Türkiyede Türk Olmak Kadar Zor Bir İş Yok Arkadaş ;
-
Kehanet ; madem çok masumsun neden cebinde bıçak taşıyorsun ; sünnet diyemi ? : ) doğrayacaktım,sikecekrim,asacaktım,kesecektim... yaani gelde zabıtaya hak verme adamlar işin erbabı anlıyor demekki kimin ne olduğunu , zaten ailelerin ve partnerlerin olduğu yerlerde olay çıkaran gruplar kendilerini çok iyi belli eder.
-
Bir sistem işliyor.Bu sistem işlerken sen kürtsün yada türksün diye sormuyor.yani herkes çalışırsa kaymakam olabilir.müdür olur memur olur.Buradaki sorun olarak gördüğümüz nokta bu sistemin işleyişinde dönen çarkların hangi dişlisini oluşturuyoruz? Kimse gel arkadaş senide buraya monte edelim demez.O başarıyı kendimizin elde etmesi gerekiyor.Kürt sorunu yoktur.Türk sorunuda yoktur.sorun varsa geneldir.Sadece kürt sorunu var diyenler bundan çıkar elde etmek isteyen kendilerini kürtlerin lideri olarak gösterip saf vatandaşların sırtından rant elde etmek isteyen bölücü insanlardır.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Kehanet ; madem çok masumsun neden cebinde bıçak taşıyorsun ; sünnet diyemi ? : ) doğrayacaktım,sikecekrim,asacaktım,kesecektim... yaani gelde zabıtaya hak verme adamlar işin erbabı anlıyor demekki kimin ne olduğunu , zaten ailelerin ve partnerlerin olduğu yerlerde olay çıkaran gruplar kendilerini çok iyi belli eder.
bak hoca bılmeden etmeden konusma !!!...nedeni mi ıste boyle serefsızler ıcın... kımse bana haksız yere ksıtlama koyamaz...onun e farkı var benden? ıste sende bu kadar acık bı olayı savunarak onun gıbı bırı olduugnu gosterıyorsun...eger bırı benım hakkıma goz dıkerse...ve bu gun gelıpte en son care olarak hakkımı arayacagım devlet gorevlilerınden bırıyse ben kıme guvenıp kıme hakkım ıcın basvurayım....halıyle kendımce onlem alırım..ayrıca hala kendını camura atmakta ısrar edıyorsun...bence bos konusmada alim sansınlar diyorum...ailelerin partnerlerın odlugu yerde dıe bı tabır mı olur ya...halk plajı o dedıgım yer...herkesın gıtmesı serbest... eger ozel ve her 10 metrede bı gorevlı olan bı yer ıstıyorlarsa plajın ucretlı bolumlerıde var...ayrıca sen yazıyı hesabına gelen yerlerı okumussun sadece dıkat edersen orda..adım kadar emınımkı oyle bısey olmadı demısım..cunku bız gıtmeden once sahılden donen aradaslar vardı...onlar hıc oyle bısey olmadı dedıler...benım olay cıkarma gıbı salakca bı nıyetım yok..ama burda senın suan yapmaya calıstıgın senın soyledıgıne tamamen uymakta...
adam ben doguluyum dedıgım anda şekil degıstırdı... ve ters konusmaya basladı yazmısım yazıyı gozlerınle oku derim hoca..!!! -
Ben halk arasinda vatanini satan gormedim, ama devletten vatanini satan nice serefsiz(ler) gordum.
Birisi Hiristiyandir ve Hiristiyanlik uzerine bir kitap yazar, fasist yobaz insanlar tarafinca oldurulur. Sizde yapilmis bu buyuk hainligi ayakta alkislarsiniz.
Boluculugun alasini yaptiginizin farkindamisiniz?
-
güzel bi yazı tabiki haksızlık bu ama yapabilecek çok sey yok a.g sistemi bu sekılde yürüyo ve kımse dur dıyemıyo sırf bu yüzden olayda geçen kişi daha fazla hırslanıp daha fazla çalısmalı ve a.g hayatında güzel bi yer edinip güzel bi hayat geçirmeli bole seylerı kafasına takmamalı ben türküm ve kürtlere karsı deilim bu ülkede yasayıp bu ülkenin zararını düsünen o.ç karsıyım ama adam gibi bizle kardes gibi yasayan kürtlere sözüm yok
-
@Kehanet
Hocam anlatmış olduğun olayda tamamen haklısın ama cebimde bıçak vardı lafından sonra benim için artık haklı değilsin. Ne olursa olsun, ne kadar iyi olursa olsun, yanında silah taşıyan adam, götünü onunla sağlama alan adam(yasanın seni korumadığı yerde sen kendini koruyorsun ya) bence adam değildir. Orda sana yapılan olay her ne kadar yanlış olursa olsun, sırf o asarım, keserim, deşerimli konuşmaların yüzünden, bence hakkını bulmuşsun..
-
ONTEDİ:
Dostum eğer sende benim gibi bazı insanların içinde kalsaydın bunu demezdin. Bir yıl boyunca ağzıma Türk lafını alamaz oldum. Hiç kimse bunun farkında değil.
yaşına 81 yazmışsın ama sanırım 13-14 yaşında bi veletsin. Bu lafına da gelince, bilgi yaş ile ölçülseydi Süleyman Demirel ordinaryus olurdu. ( Polemik olmasını istemiyorum. ) . Sen gel Çukurova Üniversitesinde sol grupların arasına gir ve orada ulusal değerlere sahip çıkmaya kalk bakalım ne oluyor. Kalkıpta bana kimse bilmiyor davası gütmesin ( biliyorum veya bilmiyorum. ). Keşke üniversitedeki R1 kantini kapatılmadan önce gelseydin. Neler gördüğümü tahmin edemezsin.
---------------------------------
kardaş dediklerine bizzat kendi ğözlerimle şahit oldum ama inanılması harbiden zor bi durum! R1 kantininine PKKlı (aponun piçleri) doluşmuşlar ve hatta kantin girisinde boy boy apo posteri var ; rektörlüğün eli kolu bağlı. Ama nedense ç.ü. rektörlüğü BAŞI ÖRTÜLü bacılarımız söz konusu olunca bu öğrencileri üniye sokmamak için tüm olanakar seferber ediliyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a.q. böle işin insanın sinir sistemi bloke oluyo böle durumlarda! hem şu adanada bir tek ama bir tek solcuya ve ülkücüye rastlamadım! bu nasıl iş! böyle bir vilayet nasıl vatan evladı fakiri olur anlayamadım! R1 kapsında pkklılar güpe gündüz nöbet tutuyo ve ülkücü zannettiği kişileri tartaklıyo!!!! ama ocağın kılı kıpırdamıyo! solcu desen bütün pkklılar kendini solcu diye beyan ediyo! a.q. dağdan inme solcumu olur o.ç.!
bigün bitane siverekli bi elemanla konuşuyom başladı bana apodan bahsetmeye! (övmeye)
ben: apo senin akraban mı oluyo! :)
pkklı:hayır apo kürtlerin başkanı! sahibi! o bizi kurtaracak! ( zuhahahhaahh)
ben: apo sizi kurtarırımı bilemem ama önce kendi kıçını kurtarmalı değil mi! :)
pkklı: bilmem ama yanlış konuşuyon! biz sizin başbakanına laf atıyoz mu!
ben: atamazsın! çünkü o başbakan şu an üzerinde durduğun toprağın, suyunu içip ekmeğini yediğin vatanın başbakanı!
( bu adamlar başbakanlık bursu da alıyor!!!devletin tüm imkanlarıdan senden benden fazla istifade ediyo! ne iş ama be! )
ben:şu an ramazan ve sen oruç tutuyon galiba!
pkklı: e tabi ben H.Z. MUHAMMEDi çok seviyom! o bizim peygam berimiz vs vs vs....
ben: sen aponun kitaplarını okudun mu hiç!
pkklı: !?!?!??! kem küm !?!?! ( kitap okumaz ki)
ben:sen aponun PEYGAMBERimize 'MUHAMMED akıllı adam. işe önce kadınlardan başladı' gibi ağır hakaretlerde bulunduğunu bilmiyon mu! sen kime oruç tutuyon! kime namaz kılıyon! önce müslüman olman gerekmez mi???sonra ilk emir olarak 'OKU'man gerekmez mi!!!!????
pkklı: !?!?!??! ( çıt yok adamda, nakavt oldu zaten)
bu konuşmayı o pkklıların kendi malızannettiklerii kantinde yaptım ve insan ne konuştuğunu bilince ( veya konuşturana bak derler ya) harbiden bu gerzeklerin derin bir cahillik ve anadan babadan ve hatta nineden dedelerinden kışkırtılarak bu günlere geldini anlamk zor olmasa gerek!
burda kışkırtma yapmıyom! ne kadar PASİF bi durumda oldumuza dikkat çekiyom! ister nurcu ister dinci deyin ama o günlerde ç.ü. deki pkk olaylarını basına sadece zaman ve vakit gazetesi yansıttı! diğer o.ç.ğu medya organların magazine aralıksız devam etti herzaman olduğu gibi( ha beyler bide bizzim o.çlarından oluşan bi medyamız var, hala şehit veriyoz ama nedense seçimlerden sonra şehit haberleri çok kıytırık olmaya başladı, şehit haberlerini ancak ararsanız bulunur hale geldi! ama nedense seçim zamanı herbir şehit haberini manşetlere çektiler fakat şimdi yine en arka plana ittiler şehitleri ve gazileri)!! fakat ne fayda! o.çları sadece dağda veya kantinlerde değil! ç.ü.de pkklıların yaptığı mitinglere gidin görün! adamların bütün masrafları Ç.Ü. REKTÖRLÜĞÜNCE karşılanıyo! (jeneratör, ses sitemi, amfi 7 de adamların zaten).
sorun içerde içerde malesef! aslında sorun basit ama zamanında çözülmesi gereken sorunlar zamanında çözülmeyince birikr birikr dağ şeklini alıp önümüze çıkıyo! sonra çöz çöze bilirsen. biz biz olalım bir TÜRK vatandaşı olarak üstümüze düşen vazifeleri hakkıyla yerine getirelim, vatanımız içinde sıradışı çalışmalarve gayretler gösterelim.
ne demiş AKİF: SEN SAHİP ÇIKTIKÇA VU VATAN BATMAYACAKTIR.
-
darkblood bunu yazdı:
-----------------------------ONTEDİ:
Dostum eğer sende benim gibi bazı insanların içinde kalsaydın bunu demezdin. Bir yıl boyunca ağzıma Türk lafını alamaz oldum. Hiç kimse bunun farkında değil.
yaşına 81 yazmışsın ama sanırım 13-14 yaşında bi veletsin. Bu lafına da gelince, bilgi yaş ile ölçülseydi Süleyman Demirel ordinaryus olurdu. ( Polemik olmasını istemiyorum. ) . Sen gel Çukurova Üniversitesinde sol grupların arasına gir ve orada ulusal değerlere sahip çıkmaya kalk bakalım ne oluyor. Kalkıpta bana kimse bilmiyor davası gütmesin ( biliyorum veya bilmiyorum. ). Keşke üniversitedeki R1 kantini kapatılmadan önce gelseydin. Neler gördüğümü tahmin edemezsin.
---------------------------------
kardaş dediklerine bizzat kendi ğözlerimle şahit oldum ama inanılması harbiden zor bi durum! R1 kantininine PKKlı (aponun piçleri) doluşmuşlar ve hatta kantin girisinde boy boy apo posteri var ; rektörlüğün eli kolu bağlı. Ama nedense ç.ü. rektörlüğü BAŞI ÖRTÜLü bacılarımız söz konusu olunca bu öğrencileri üniye sokmamak için tüm olanakar seferber ediliyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a.q. böle işin insanın sinir sistemi bloke oluyo böle durumlarda! hem şu adanada bir tek ama bir tek solcuya ve ülkücüye rastlamadım! bu nasıl iş! böyle bir vilayet nasıl vatan evladı fakiri olur anlayamadım! R1 kapsında pkklılar güpe gündüz nöbet tutuyo ve ülkücü zannettiği kişileri tartaklıyo!!!! ama ocağın kılı kıpırdamıyo! solcu desen bütün pkklılar kendini solcu diye beyan ediyo! a.q. dağdan inme solcumu olur o.ç.!
bigün bitane siverekli bi elemanla konuşuyom başladı bana apodan bahsetmeye! (övmeye)
ben: apo senin akraban mı oluyo! :)
pkklı:hayır apo kürtlerin başkanı! sahibi! o bizi kurtaracak! ( zuhahahhaahh)
ben: apo sizi kurtarırımı bilemem ama önce kendi kıçını kurtarmalı değil mi! :)
pkklı: bilmem ama yanlış konuşuyon! biz sizin başbakanına laf atıyoz mu!
ben: atamazsın! çünkü o başbakan şu an üzerinde durduğun toprağın, suyunu içip ekmeğini yediğin vatanın başbakanı!
( bu adamlar başbakanlık bursu da alıyor!!!devletin tüm imkanlarıdan senden benden fazla istifade ediyo! ne iş ama be! )
ben:şu an ramazan ve sen oruç tutuyon galiba!
pkklı: e tabi ben H.Z. MUHAMMEDi çok seviyom! o bizim peygam berimiz vs vs vs....
ben: sen aponun kitaplarını okudun mu hiç!
pkklı: !?!?!??! kem küm !?!?! ( kitap okumaz ki)
ben:sen aponun PEYGAMBERimize 'MUHAMMED akıllı adam. işe önce kadınlardan başladı' gibi ağır hakaretlerde bulunduğunu bilmiyon mu! sen kime oruç tutuyon! kime namaz kılıyon! önce müslüman olman gerekmez mi???sonra ilk emir olarak 'OKU'man gerekmez mi!!!!????
pkklı: !?!?!??! ( çıt yok adamda, nakavt oldu zaten)
bu konuşmayı o pkklıların kendi malızannettiklerii kantinde yaptım ve insan ne konuştuğunu bilince ( veya konuşturana bak derler ya) harbiden bu gerzeklerin derin bir cahillik ve anadan babadan ve hatta nineden dedelerinden kışkırtılarak bu günlere geldini anlamk zor olmasa gerek!
burda kışkırtma yapmıyom! ne kadar PASİF bi durumda oldumuza dikkat çekiyom! ister nurcu ister dinci deyin ama o günlerde ç.ü. deki pkk olaylarını basına sadece zaman ve vakit gazetesi yansıttı! diğer o.ç.ğu medya organların magazine aralıksız devam etti herzaman olduğu gibi( ha beyler bide bizzim o.çlarından oluşan bi medyamız var, hala şehit veriyoz ama nedense seçimlerden sonra şehit haberleri çok kıytırık olmaya başladı, şehit haberlerini ancak ararsanız bulunur hale geldi! ama nedense seçim zamanı herbir şehit haberini manşetlere çektiler fakat şimdi yine en arka plana ittiler şehitleri ve gazileri)!! fakat ne fayda! o.çları sadece dağda veya kantinlerde değil! ç.ü.de pkklıların yaptığı mitinglere gidin görün! adamların bütün masrafları Ç.Ü. REKTÖRLÜĞÜNCE karşılanıyo! (jeneratör, ses sitemi, amfi 7 de adamların zaten).
sorun içerde içerde malesef! aslında sorun basit ama zamanında çözülmesi gereken sorunlar zamanında çözülmeyince birikr birikr dağ şeklini alıp önümüze çıkıyo! sonra çöz çöze bilirsen. biz biz olalım bir TÜRK vatandaşı olarak üstümüze düşen vazifeleri hakkıyla yerine getirelim, vatanımız içinde sıradışı çalışmalarve gayretler gösterelim.
ne demiş AKİF: SEN SAHİP ÇIKTIKÇA VU VATAN BATMAYACAKTIR.
darkblood ellerine sağlık sırf bunu yazmak için giriş yaptım yazdığın her cümlenin arkasındayım,çok güzel bi yazı -
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------@Kehanet
Hocam anlatmış olduğun olayda tamamen haklısın ama cebimde bıçak vardı lafından sonra benim için artık haklı değilsin. Ne olursa olsun, ne kadar iyi olursa olsun, yanında silah taşıyan adam, götünü onunla sağlama alan adam(yasanın seni korumadığı yerde sen kendini koruyorsun ya) bence adam değildir. Orda sana yapılan olay her ne kadar yanlış olursa olsun, sırf o asarım, keserim, deşerimli konuşmaların yüzünden, bence hakkını bulmuşsun..
hoca ben asarım keserim deşerimli konusmadım...sadece o anda o adam durdukyere dovmeye kalktı tekme salladı bende eger o tek olsaydı anasını s*kerdim dedım..ki demekte de haklı oldugumu dusunuyorum.. sızkı burda ufak bı lamer gelıp sıteye bırak ayrımcılık yapmayı dalga gecmeyı tekme atmayı...burda gelıpte ezik bıle dedımı o konuya kufur yagmuru oluyor..adamın anasından gırıp dedesınden cıkılıyor...ama burda adam haksız oldugu halde hala ona hak verılmesını anlayamaıyorum !!!.. ve demıssınkı evet haklısın ama bıcak tasıdıgın ıcın haksızsın... ne yanı sımdı bırı gelıp sikse bıle egerkı bız bak bende sıkebılırım...benımkıde var dedıgımızde haksız konuma mı dusuyoruz...
ayrıca o bahsettıgım bıcak varya..gorsen gulersın amk...serce parmagını gecmez..ayrıca kör bı bıcak..ayrıca bıcak tasıma hıc huyum degıldır ben mardındeyken hayatımda bıcak tasımadım..ınsan baska yere gıdınce kı ozellıkle ayrımcılık yapılan bı yere ne olursa olsun ınsan onlem alma ıhtıyacı duyuyor...neyse hoca madem benım bu yaptıgım hareketı adam olmamakla nıtelendırıyorsun...o zaman senıde bı dıyarbakıra bı karsa mardıne gıtte orda bu zabıta gıbı adamlar karsına cıksın da o zaman ben senı goreyım bakalım sen gotunu nasıl saglama alacaksın hoca ?.. eger o zaman sen daha beterıne kalkısmazsan bende bı bok bılmıyorum...
daha ne diyimki..ya anlamak ıstemıyorsunuz...yada anlamamazlıktan gelıyorsunuz.. ben kımseye burda mahkeme kuralım demedım..sadece compu hoca nın bıseyler yazdı paylastı bende kendı fıkrımı yazdım... sana haklı mıyım veya haksızmıyım dıe sormadım.. polemik yaratmanın alemi yok !!! -
tebrik ederim anca bu kadar anlatılır... devri devran içinde bir sürü gibi gideceksin başkası kar etmez ben okulda konuşurdum bu meseleleri hocaları bloke ederdim bilgimle ama ne oldum ben salk ben ne oldum mal ben ne oldum cartcı curtcu en sonda satanist bu devran böyle gelmiş böyle gider diyenlere de cevap bu memlekette ben turk um demek her neyse ben hepsiyim ama ben TÜRK doğdum TÜRK öleceğim...