Turkcell 4 Çeker Palavrası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam telefonun bozuk olmadığından emin misin?

GSM cift yönlü veri transferi yapan bir sistemdir. Telefonunda da sıkıntı olabilir.

Zira türkcell özellikle ankarada artık bokunu cıkarmaya başladı... Metronun altında, Kızılayda ankarayda yerin nerdeyse 2 kat altında bile çekiyor...

Artık hatta en ufak bir azalma dahi olmadan, bırak binaları asansörlerde bile full çekiyor...

Daha bu gün gazi hastanesi bodrum katında kurşunla kaplı tomografi odasında konuştum yahu :)

Eğer spesifik noktalarda sıkıntınız varsa arayın müşteri hizmetlerini, sizin için özel istasyon bile kurarlar :))

Turkcellden ücret almıyorum, gördüklerimi söylüyorum sadece :) adamların 3g ye yaptıkları yatırımı bırak türkiyeyi dünyada yapan firma yok nerdeyse...

Türkiye genelini bilmiyorum ancak ankara konusunda haklısın hocam, şu anda türkcell aracılığıyla dağ başı sayılabilecek bir yerden yazıyorum.

(amacım reklam değildir, doğruları bildirmek için yazdım bunları.)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

turkcell candır canandır ya. vodafone bi ara müşteri haklıdır falan filan tüketici hakkına yüklendi şerefsizler bana 120 tl geçirdi hemde sabit paketimn olduğu halde. sımır geçme derdim yok o yok bu yok. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

bayrampaşada altıntepsi mahallesinde 3 katlı bi binanın 2. katındayım (girişte dükkan) yine çekmiyor telefonla konuşurken ses kesik kesik geliyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

aynen hikaye

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    turkcellin orda cekip burda cekmemesine bise diyememde abi cok kazik gerek yok kasmaya gececeksin vodafone genc avantaja aylik 25 TL ye 500dk 5000sms ayrica 10 ay boyunca 100dk hediye hattini tasidigin icin face twittir falan bedava tam emin olmamak la birlikte int te ucretsiz bu tarifede sanirim. ayrica vodafone telsimi aldiktan sonra acayip yatirim yapmistir. vodafone dunyada 1 numara illkai kalitesini getirecek. haaaaaa yapsin turkcell bi kampanya ilk bn gecerim zati. o gun turkcell kampanyalarina baktim brosurde guldum gectim isin ozeti budur vodafone da cekmemeyle ilgili sadece eskisehir kutahua arasinda trenle giderken 5-10 dklik gitme oldu baska bi eksiklik gormedim..

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

bizim dükkanın zemin katındada aynı durumu yapıyor bi gram cekmiyor yahu telefon uyuz oluyorum

Cagito ergo sum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Hocam telefonun bozuk olmadığından emin misin?

GSM cift yönlü veri transferi yapan bir sistemdir. Telefonunda da sıkıntı olabilir.

Zira türkcell özellikle ankarada artık bokunu cıkarmaya başladı... Metronun altında, Kızılayda ankarayda yerin nerdeyse 2 kat altında bile çekiyor...

Artık hatta en ufak bir azalma dahi olmadan, bırak binaları asansörlerde bile full çekiyor...

Daha bu gün gazi hastanesi bodrum katında kurşunla kaplı tomografi odasında konuştum yahu :)

Eğer spesifik noktalarda sıkıntınız varsa arayın müşteri hizmetlerini, sizin için özel istasyon bile kurarlar :))

Turkcellden ücret almıyorum, gördüklerimi söylüyorum sadece :) adamların 3g ye yaptıkları yatırımı bırak türkiyeyi dünyada yapan firma yok nerdeyse...

yüzde yüz katılıyorum. Aynen bende bi hastanenin özel odalarından birinde deneme fırsatım oldu şaka gibi ama çekiyordu :D  yada bir kaç yerde -2 lerde denedim diger operatör hatlarda aynanda vardı yanımda digerleri zeminden indikçe başladılar çekmemeye turkcell canavar gibi .  ayrıca 3g sine vs.. de laf söletmem   

para var huzur var diyerek noktayı koyuyorum. paramın karşılıgı turkcellde alıorum .telefonun amacı mümkün oldugunca cok yerde cekmesidir şehrin ortasında çekmesi değil kaldıki bi ara şirket hatları aveaydı nalet olsun şehrin ortasında bile çekmiyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

2 Hafta önce İst- Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Projesine bir yakınımın yanına uğradım, yerin 7 kat altında (7 kat bodrum var:) normal çekiyordu.

Adamlar baz istasyonu kurmuşlar.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Bencede anlattıkları kadar yok şehir merkezinde yaşıyorum kullandığım telefon yeni 3 aylık felan evde internete girerken sıkıntı oluyor. Bide ellerine fırsat geçtimi iyi geçiriyorlar bu hattımı 9 yıl önce felan almıştım yaşım 18 den küçük olduğu için artkadaşımın üzerine şimdi kendi üstüme alayım dedim 34 lira istediler gıcıklık olsun diye başka hatta geçip öyle üzerime alacağım tabbi her hatta ücretliymiş böyle saçma bişey olur mu elimden gelse hepsini bi kaşık suda boğarım :D

#....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

Arkadaş bende bunların 3g sını kullanıyom wınn la 2.66 gb lık dosya ındırdım.Sonra oyle yavasladı kı ındırılen dosyalar 16 kb ye dusuyor.EEE serefsizler gidiyorlar 

boğaz koprusune o kıvırcık artıstıne bızım evden sarkı soylesın.Not:ben istanbul anadolu yakası bostancıdayım.

Toplam Hit: 7311 Toplam Mesaj: 58