Turkcell 4 Çeker Palavrası
-
ankaradayım vodafone da ses jilet gibi . neden turkcell'de aynı dakikaya 5 kat fzla ödeyeyim ? beyin bedava :P
-
Sorun telefonun çekmemesi değil. Son 1-2 haftadır İstanbul'un her yerinde problem var. Telefon full çekiyor ama DestinatioN'ın anlattığı gibi karşı tarafın sesi düzgün gelmiyor, sürekli bağlantı kopuyor.
-
Belirli noktalarda farklı baz istasyonlarının dalgaları birbirini söndürdüğü için orada bir kör nokta oluşur, daha doğrusu kör alan diyelim, sinyal çok zayıf olur, senin şansına sizin evde öyle bir noktada sanırım hocam, yoksa koca sempte çekmese eşek değiller heralde bir baz istasyonu koyarlar.
-
6 yıl telsim kullandım turkcell kadar kalıtelı olmasada aveadan ıyıydı. Sonra arakadasımın ovmesı yuzunden avea ya gectım ben gece gunduz sovmekten 3 hafta dayana bıldım.Avea nın musterı hızmetlerı akıllara zarar. valla aveanın musterı hızmetlerıyle konusacagıma gıderım ttnetın musterı hızmetlerıyle konusurum daha ıyı. Turkcele gectım adamlar acımıyor kolbacak kafa falan dalıyor ama en azından telefonu elıme aldıgımda cekmıyor sıkıntım ,sesde bozukluk yok.Musterı hızmetlerı mantıklı olarak acıklama yapıp yardım edıyor.Ara musterı hızmetlerını sana anında yardımcı olmaya calısıyorlar.
-
şehrin merkezindeyim evin içine girince türkcell çekmiyor. kaç defa aradık onlarda dogruladı çekmediğini , birisi aradıgı zaman pencereden kafami çıkartip konusuyordum. artık bitti bu işgence , vodofondayim
-
Ya Türkceli Hiç Sevmem Reklamlari Da Bir Boka Yaramaz Ya Bakın Nerde Saçma Sapan Reklam Var Türkcelin Yok Selo can Yok Sarp Apak Yok Burhan Altıntop Yok Raga Oktay Yok Acun Yok Bilmem ne Milyonlarca Dolar reklama Veriyorlar 1 Saniye konuşmaya 40 Kuruş Alıyorlar Kontor Atma Periyodunu 6 ile 20 30 Saniye Yapıyorlar Vatandaşı Kazıklıyorlar Sonrada Cep Anayasasi Ne Oldu Cep Ana yasasi Şikayet Sitelerine Bakın En Cok Şikayet Türkcellden
3 Tane Hattım Var En Ekonomigi Vodafon 1-2 ayda Bir 10 Tl Yükleyin 100 150 Dakkia Verin mesajı geliyor yüklüyorum her yone bedava konuşuyorum 8 tl ye internet alıyorum sınırsız avea da 20 tl yükleyince 10 dakikasi 50 kuruş.
türkcell birde atiyor 33 milyon abone sittirsinler en cok abone vodafone de kaç milyon geçiş var
bizim burada vodafone 3g yoktu internetten 2 mail attim cevap geldi yerinizi memleketinizi yazin ilgilenek 2 gün sonra belediye anons yapti vodafone 3g hizmete başlamiştir birde avea 5 tl kontor karti vodafone 10 tl kontor yükleyebiliyoruz türkcell ise 12 tl yükleyebiliyorsunuz en alt 13 tl veriyorsunuz yada 20 tl verip kart alıyorsunuz piyasayi da belirlemeye çalışıyor vatandaşi sömürüyor diger şebekelerinde sömürmesi için baski yapıyor
-
bir zamanlar niğde de ikamet ederken tahribatta bir başlık açmıştım. "turkcell in çekim gücü magduruyum" diye. ne yaptıysam çekim sorununu halledemedim. niğde den başka bir şehire taşınınca sorun çözüldü. bir süre sonra hattimi avea ya taşıdım. hem iyi çekiyor hemde yüzde seksen daha ucuz.
-
turkcell 4 cekmese 3 ceker oda olmadı 2 ceker
avea hic cekmiyor.
-
Türkcell az pahalıdır.Ama daha iyisi yoktur türkiyede....
İstanbulda bile kör noktalar olabiliyor.Mesela bir otel var fatihte.O otelin lobisinde avea çekmiyor.Vodafone sesi kesik kesik veriyor...Ama türkcell ile çatır çatır konuşabiliyorum.Lobinin sadece bir bölümünde zaman zaman türkcell de ses kesikliği oluyordu.O da yok artık.
+ Rene hoca ya katılıyorum.Adamlardan istek olursa baz istasyonu getiriyorlar o bölgeye de kuruyorlar...
-
turkcell istisnalar dışında Türkiye'de bulunan operatörler arasında en iyisi bazen şebeke gücü azalıyor ama memnunum