folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?

Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

bu gelirler nereye akıyor demek için ya kör olmak lazım yada hakkaten dalga geçiyor olunmalı..

Fethullah gülenin afrikadan güney amerikaya ne kadar ülke varsa hepsinde türkçe egitim kurumları kolejleri açtıgını sizde biliyorsunuz.

sonrada türk düşmanı oluyor, Bugün taa Peru'ya gidin bakın,devletin resmi okuluna resmi ders olarak Türkçe dili egitimini kabul ettirdi,

araştırın yalansa gelin benide sallandırın.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

işte senin kafan o okullara amerikan izni olmadan açılamayacağını amerika destekli okullar olduğunu anlayamıyor.

işte o ılımlı islamı savunan büyüklerin amerika bize özgürlük getirsin diyen zevatlardır...ırak gibi arabistan gibi demokrasi isteriz diyenlerdir. sonrada padişahım çok yaşa hocaefendim çok yaşa diyenlerdir.zaten bu temeller 80 darbesinde atıldı sizin gibi gençlerde kullanılmak için aldığınız eğitimle bu yönlendirmeyle abilerle onların evlerine gittiniz yada ders gördünüz. çünkü Milli eğitimin verdiği eğitimden bişey anlamadınız. ancak böyle başarılı olacağına inandınız. ve sömürülmek için kullanıldınız.

işte o haysiyetsiz savundukların Türkiye değil türkiyelilik vardır diyenlerdir. Bölücülerdir.

islam özünde antiemperyalist bir dindir.Hatta antiemperyalist tek dindir.

ılımlı islam dediğimiz ise işte islam'ın bu antiemperyalist özlelliğini türlü oyunlarla içini boşaltarak pasifize etmek ve işgale boyun eğen amerikan köpeği müslümanlar yaratmaktır.

O savunduklarınız size hiç TÜRK olmanın verdiği gururdan bahsetmezler...hepimiz cemaat müslümanıyız. feytullah nazarında müslümanız düşüncesindedirler.kendi geleceğinizin karakterini ona emanet etmişsinizdir. Allah ile kul arasında olan dinimizi kendileri belirlerken kimden emir alıyorlar?ama ben biliyorum şimdilik derinnn uykudasınız bir gün damgayı yediğinizde uyanacaksınız. şimdi siz mışıl mışıl uyuyun hürriyetinizin satıldığına göz kırpın. dinimizin satıldığınada göz kırpın evet siz vatanın satıldığınada göz kırpanlarsınız...çanakkalede ölen dedelerimiz için yürrü be rte sat ulan vatanı diyenlersiniz..neden? çünkü rte müslüman ona karşı gelenler müslüman değil vatanını sevenler değil..

Türkiye islam devleti değildir. Türki Cumhuriyet devletidir.biz vatandaşların dini islamdır. müslümanız elhamdürillah lakin devletin rejimi cumhuriyettir ebedi olarak cumhuriyet rejimi olarak kalacaktır. şeyhlerin dervişlerin istedikleri asla olmayacaktır.

not: eğer bir dağın eteklerinde yörük çadırından dumanlar çıkıyorsa umut vardır.damarlarımızdaki asil kanlarımız hazırdır.!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

işte senin kafan o okullara amerikan izni olmadan açılamayacağını amerika destekli okullar olduğunu anlayamıyor.

işte o ılımlı islamı savunan büyüklerin amerika bize özgürlük getirsin diyen zevatlardır...ırak gibi arabistan gibi demokrasi isteriz diyenlerdir. sonrada padişahım çok yaşa hocaefendim çok yaşa diyenlerdir.zaten bu temeller 80 darbesinde atıldı sizin gibi gençlerde kullanılmak için aldığınız eğitimle bu yönlendirmeyle abilerle onların evlerine gittiniz yada ders gördünüz. çünkü Milli eğitimin verdiği eğitimden bişey anlamadınız. ancak böyle başarılı olacağına inandınız. ve sömürülmek için kullanıldınız.

işte o haysiyetsiz savundukların Türkiye değil türkiyelilik vardır diyenlerdir. Bölücülerdir.

islam özünde antiemperyalist bir dindir.Hatta antiemperyalist tek dindir.

ılımlı islam dediğimiz ise işte islam'ın bu antiemperyalist özlelliğini türlü oyunlarla içini boşaltarak pasifize etmek ve işgale boyun eğen amerikan köpeği müslümanlar yaratmaktır.

O savunduklarınız size hiç TÜRK olmanın verdiği gururdan bahsetmezler...hepimiz cemaat müslümanıyız. feytullah nazarında müslümanız düşüncesindedirler.kendi geleceğinizin karakterini ona emanet etmişsinizdir. Allah ile kul arasında olan dinimizi kendileri belirlerken kimden emir alıyorlar?ama ben biliyorum şimdilik derinnn uykudasınız bir gün damgayı yediğinizde uyanacaksınız. şimdi siz mışıl mışıl uyuyun hürriyetinizin satıldığına göz kırpın. dinimizin satıldığınada göz kırpın evet siz vatanın satıldığınada göz kırpanlarsınız...çanakkalede ölen dedelerimiz için yürrü be rte sat ulan vatanı diyenlersiniz..neden? çünkü rte müslüman ona karşı gelenler müslüman değil vatanını sevenler değil..

Türkiye islam devleti değildir. Türki Cumhuriyet devletidir.biz vatandaşların dini islamdır. müslümanız elhamdürillah lakin devletin rejimi cumhuriyettir ebedi olarak cumhuriyet rejimi olarak kalacaktır. şeyhlerin dervişlerin istedikleri asla olmayacaktır.

not: eğer bir dağın eteklerinde yörük çadırından dumanlar çıkıyorsa umut vardır.damarlarımızdaki asil kanlarımız hazırdır.!

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=elhamdurillah&nr=y&pt=elhamd%C3%BCrillah

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

derdin ne ? elhamdürillah yada elhamdülillah mı? yada hamdolsun mu ? 3 üde yazı itibariyle arapça olarak çok şükür anlamına gelmiyor mu kardeşim.sen yazı şekline takılıp neyi sorgulamak istiyorsun söyle bakalım. yanlışlıkla yazmışımdır bunu mu sorun ediyorsun 15 saattir uykusuzum normaldir kardeşim. bak şimdi Türkiye cumhuriyeti yerine Türki cumhuriyeti yazmışım yanlış yere... işte siz böyle ufak şeylere takılıp düşünürsünüz. peygamberimiz 571 yılında mı doğdu yoksa 572 yılında mı doğdu bunu sorgularsınız da niyedir bu sorgulama? eğer sorgulamak istiyorsan Yüce Dinimiz İslamın satılmasını sorgula feytullahın İslam dinimizi sömürüp papalarla görüşmelerini sorgula...peygamberine hakaret eden papaları sorgula..ve bu papalara nazik davranan müslüman rteyi sorgula... yazık valla gençlerimizin beyni bu denli cehalete dem vurması kaygılandırıyor işte..verdiğin adresteki saçmalığa inanıyorsunuz ya daha ne diyeyim. salağın birisi kuyuya taş atar inanır duruma düşülmüş diyorum. o sözlük sitesine eşşek nedir cevabına öküzlerin dişisidir yazsam sende buna inanırdın heralde...yazık.biliyorum sizlere gerçekleri göstermek çok zor. fakat aklın erdiği zaman benden daha kin ve nefret besleyeceksin savunduğunuz şahsı mahlukatlara..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

derdin ne ? elhamdürillah yada elhamdülillah mı? yada hamdolsun mu ? 3 üde yazı itibariyle arapça olarak çok şükür anlamına gelmiyor mu kardeşim.sen yazı şekline takılıp neyi sorgulamak istiyorsun söyle bakalım. yanlışlıkla yazmışımdır bunu mu sorun ediyorsun 15 saattir uykusuzum normaldir kardeşim. bak şimdi Türkiye cumhuriyeti yerine Türki cumhuriyeti yazmışım yanlış yere... işte siz böyle ufak şeylere takılıp düşünürsünüz. peygamberimiz 571 yılında mı doğdu yoksa 572 yılında mı doğdu bunu sorgularsınız da niyedir bu sorgulama? eğer sorgulamak istiyorsan Yüce Dinimiz İslamın satılmasını sorgula feytullahın İslam dinimizi sömürüp papalarla görüşmelerini sorgula...peygamberine hakaret eden papaları sorgula..ve bu papalara nazik davranan müslüman rteyi sorgula... yazık valla gençlerimizin beyni bu denli cehalete dem vurması kaygılandırıyor işte..verdiğin adresteki saçmalığa inanıyorsunuz ya daha ne diyeyim. salağın birisi kuyuya taş atar inanır duruma düşülmüş diyorum. o sözlük sitesine eşşek nedir cevabına öküzlerin dişisidir yazsam sende buna inanırdın heralde...yazık.biliyorum sizlere gerçekleri göstermek çok zor. fakat aklın erdiği zaman benden daha kin ve nefret besleyeceksin savunduğunuz şahsı mahlukatlara.

Yanlışlıkla yazmadın, bilmediğin için yazdın, bunu yapan tonla insan var senin gibi. Ben de uyarma mecburiyeti hissettim... Ufak şeylere takılmıyorum sen yaptığın hatanın farkında değilsin seni uyarmaya çalışıyorum..

Elhamdülillah  Lillah'a şükürler olsun demek.. Peki lillah ne demek, islam dininde yaratıcı.. Rillah dersen çok farklı anlamlara çıkar, şükrettiğin şey Allah olmaktan çıkar.. İslam'ı korumak için önce İslam'ı bilmek gerekmez mi?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

beni uyaramassınki. kalbimde Allahı hissediyorsam bu senin uyarman gereksizdir.Elhamdülillahtır aslı olan yanlışlıkla rillah yazmışsam benim kalbimde pek farkeden bişey olmaz.

yanlış yazmışım sabah işten çıktım 15 saattir uykusuzum diyorum birazdan yatacağım diyorum sallıyorum heralde...bana yalancı süsü verip niyet okuyorsan senin için iyi olmaz bunu sana belirteyim.

Kuran veyahut Kur'an ikisi arasındaki yazı anlamı benim için farketmez...önemli olan yüreğindeki Allahın kelamını anlamaktır...İslamı korumak derken neyi kastediyorsun.herkes İslam dinimizi öğrenecek çağda yaşıyor.Camiye gider İmamdan yardım ister. Anası babası yakınları İslam dinini anlatacak seviyede ve kaynaklara sahiptir. bu olmasa bile gider kitap alır netten kaynaklara bakar...Sonunda o şahsın atalarından hesap sorulacak evladı için ne yaptığı yapmadığı için değil mi ? Feytullahcı amerikan uşakcısına sorulmayacak! Türkiye Cumhuriyetini Din Devleti haline getirmek isteyen saidi nursinin hayali gerçekleşememişse feytullahın hayalide gerçekleşemeyecektir. sadece meydanı boş bulmuşken bi el atayım oyunlarını oynar...Rejim bile değiştirilemez.

yine belirtiyorum. siz feytullahın eteklerini öpmeye devam edeceksiniz. lakin uyandığınızda göreceksiniz gerçekleri...fikri hür vicdanı hür bir vatandaş olmak varken başkalarının maşası olmanın gözümdeki tanımı : satılmış vatandaştır sözünü aynen ekliyorum. buda çıkar için kullanılmaktan başka birşey değildir. İyi geceler..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

beni uyaramassınki. kalbimde Allahı hissediyorsam bu senin uyarman gereksizdir.Elhamdülillahtır aslı olan yanlışlıkla rillah yazmışsam benim kalbimde pek farkeden bişey olmaz.

yanlış yazmışım sabah işten çıktım 15 saattir uykusuzum diyorum birazdan yatacağım diyorum sallıyorum heralde...bana yalancı süsü verip niyet okuyorsan senin için iyi olmaz bunu sana belirteyim.

Kuran veyahut Kur'an ikisi arasındaki yazı anlamı benim için farketmez...önemli olan yüreğindeki Allahın kelamını anlamaktır...İslamı korumak derken neyi kastediyorsun.herkes İslam dinimizi öğrenecek çağda yaşıyor.Camiye gider İmamdan yardım ister. Anası babası yakınları İslam dinini anlatacak seviyede ve kaynaklara sahiptir. bu olmasa bile gider kitap alır netten kaynaklara bakar...Sonunda o şahsın atalarından hesap sorulacak evladı için ne yaptığı yapmadığı için değil mi ? Feytullahcı amerikan uşakcısına sorulmayacak! Türkiye Cumhuriyetini Din Devleti haline getirmek isteyen saidi nursinin hayali gerçekleşememişse feytullahın hayalide gerçekleşemeyecektir. sadece meydanı boş bulmuşken bi el atayım oyunlarını oynar...Rejim bile değiştirilemez.

yine belirtiyorum. siz feytullahın eteklerini öpmeye devam edeceksiniz. lakin uyandığınızda göreceksiniz gerçekleri...fikri hür vicdanı hür bir vatandaş olmak varken başkalarının maşası olmanın gözümdeki tanımı : satılmış vatandaştır sözünü aynen ekliyorum. buda çıkar için kullanılmaktan başka birşey değildir. İyi geceler.

emri bil maruf nehy-i anil münker (iyiliği emretmek kötülükten men etmek)

Bu Allah'ın müslümanlara farz kıldığı birşey.. Bir nevi oto kontrol sistemi, hepimiz birbirimizin yanlışlarını düzeltmekle sorumluyuz. Yerine getirilmezse öbür tarafta hesabını vereceğimiz bi durum..

Neyse inşallah sen haklısındır da öbür tarafta benim yüzümü kara çıkartırsın..

Kal selametle, hayırlı geceler... (Ben de gidip şu etekleri öpeyim bari, sanki fetullah'ı savunmuşum da..)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

elevator bunu yazdı:

Vakit le veya provakasyonla ne alakası var .

Fettullaha inanmadığımı söylemiştim ki  bir gömleği kısacası giydikleri varmış öyle bir malvarlığı falan yokmuş hep paylaşıyormuş galiba kazandıklarını , iyiliksever ve gariban bir adammış kendi anlatışına göre.

ben bu düşüncelerimi söyleyebiliyorsam Türkan saylan hakkındaki düşüncelerimide söyleyemem kadar normal birşey yoktur .

Çocuklarınızı namaza göndermeyin okutun okutun şeklinde söyleyeseydi belki okumanın önemini anlatmaya çalışıyor diyebilirdik . "çocuklarınızı namaza değil baleye gönderin"dememesi gerekirdi

mesela Diyanet işleri bakanıda şöyle diyor ; çocuklarınızı mutlaka camiye/kuran kursuna gönderin .okutmayın demiyor ..

kısacası ben ne Saylana nede Fettullaha destek veriyorum  ..Her ikisinin değer verdiklerini söyledikleri şeylere değer  veriyorum bunlar için aracıyada gerek yok zaten.

vakit de bazen bu yolu izliyorda o yuzden demistim. camur at izi kalsin. 

sordugum her soruya cevap alamadim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Ben pek soru göremedim hocam, küfür etme konusundaki anlayışımız farklı galiba,bazı hakaretler küfürden beterdir.

Saylan hakkında belge istiyorsan söyledikleri söz benim için bir belgedir demiştim zaten. 

Çamur at izi kalsın  sözü iftiracılar için geçerli olabilir .Saylan   o sözü söylediğine göre bu iftira sayılmaz ki çamur olsun.

Ayrımcılığa gelince ...

kurallarda her kesimden insan bulunduğu (yobaz ı ateisti vs) belirtilmiş... bu konudaki bazı şahıslar banlanmış neden  ülkeye kötülüğü olduğunu düşünülen bir şahsı sevdikleri için.. hani onu sevip onun elemanı olurlar onun için çalışırlar buna eyvallah .

Ülkeyi satıyor özelleştirme adı altında ...abd ,israil uşağı vs denilen  insanı/insanları biliyorsun ,bunlar Fettulahtan iyimi?

onların destekçileride banlanmalı ozaman ..

şunuda belirtip yazıma noktayı koyayım. kimin banlanıp banlanmayacağı tabiki beni ilgilendirmez ,şunu banlayın şunu banlamayın gibi bir amaç benim için zaten saçma olur. sadece ayrımcılığa dikkatini çekmek istedim var denildiğinde yok deme.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

Sermayenin dini olmaz  :D Hajı hocalarla ilgili kısa bir yazı Nutuk - Cumhuriyet'in iLanı 

Birtakim seyhlerin, dedelerin, seyitlerin, çelebilerin, babalarin, emirlerin arkasindan sürüklenen ve alinyazilarini ve canlarini, falcilarin, büyücülerin, üfürükçülerin, muskacilarin ellerine birakan insanlardan olusmus bir topluluga, uygar bir ulus gözüyle bakilabilir mi? Ulusumuzun gerçek niteligini, yanlis anlamda gösterebilen ve yüzyillarca göstermis olan bu gibi ögeler ve kurumlar, Yeni Türkiye devletinde, Türk cumhuriyetinde sürdürülmeli miydi?... 

die devam eder aslında  

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
Toplam Hit: 12308 Toplam Mesaj: 84