Türkiye'nin İnsan Hakları İhlali Yapması Ve Gittikçe Kötüleşen Çalışma Şartları
-
kaygusuz bunu yazdıFireX bunu yazdı
Nereye gidiyoruz arkadaş nereye.
İflas!
-
ontedi bunu yazdı
Bizim şirket de 30 gün fiilen tam zamanlı çalışmamız rağmen kısa çalışma ödeneğine başvuruyor.
Sigorta 0 gün gösteriyor. Nereye kadar böyle gidecek.
O muhabbet her yerde var. bizimkide öyle malesef. devlet baba 1179 mudur nedir onu hesaba atıyor. şirketlerde kalanını elden veriyor.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Kıral sen şimdi dardanele mi geçtin , daha 2 3 hafta önce farklı bir işteydin sanki '' ilk iş günlerim berbat geçiyor vs.. diye '' konu açmıştın.
Orada çalışmıyorum ama bugün dardanele ses çıkarmasak yarın bize sıra gelecek
-
Zenginler işçi sınıfından daha birlik halindeler.
-
1960'tan sonra doğmuş olan Menderes/Erbakan neslinin tükenmesi...
-
skyvalet bunu yazdı
Kafaları rahat... Havuz başındaki evlerinde barbekünün yanında rakısını yudumlarken, diğerleriyle problemleri tartışacak vakitleri var... Bizim gibi geçim dertleri bütün zmaan ve enerjilerini tüketmiyor..
-
Aklı olan zenginler de uzun süredir buradaki mallarını elden çıkarıp kaçıyorlar. Burada kalanlar ise, kendi başına dışarda tutunamayacak, başkasının itmesiyle, devlet bağlantılarıyla bir yerlere gelmiş kişilerden oluşuyor. Çok paranız olsa da, yarın fetöcü deyip hepsine el koyabilir, şirketinize birkaç ajan sokup fetö adına iş yapabilir ve bunu da delil olarak kullanabilirler. Ben şahsen zengin de olsam bu ülkede kendimi güvende hissetmezdim.
anonim6918524 tarafından 30/Tem/20 17:10 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşlar kusura bakmayında benzer tecrit durumu bizim kurumda da var 60 ülkeden lise talebesi bir yurtta kalıyor allahtan kampüs vs imkanlar varda dışarısından ziyade içerisi daha cazip personeller vs kendilerine ayrılan alanda yatıp kalkıyor (ekmek meselesi kazanç için gereklidir fakat yeri gelir ekmeğine sahiplenir kucaklar ve onun için de çaba gösterirsin) insan haklar maklar adam parasını alıyormu alıyor ordaki işçinin alacağı 2 3 binlik maaşmı önemli yoksa konserveden olduda bambaşka bir yerdeki kişiye virüs bulaşması ve ardından ciddi tazminatlar mı önemli.
işçi çıkartma yasağı var o zaman versin istifasını hem ayranım dökülmesin hem cacığım küp küp kesilsin içinde nane eksik olmasın..
burada insan hakkı dalaveresi yapacağınıza kçö başvurup personel çalıştıran karaktersizlerin önüne geçmeye çalışın. salak salak işler ya sinirlendim yok yere..
-
noname bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
Kafaları rahat... Havuz başındaki evlerinde barbekünün yanında rakısını yudumlarken, diğerleriyle problemleri tartışacak vakitleri var... Bizim gibi geçim dertleri bütün zmaan ve enerjilerini tüketmiyor..
İşçi sınıfının sınıf anlayışı yok. Hepsi ev zencisi.
-
"Garibanın garibana yaptığı zulüm gibisi yok" Cem Yılmaz.