıldılar,Bu gençler genelde fakir gençler olduğu için bunları bir ekmekle terbiye edilirse bu kölelik olur. Büyük Önderin bize miras bıraktığı TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni bayrağına ülkesine düşkün insan olmak varken feytullahın yalakası olmak niye? Bu kadar beynin yıkanmış sen bu ülkede neysin diye sormazlar! Bunlar isyan edemezler. hakkını aramak için korkarlar. Babanın atanın miras bıraktığı bu toprakların peşkeş çekilmesine karşı çıkamazlar...Eğer bu kadar seviyesiz zekaya düşmüşlerse bunlarda ONUR yoktur. Onursuz köleleştirilmişler şahıslardır.
kendi adıma Kalsamda bir TÜRK düşmanım size ey feytullahcı geçinenler. pkk dan farkınız yok.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@Tiesto
peki su sorularima cevap verebilirmisin,
amerika gibi musluman kani akitmaya yemin etmis, irakta, filistinde, hindistanda ve bilimum afrikanin bircok musluman ulkesinde musluman halki coluk cocuk demeden katletmis, ustelik bunu acik acik (musluman dusmanligi, islam dusmanligi) olarak yapan bir millet, islamiyete karsi hacli ordusu olusturdugunu ustu kapali sekilde soyleyen bir millet
nasil oluyorda islamiyeti yaymaya calisan bir insana oturma izni verebiliyor. ustelik her turlu konferans, soylesi demec vermesine izin veriyor ?
peki bu kadar musluman kani dokmus bir ulkede nasil oluyorda fettullah gulen oturabiliyor. bunu nasil icine sindirebiliyor ?
bir diger soru da,
fettullah gulen basit bir imam iken nasil oluyor da boyle trilyonlara hukmedebilen bir insan olabiliyor ?
-----------------------------Ben adamın avukatı değilim, gördüğüm yanlış varsa düzeltirim...
Parasının hesabı bana kalmadı eğer ortada haksız kazanç varsa, merak etme nefesini takip eden hukuk enselerdi...
burada da cevap veriyor : http://www.youtube.com/watch?v=aVGUDiSkq2E
-
fetullah, abd usagi ( hicbir ispat yok ), Fetullah, insanlari kullaniyor. O serefsiz o soyle o boyle bunlari birlestir al sana bos bi post ispat edebiliyorsaniz konusun
-
@Tiesto
madem avukati degilsin savundugun konularda verebilecegin cevaplar olsun. isine gelmeyince ben avukatim diyerek siyrilmaya calisma.
Turkiye karismasin diye gelmiyormus (:
peki amerika niye bu kadar rahat olabiliyor, gezebiliyor. Musluman katili amerikada yasamak nasil vicdanina sigdirabiliyor peki ?
@Cihan_Dem
yukarida sordugum soruya bir cevap verebiliyorsan az da olsa birseyler aydinlanmistir kafanda